Merhaba nek,
Ben normal dgm yaotım ancak benım de 60 gunu gectı kanamam hatta adet bıle olmusum tabı anlamadım. ancak dr kanamayı onleyıcı transamine dıye bır hap verdı cunku dgm sonrası uzun surelı kanamalar polıp e de ısaretmıs sukur 1 hafta ıcınde ılacla beraber kananmam gectı , polıp degılmıs. Polıp olsaydı tekrar cerrahı mudahele gerekecektı. Icını ferah tut zira bır sorun olsaydı ultrasonda gorulurdu, ancak ıhmal etme bır sure daha devam ederse tekrar kontrole gıt derım.
mrb canım . bende sezeryanlıyım benim ki 2.5 ay sürdü tam bitti derken adet oldum sanırım. şimdilik yok bakalım. doktorada gidemedim. işe başladım. bu ay gitmeyi düşünüyorum. hayırlısı artık
evet canım kırmızıbilmiyorumkismile
eyvahedigeldismileARKADASLAR 60 GÜN OLDU HALA KANAMAM KIRMIZI RENKTE VE BEN SEZERYAN OLDUM DR GİTTİM ULTRASYON ÇEKTİ BİSİ YOK DEDİ AMA İÇİM İÇİMİ YİYOR ÇÜNKÜ AĞRIMDA OLUYOR...SANKİ İÇİMDE Bİ KESİK VAR DA O KANIYOR...BU SEKİLDE OLANLAR LÜTFEN BENLE YAZISIN...BAZEN BİTİYOR SARI GİBİ OLUYOR BEAZEN GENE KIRMIZI KAN...ANLAMADIM GİTTİ
eyvahedigeldismileARKADASLAR 60 GÜN OLDU HALA KANAMAM KIRMIZI RENKTE VE BEN SEZERYAN OLDUM DR GİTTİM ULTRASYON ÇEKTİ BİSİ YOK DEDİ AMA İÇİM İÇİMİ YİYOR ÇÜNKÜ AĞRIMDA OLUYOR...SANKİ İÇİMDE Bİ KESİK VAR DA O KANIYOR...BU SEKİLDE OLANLAR LÜTFEN BENLE YAZISIN...BAZEN BİTİYOR SARI GİBİ OLUYOR BEAZEN GENE KIRMIZI KAN...ANLAMADIM GİTTİ
arkadaşlar mrb.benmde 66 gün oldu hala sürüyor sezaryenliyim bnde tekrardan gitmeyede korkuyorum normale döndünüzmü bende acil yardımlarınızı bekliyorum
Mrb ayni durum bendede var.71 gun oldu hala devam ediyor dr gittim ultrasonla bakti bisey yok dedi.kanams durdurucu igne ve ilac verdi metiler adinda o baya bir kesti hatta 1 hafta gelmedi bugun yine basladi.artik ped kullanmaktan biktimmacaba0sizin durumunuz ne oldu
canım aynen banada metiler verdi dr ama ben kullanmadım çünkü direk sütten bebeğe geçiyo ve iğnenin dr gözetimi altında vurulması gerekiyor çünkü kanı pıhtılaştırma özelliği söz konusu bende de zaten öyle bi sorun vardı kullanmadım ben benzeri bi ilaç vardı ondanda 1 tane aldım direk doğum sancısı gibi kasılma yaptı bu seferde sezeryan yarası açılır gibi oldu
derken öylece bekledim akabinde regl oldun pıhtılar o şekilde kendiliğinden geldi kurtuldum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?