sezonun süper japon styleleri

arkadaslar bende almak istiyorum beyaz dantelli gömlekten ancak hep şortlamı giyeceğiz nasıl kombinleriz fikir verirseniz skiny kotla nasıl durur acep????

paris sokak madosından sonra japonları görmek iyi geldi valla bide parise modanın merkezi derler kafaları karışmış hepsinin komineleri berbattt

cok guzel ya bunları 10 tl ye fln satan bı sıte buldum ama guvenemıyorum yabancı sıte=( bılen war mı dıye konu actım bolume ama henuz cwp yazan olmadı sız bılıyo musunuz kızlar bu sıteyı: unm fashıon :44:

japon stiline bayılıyorum yaa hatta her ay japon dergısı satan bı butık var ordan satın alıyorum bızım dergılere göre çok daha guzell direk kombınler falan var:)

japonyaya gitmek için bir nedenim daha çıktı. hastayım adamlara ya.

yalnız az önce içtiğim sıcak çikolataya pişman oldum bunları görünce

evet ya sadece netten mi alabiliyoruz??ben denemeden alamam ki......çok güzeller

bunların bazı kalıpları oluyor bazıları olmuyormuş.ayakkabılar fena sayılmazmış.ama sunuda unutmayın kargo bedeli pahalı.2.5 kılo için 45 usd ödüyordunuz.bunuda gözönunde bulundurun

merhaba
mesajınızı okurken dayanamadım yazmak istedim
gittigidiyordan satın aldığım hem ucuz hem de kaliteli ürünler satan birinin satış kodunu vereyim.
33845176 numarayı gittigidiyor sitesinde aratırsanız göreceksiniz. şu anda çok güzel kazak ve tunikler var. ben daha gecen hafta aldım şimdi herkes soruyo nerden aldığımı. Üstelik bedenleri konusunda ben de tereddüt etmiştim ama 36-38-40 beden giyen bayanlara çok rahatlıkla tavsiye ederim.

sen mi satıyorsun o ürünleri acaba???

ben de almıstım bır ara ama kalıtesı fotograftakı ıle alakası yoktu cok ucuz gorunuyordu allahtan satıcı cok anlayıslı cıktı da gerı aldı sımdı de gozume bır elbıse kestrdım ama cesaret edemırorm

bende almakkkk istiyorummmm uzun kollu gömlekler cok hosuma gittiii nerden bulabiliriz

biyerlere gelsin artık,nasıl güzeller ya! hele o sırtı açık siyah badi ve beyaz elbise ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…