- 17 Ekim 2017
- 42
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi istanbul454
-
nasıl davranacağımı şaştım. umutlanmaması için.
etraftan da anlaşılacak diye korkuyorum.
mesela facede eşimle ilgili birşeyler paylaşsam imalı bir şekilde topluluk içinde cümle kuruyor . kimse anlamıyor ama ben anlıyorumNasil belli ediyor mesela ?
mesela facede eşimle ilgili birşeyler paylaşsam imalı bir şekilde topluluk içinde cümle kuruyor . kimse anlamıyor ama ben anlıyorum
mesela facede eşimle ilgili birşeyler paylaşsam imalı bir şekilde topluluk içinde cümle kuruyor . kimse anlamıyor ama ben anlıyorum
Nasıl belli ediyor?Samimiyetini yanlış da anlıyor olabilirsiniz.
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyorNe mesela o cümleler
Kimsenin anlamayıp sizin anladığınız
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
paylaşmamaya çalışıyorumO zaman face de imalı laflar paylaşma sende.Baksana üzerine alınanlar oluyormuş.Bir de sanal alemde yaşamayı bırakın yahu gerçek hayata dönün.
hahahah ilahi alemsiniz. bunda ne var yahu, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz resmen.toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
İyide bunda bişey yokki benmi çok safım acaba kötü niyetli bi yorum olarak gelmedi bana bu laftan size ilgisi olduğunu nası çıkardınıztoplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
ilgisi olduğunu sezmeseydim bul afi üzerime alınmazdımhahahah ilahi alemsiniz. bunda ne var yahu, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?