sezgilerim doğruysa

alay edeceksiniz madem ne diye cevap yazıyorsunuz. insnlarla alay etmek için mi ? seviyesizliğiniz burada belli oluyor
Konuda hiçbir haltı anlatmadan anlamamızı beklediniz, adamın size karşı yaptığı elle tutulur hiçbir şey yok, biz de haliyle dalgaya alındığımızı düşünüyoruz saygıdeğer hanımefendiciğim.

madem alay edeceksiniz niye cevap yazıyorsunuz?
Siz bizimle dalga geçiyorsunuz şu an. Çocuğu kucağına aldı, siz de facede resim paylaşın dedi, hoşgeldin dedim yüzüme bakmadı deyip sizden hoşlandığını düşünüp,bunu bize söyleyip aklımızla oynayıp dalga geçen sizsiniz. Bunlar hoslanma belirtisi değil hanım efendi.

ne yazsam boş size. onada alay edecek birşey bulursunuz.
yaa bırakın bu işleri bi benim profilime bakın bi de kendinizinkine alay etmek için profil edinsem tıpkı sizinki gibi bugün açılmış bi hesap ve bugün açılmış hiçbir elle tutulur yanı olmayan saçmasapan bir konum olurdu

Siz bizimle dalga geçiyorsunuz şu an. Çocuğu kucağına aldı, siz de facede resim paylaşın dedi, hoşgeldin dedim yüzüme bakmadı deyip sizden hoşlandığını düşünüp,bunu bize söyleyip aklımızla oynayıp dalga geçen sizsiniz. Bunlar hoslanma belirtisi değil hanım efendi.
benimle aynı ortamda bulunmadığınız için anlatıklarmdan birşey çıkaramıyor olabilirsiniz saygı duyuyorum. ama dalga geçmenin hiçbir mantığı yok

trol değilim. kaldıki trollerle eğlenirken aynı seviyede oluyorsunuz bi farkınız da kalmıyor. kendini çok zeki sanan insan topluluğu
Birazdan hakaret edip çıkıp gideceksiniz o ışığı alıyorum sizden. Tamam tamam sakin olun ben de sizden hoşlanıyorum sonra görüşürüz iyi gunler.

trol değilim. kaldıki trollerle eğlenirken aynı seviyede oluyorsunuz bi farkınız da kalmıyor. kendini çok zeki sanan insan topluluğu
biz trollerin seviyesini sorgulamıyoruzki eğlendirici yanlarından hoşlanıyoruz zaten mutlaka onların da iyi bi seviyesi vardır :KK50:

benimle aynı ortamda bulunmadığınız için anlatıklarmdan birşey çıkaramıyor olabilirsiniz saygı duyuyorum. ama dalga geçmenin hiçbir mantığı yok
Offff... tamam size abayı yakmış. Söyleyin cok almasn çocuğu kucağına anlarlar sizden hoşlandığını. Allah muhafaza... karışır ortalık kan cikar.

yaa bırakın bu işleri bi benim profilime bakın bi de kendinizinkine alay etmek için profil edinsem tıpkı sizinki gibi bugün açılmış bi hesap ve bugün açılmış hiçbir elle tutulur yanı olmayan saçmasapan bir konum olurdu
trollerle eğlenirken seviyeniz trollerle aynı oluyor. çok mu zekisiniz zeki olduğunuzu ispatlamak için böyle dalga geçmek gibi bir seviyesizliği seciyorsunuz

Evet ben zeki bir insanım hanımefendi. 25 yıldır bi fiil erkek egemen işyerinde tek başıma aslanlar gibi çalıştım. çalışıyorum. Hiç birinin ne ailemden nede işyerimden böyle hareketinden böyle bir anlam çıkarmadım. Çıkarmamda oldu ki böyle bir şeye maruz kalırım. Alırım boyunun ölçüsünü. Konu eşime gelmeden halolur. Ve elalemden duymadan direk ben eşime anlatırım

Evet ben zeki bir insanım hanımefendi. 25 yıldır bi fiil erkek egemen işyerinde tek başıma aslanlar gibi çalıştım. çalışıyorum. Hiç birinin ne ailemden nede işyerimden böyle hareketinden böyle bir anlam çıkarmadım. Çıkarmamda oldu ki böyle bir şeye maruz kalırım. Alırım boyunun ölçüsünü. Konu eşime gelmeden halolur. Ve elalemden duymadan direk ben eşime anlatırım
zekanız kendinize kalsın o zaman. bunları size sormadım. sadece insanlarla alay etmeyin yeter

helalll.

zekanız kendinize kalsın o zaman. bunları size sormadım. sadece insanlarla alay etmeyin yeter

Pardon da kime sordunuz acaba? Hepimizin zekasını sorguladınız . Kalsın tabi zekam bana. Alay edilen birşey yok. Kuyuya bir taş attınız 40 akıllı çıkarsın diye uğraşıyorsunuz. Allaha emanet olun siz sezgilerinizle kalın.İnşallah ilerde başınıza bir dert açmazlar.

tamam troll olmayan gerçek hanımefendi şimdi artık konuyu saptırmaktan ve insanları banlatma amacından başka bi amacınız olduğunu gösterip asıl mevzuyu bizimle paylaşacakmısınız?? Hepimizin adına sizden özür diliyorum ve heycanla sizi dinliyorum???

Back
X