- 17 Ekim 2017
- 42
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi istanbul454
-
ya kan çıkarsaBir iki terslersen kendine gelir bu arkadaş merak etme.Bahsettiğin olaylarda çok bir şey yok.Ancak işi başka boyuta taşırsa ve de rahatsızsan eşine söyle gizleme.
ilgisi olduğunu sezdiğim içinİyide bunda bişey yokki benmi çok safım acaba kötü niyetli bi yorum olarak gelmedi bana bu laftan size ilgisi olduğunu nası çıkardınız
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
İyide bu laftan nası sezdiniz onu anlamadım daha önce başka olaylar olduysa bilememde bu laftan konu oralara geldi onu anlamadımilgisi olduğunu sezdiğim için
iyi de hanımefendi ilgisi olduğunu bu cümleden nasıl çıkardınız? hayır, daha elle tutulur şeyler söyleyin o zaman biz de ona göre yorum yapalım.ilgisi olduğunu sezmeseydim bul afi üzerime alınmazdım
anlatıcam diğer şüphelendiğim yerleri ama biri okurda anlar kimin olduğunu diye korkuyomEee
Burda size yönelik ne var
Yani Adam sevgililere bakıp aynı sen ve ben dememiş ki
sadece bu cümle değil elbetteiyi de hanımefendi ilgisi olduğunu bu cümleden nasıl çıkardınız? hayır, daha elle tutulur şeyler söyleyin o zaman biz de ona göre yorum yapalım.
anlatıcam diğer şüphelendiğim yerleri ama biri okurda anlar kimin olduğunu diye korkuyom
toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor
bunda bir şey yokki
ilgisi olduğunu sezmeseydim bul afi üzerime alınmazdım
yok ben pek konuşmam onunlaİlgisi varsa var . Görmezden geleceksiniz, goz göze gelmeyeceksiniz. Sırf o size karşı bir şey hissediyor diye hareketlerinizi kısıtlamaya kalkmayın. Olduğu ortamdan kacmaya çalışmayın. Tv yorumu yazmışsınız. Siz de deseydiniz ya " yarın hemen paylasicam bu mutluluğu herkes gormeli " diye?
O zaman face de imalı laflar paylaşma sende.Baksana üzerine alınanlar oluyormuş.Bir de sanal alemde yaşamayı bırakın yahu gerçek hayata dönün.
Sende aynı ortamda bulunma. Facebooktanda sil görmesin bi paylaşımınıya kan çıkarsa
aynen. sezgilerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorumNeden paylaşmasın? Biri alınacak laf sokacak diye sosyal medya hesabını da kapatsın mı?
Konu sahibi bazı insanların sezgileri kuvvetlidir. Görmezden gel, muhabbet kurma, terslenecek yerde tersle ama çok ciddiye aldığını düşünmesin pay çıkarır kendine.
Yakininiz değil mi? Neden konuşmuyorsunuz ? İlgisi var diye mi yoksa surekli böyle miydi iletisim ?yok ben pek konuşmam onunla
yakınımız ama samimi değilim .sürekli böyleydi iletişim. pek konuşan biri de değilim zatenYakininiz değil mi? Neden konuşmuyorsunuz ? İlgisi var diye mi yoksa surekli böyle miydi iletisim ?
Sende aynı ortamda bulunma. Facebooktanda sil görmesin bi paylaşımını
Bence sen öyle olmasını istediğin için üzerine alınıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?