Sezgin Öztürk hakkında fikri olan?

Adama göre yaptığı bütün burunlar çok güzel, sizin kötü bulmanız “ subjektif “ bir bakış açısı, instagramına bakan uzun uzun cümlelerine kanıp güvenir ama malesef hatasını kabullenmeyenden uzak durmak lazım
siz kime yaptırdınız sezgin bey e mi

Merhaba arkadaşlar,

Ben ameliyatımı oldum ve cok mutluyummm :) Bugün 24.günüm.

Yıllardır hep burun ameliyatı olmak istiyordum ama hep korktum. Her şey beklediğimin de üzerinde oldu.
1. morarma yok
2.ilk iki gün yorgunluk oluyor.
3. tamponlar çıktıktan sonra çok rahatlıyorsunuz.
4.sanki bir hafta gripmişsiniz gibi bir kırgınlığınız olur.
5. veee 7. gün kalıp cıkıyor. Şişkinlik illaki oluyor ve bu çok normal.
Ben de kalıp cıktıntan sonra bant da yapıştırdı. 3-4 gün sonra bandı çıkardım. Beni çok tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile ben de bozuntuya vermiyorum :)

Şikayetlerim; burun ucu düşüklüğü ve hafif kemerdi.

Sezgin Bey çok nazik ve ilgili bir doktor. Ben yüz yüze ilk Sezgin Bey ile görüştüm ve bütçemi ayarladıktan sonra ameliyatımı oldum. Ekibi de çok tatlı. Eğer doğal bir burun istiyorsanız, ben tavsiye ederim.

İki resim ekledim. Öncesi - sonrası olan resimde burun ucu düşüklüğünü farkkedebilirsiniz.
memnun musunuz hala. çok güzel görünüyor. siz ince derilimiydiniz

Merhaba arkadaşlar,

Ben ameliyatımı oldum ve cok mutluyummm :) Bugün 24.günüm.

Yıllardır hep burun ameliyatı olmak istiyordum ama hep korktum. Her şey beklediğimin de üzerinde oldu.
1. morarma yok
2.ilk iki gün yorgunluk oluyor.
3. tamponlar çıktıktan sonra çok rahatlıyorsunuz.
4.sanki bir hafta gripmişsiniz gibi bir kırgınlığınız olur.
5. veee 7. gün kalıp cıkıyor. Şişkinlik illaki oluyor ve bu çok normal.
Ben de kalıp cıktıntan sonra bant da yapıştırdı. 3-4 gün sonra bandı çıkardım. Beni çok tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor bile ben de bozuntuya vermiyorum :)

Şikayetlerim; burun ucu düşüklüğü ve hafif kemerdi.

Sezgin Bey çok nazik ve ilgili bir doktor. Ben yüz yüze ilk Sezgin Bey ile görüştüm ve bütçemi ayarladıktan sonra ameliyatımı oldum. Ekibi de çok tatlı. Eğer doğal bir burun istiyorsanız, ben tavsiye ederim.

İki resim ekledim. Öncesi - sonrası olan resimde burun ucu düşüklüğünü farkkedebilirsiniz.
memnun musunuz hala. çok güzel görünüyor.

Sezgin beye ablam ameliyat olmuştu.Ablam hiç beğenmedi,keza ben de öyle ve sağlık sorunu devam ediyordu .2.kez aynı operasyonu yaptı.Ve sonuç , ablamın domuz burnu gibi kalkık bir burnu var.Hiç estetik görünmüyor , ablam üzülmesin diye söylemiyoruz ve gözümüz alıştı.
İşlerini inceledim ve beğendim sayılır demişsiniz , ben bu cümleye şaşırdım doğrusu...
Demek ki doktor bey , başarıyla sonuçlanan ve estetik duran burunları gösteriyor..
paylaştıkları çok doğal sizin ablanızın neden kalkık oldu sebebini söyledi mi

Bende sezgin beye ameliyat oldum fakat şuan da hiç memnun değilim ve sürekli bahane uyduruyor şiş diyor bekleyeceğiz diyor geçiştiriyor asla ve asla kabul etmiyor kötü yaptığını sezgin beye ameliyat olacaklar bir kez daha düşünsün bence ben çok çok pişmanım keşke başka birine olsaydım diyorum en çok korktuğum başıma geldi başarısız ameliyat !
kalın derili misiniz

22 Ekim’de ameliyat oldum bugün 5.günüm. Sezgin bey o kadar iyi çalışmış ki ne morarma oldu ne de baş ağrısı. Baş ağrısından ayakta duramayan konuşamayan arkadaşlarım var. Asla böyle bir durum yaşamadım. Tamponlarım çıktı kalıplarım da 3 gün sonra alınacak. Her şey çok yolunda kesinlikle tavsiye ediyorum görüşmeyerek hata yapmayın :)
hala memnun musnuz siz ince derilimiydiniz ve ameliyattan önce gösterdiği şekilde mi oldu burnunuz

Merhaba , bende Sezgin beye ameliyat olanlardanım burun sağ tarafı çöktü ama kendisine göre mükemmel çökük yere dolgu yapalım revizyon çok zor ve çoook pahalı dedi bende zaten kendisine revizyon yaptırıp gene bir sürü para verip sonunda berbat bir burunla karsılaşacagımı bildiğim için istemedim istesemde ücretsiz yapmayacağıı kesindi hayatımın hatasını yaptım o doktoru seçerek 😢 sizin süreciniz nasıl sonuçlandı geri dönüş alabildiniz mi merak ediyorum?
şuan nasıl burnunuz ve revizyon oldunuz mu

Ben de 2016 yılında Sezgin Öztürk'e ameliyat olarak pişman olanlardanım. Doğal yapıyor diye tercih etmiştim, domuz burnu gibi kaldırmayın demiştim. Ucunu hiç ellememiş, kemeri törpüleyip bırakmış. Sonuç : Düşük burun ucu, ön profilden asimetrik bir burun sırtı ve estetik olmayan kaba bir dikiş. Tabi şimdi yıllar geçti, biraz oturdu. Eskisi kadar belli olmuyor. Burun ucu düşüklüğünü botoks ile halletmeye çalışıyorum. Burun sırtını kontür makyajı ile düzeltiyorum falan. Kendisine ilk ameliyat olduğumda yamuk olduğunu beğenmediğimi düzeltmesini istediğimi söylediğimde asistanı şöyle yanıt vermişti ".... meblağ karşılığında revizyon ameliyatının gerçekleştirebiliriz ancak şuanki halinden daha iyi olacağının garantisini veremeyiz" .. Bu sözün karşılığında güvenip tekrar kendimi emanet edemezdim. Bir sürü kağıt imzalatıyorlar, bilerek daha kötü yapıp "ben size demiştim" demeyeceği ne malumdu. Kaderime razı oldum ben de. Şimdi revizyon daha pahalı diye yaptıramıyorum başka doktora da 😔

Back
X