Sezeryanla doğum

Kurabiyekeyfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
23
0
86
İstanbul
sezeryan yapan arkadaşlar sezeryandan sonra mı aldırdınız dikişleri yoksa sezeryan esnasında mı alıyorlar dikişleri
acil cevap bekliyorum. 38 haftalık hamileyim.

canım sezeryan olurken dikişleri nasıl alsınlar tabiki sezerayndan 1 hafta sonra dikişler alınıyor oda pansuman gibi bişey acı hissetmiyorsun hatta benimkinde dikişde yoktu gizli yapmışlar içten sadece üzerindeki bandajı çıkardı baktı tamam dedi kalktım...

dikiş alma eskidenmiş şimdi eriyen dikişten yapılıyo diye biliyorum.hani açılmasın sağlam olsun diyede dikiş alan dr vardır belki.göğsümden ameliyat olduğumda dr.um dikişlerim açılmasın sağlam olsun diye alınabilen dikiştende atmıştı bana.

sezeryan yapan arkadaşlar sezeryandan sonra mı aldırdınız dikişleri yoksa sezeryan esnasında mı alıyorlar dikişleri
acil cevap bekliyorum. 38 haftalık hamileyim.

canım benim 3 yaşında oğlum var sezeryanla oldu dikişlerim estetikti doğumdan 1 ay sonra gittim kontrole bandımı değiştirdi bide alltan muayene etti rahim de sorun varmı yokmu diye o kadar eskidenmiş o dikişler alınması falan şimdi 2. bebeğime hamileyim 10 haftalık oldu ve buda sezeryanlı olucakmış doktorum dedi biraz korku biraz heycan var ama çabuk toparlanıyosun emin ol tabi bünyeden bünyeye değişiyor ama en erken 1 hafta içinde toparlanıyosun birde kendine dikkat et tabi hasta olma öksürüğün olmasın benim gibi o yüzden yani öksürük yüzünden hiç doğru düzgün yatamadım ben hapşurmamaya da çalıştım.inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…