sezgilerim doğruysa

Pardon da kime sordunuz acaba? Hepimizin zekasını sorguladınız . Kalsın tabi zekam bana. Alay edilen birşey yok. Kuyuya bir taş attınız 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorsunuz. Allaha emanet olun siz sezgilerinizle kalın.İnşallah ilerde başınıza bir dert açmazlar.
teşekkür ederim. Allah a emanet olun

tamam troll olmayan gerçek hanımefendi şimdi artık konuyu saptırmaktan ve insanları banlatma amacından başka bi amacınız olduğunu gösterip asıl mevzuyu bizimle paylaşacakmısınız?? Hepimizin adına sizden özür diliyorum ve heycanla sizi dinliyorum???
Benim adıma dilemeyin rica ediyorum :)))) :*

eşim çocuğu ne zaman kucağına alsa hemen gelip cocuğu elinden almaya çalışıyor sevmek için. bu şüphelerden sadece biri
:D :D :D
siz baya baya egolu bir insansınız hani şu herkesin kendisine ilgisi olduğunu düşünenlerden
kahkaha attım kusura bakmayın ama şüphelendiğiniz şeyler çok komik

tamam troll olmayan gerçek hanımefendi şimdi artık konuyu saptırmaktan ve insanları banlatma amacından başka bi amacınız olduğunu gösterip asıl mevzuyu bizimle paylaşacakmısınız?? Hepimizin adına sizden özür diliyorum ve heycanla sizi dinliyorum???
genelde bulunduğumuz ortamlara gelmeye çalışıyor. geçenlerde görünmüyorlar nerdeler diye eşine sormuş ve
neyse anlatmıycak heralde özürlerimizi geri aldım :bicak::bicak::bicak: :KK74:
çocuğu severken de bana bakıp duruyor. benim bulunduğum ortamlarda çoğu kez herkese yapıyomuş gibi ikramlarda bulunuyor. eşimin gidemediği durumlarda onlarla biyere gitsem müzikler hep aşk şarkıları çalıyor. tamam dinleyebilir normal ama süphelerim olduğu için. vardığımızda eşime haber verecem tam telefonu elime aldım aramadıysan ben haber veririm diyor

genelde bulunduğumuz ortamlara gelmeye çalışıyor. geçenlerde görünmüyorlar nerdeler diye eşine sormuş ve

çocuğu severken de bana bakıp duruyor. benim bulunduğum ortamlarda çoğu kez herkese yapıyomuş gibi ikramlarda bulunuyor. eşimin gidemediği durumlarda onlarla biyere gitsem müzikler hep aşk şarkıları çalıyor. tamam dinleyebilir normal ama süphelerim olduğu için. vardığımızda eşime haber verecem tam telefonu elime aldım aramadıysan ben haber veririm diyor
Bunların hiiiiiiiiiiiiiiiiççççç biri size özel bir durumu olduğunu göstermiyor. Hepsi normal şeyler. Tedavi olun.

Bu kişinin eşinizle kan bağı ne durumda, yakınlığı nedir?
bakın siz açıklayıcı olmazsanız burda göreceğiniz muamele budur, eğlenir geçeriz gerçekten de başka gözlerin objektif yorumlarına ihtiyaç duyuyorsanız daha detaylı ve açıklayıcı anlatırsanız herkes yardımcı olacaktır.

Valla banada uzerinize aliniyormussunuz gibi geldi. Ama bir insan bir insanin kendisine olan ilgisini anlar diye dusunuyorum.
Sizde ozsman ona gore davranin madem. Gorusmeleri gittikce azaltin bitsin gitsin ne diyelim..

Alabilir niye almasin. Seviyor demekki çocuğunuzu? Ya biseyler gizliyorsunuz ya da dupeduz sacmaliyorsunuz. Kayınpederim de benden alıyor çocuğu :deli:
:D:D:D
kayınpeder deyince ve konu sahibinin düşünce yapısı birleşince tövbe yarabbim :D:D:D
kızlar durun bi ya ofistekiler deli diyecek kendi kendime gülüyorum diye

Ya geçen yolda gidiyorum , yaya geçidine gelince karşıdan karşıya geçicektim , kırmızı yanınca arabalar hep durdu.Sezgilerim doğruysa benden hoşlanıyo olabilirler.Kadınlar anlar böyle şeyleri.

Geçen de markette kasada kasiyer genç iyi günler diledi çıkarken , kesin o da hoşlanıyo anlatamıyorum hanımlar ama sezgiler yani.

Yine geçenlerde apartmana girerken benden önce giren komşulardan biri asansör kapısını tuttu geçmem için.Yani anlatamıyorum ama benden hoşlanıyo galiba.

Back
X