sezonun süper japon styleleri

2 3 7 ve beyaz elbise.beni benden aldı..bunları nerelerden temin edebiliriz?internet ya da şehir olarak?

Bende siyah , beyaz gömleği ve ayrıca siyah arkası çapraz olan badiyi almıştım geçen yıl.Sadece beyaz gömlekten memnun kalmadım.Siyah gömlek ve siyah arkası çapraz olan badi aynı burda nasıl görüyorsanız öyle geliyor.Kalitesine gelince ben beğenmiştim hafif simli gibi bir kumaşa sahip-siyah gömlek.Yalnızca düğmeleri sabitlemek gerekiyor:)
Paylaşım için teşekkürler

İşte bu giyime bayılıyorum, çok zarif, bi o kadar spor ve kalsik durabiliyorlar.. Siyah dantelli modelin pembesi var bende.. =) Teşekkürler..

Son düzenleme:
Çin sitelerinden ucuza alıp ggde müthiş fiyatlara satıyorlar bu kıyafetleri. Hani makul bi fiyata satsalar anlarım ama aşırı abartı fiyatlar koyarak insanları kandırıyorlar ''Japon stili'' diye.

gittigidiyor dan japon style tarzında çok fazla ürün satın aldım. aldığım ürünler içinde sadece birtanesini iade ettim kalitesiz olduğu için ama genel oalrak fiyatları çok uygundu kuzenımın nikahı için giyeceğim kıyafeti bile ordan almıştım 40 liraya nikahtaki en şık hatun olmuştum kuzen evleneli 3 sene oldu hala durup durup elbisen çıok güzeldi derler

şimdi de alacağım bi ton ürün var 35 40 liradan fazla vermeyin etmez ama kesinlikle alınabilir.

beden konusunda da ben hiç sıkıntı yaşamadım açıkcası, boyum 150 kilom 50 s yada m alıyorum oluyo problem yok, ancak tabi iri bi hatun olsaydım sadece fotoraflarına bakabilirdim. bi de etek elbise boyları sizi asla yanıltmasın mankenlerin boyu en fazla benim kadardır

bende blazer ceket almıstım japon tarzı biraz kalitesizdi ama allahtan 24 tlyken almısım 2 sene önce suanda o ceketin fiyatını baya bi ucurmuslar...

bence suanda gg de japon style tarzı tuttugu için uçurdular fiyatları ama hiçbiri o fiyata degmez ayrıca cinden geliyor ürünler...

çoook güzeller bu japonların stilini çok beğeniyorum bu kadar zayıf olmalarına rağmen kıyafetleri müthiş güzel taşıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…