SGK anlaşmalı,İst. Beşiktaş civarında özel nezih bir hastane,iyi bir dr. arıyorum

femmepetal

when There is better,good is not enough
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
4.782
865
688
Hanımlar bilgisi olan varsa paylaşsın canlar
Öğretmenim henüz 6 haf. hamileyim
Nereye gitsem,kesemi çok zorlamadan hangi dr. görünsem bilemiyorum

4. Leventte oturuyorum,bana yakın çok hastane var ama ya dandik ya da ücretleri beni aşıyor
tahliller özelde çok tutuyor hadi muayene ücr. vereyim ama
hem dr. takibi hem de tahlil yaptırabileceğim bi hastane arıyorum:26::26::26:

canım bende sarıyer civarında oturuyorum 8+1 günlüğüm.ben tavsiye ile kavacık medistate ye sultan kavruta başladım.muayene ücreti sgk lıya 42 lira.tahlillerde de önce bir çok test istiyorlar 260 gibi tuttu benimki ama ben bu testleri kağıthane devlette bedavaya yaptırdım.yol köprüde trafik olmazsa 10 dk sürüyor.yani sana uygun olurmu bilmem ama tavsiye ederim.bu arada hayırlı olsun

Cevapladığın için teşekkür ederim canım hamileliğin sana da hayırlı olsun.

medisatate devlette yaptırdığın tahlilleri kabul ediyor mu?
çoğu özel hastane kabul etmiyor.

bi de türkiye hast. okmeydanı
Vatan hast. vatan caddesi

SGK anlaşmaları varmış,oraları da denemeyi düşünüyorum
tahlil mahlil aynı yerde olsun hiç olmazsa bakalım.

canım tahlil daha önce yaptırmadım ama jinokolojik muayneye devamlı gittiğim özel kadıoğlu hastanesi dr.oğuzhan daver beyi önerebilirim.özel hastane ama sgk anlaşması var.24 liramı ne ödemiştim enson gittiğimde.

ben de 27 haftalık hamıleyım türkiye hastanesıne gidiyorum memnunum sgk ıle anlasması war muayne ucreti 55 lıra ödüyorum ben ama hıc tahlıl yaptırmadım daha

Kadıoşlu mecidiyeköyde dimi canım?
pek küçük bi hastane ama araştırırım yine de sağol canım.

ben de 27 haftalık hamıleyım türkiye hastanesıne gidiyorum memnunum sgk ıle anlasması war muayne ucreti 55 lıra ödüyorum ben ama hıc tahlıl yaptırmadım daha

27 haftalık hiç tahlil yaptırmadınmı?orda mı yaptırmadın?

canım bi de hangi dr tavsiye ediyosun orda?:26:

o hastane de yaptırmadım canım yarın gtcem seker yuklemesı yaptırcam o da 15 lıraymış ben figen ezen işlere gıdıyorum memnunum ilgili ultrason da bakarken faln herseyı gösterıyo anlatıyo tawsıye ederm

yok canım tabi kabul ediyor ben devlette yaptırıp götürdüm : )

Son düzenleme:
Aaa bak bu çok iyi oldu canım
ben de şimdi randevu alayım o zaman
doktordaş olalım senle
teşekkür ederim

yok canım tabi kabul ediyor ben devlette yaptırıp götürdüm : )

O da iyiymiş:26:
valla ben hangi hastane duyduysam devlet tahlilini kabul etmiyodu
illa para verip yapılacak yani,bi özel hast. de yaptır kabul ediyolar
ama devleti kabul etmiyolardı

sen orda hangi dr tavsiye edersin canım?

Kızlar benim gibi araştıranlar için yazıyorum ben dün tek tek arayıp bilgi aldım:

Kavacık medisatate hast:
Uzman dr. sultan hanım: 42 TL
op. DR. adını bilemedim: 52 TL Yani fiyatlar gayet makul.
Prof Dr. Özay Bey: 52 TL

Türkiye Hast.:Okmeydanı

Visite ücretleri: 55 TL

Hospitalium Şişli:

visite: 25 TL
2 kadın doğumcu var ikisi de bayan dr
tahliller SGKya %50 indirimliymiş ben burdan randevu ald
ım
Ayşe HN.dan bakalım deneyeceğim hayırlısı

hospitalium şişli hastanesinde 2 bayan doktor yok, onlar ayrılmış, biz 4 aydır ali beye gidiyoruz orda. Çok iyi bir doktor ve ayrıca muayene ücreti ssk için 12TL, testler için önce ordan fiyat alıyoruz, çok tutarsa kağıthane devlet hastanesinde yaptırıyoruz ordanda 5Tl eczanede ilaç alırken para alıyorlar o kadar. bilginiz olsun.

evet canım bayan dr yokmuş ben de Ali beye gittim dr olarak ilgiliydi tamam
ama bana hiç tahlil falan yapmadan daha 6. haftada hem vitamin hem de kan ilacı yazdı benim biraz garibime gitti doğrusu
belki benim ihtiyacım yok yani neyse,bir dizi tahlil istedi,vizitesi bana da 12 TLydi iyi yani ama tahliller,
kan ve idrar orda 150 TL ye yapıldığını söylediler aynen biz de senin dediğin gibi kağıthane devlette yaptırdık
ordaki Dr.Yozgatlıya gösterdik normal dedi.

anlayacağın ben böyle hem tahlilleri yaptırabileceğim hem de makul fiyatlı iyi bir dr bulabileceğim bi hast. arıyorum
Kağıthane devlet randevuyla gidiyosun sözde en az yarım saat bekliyosun dr seni muayene etme süresi
yüüzne bakmadan 3 dk.Ben böyle bi muamele de istemiyorum...

Ben hala araştırıyorum 2 hafta sonra 2li test zaamnı geliyor
ayrıntılı bi usg cihazı olan bir yer arıyorum
medipol veya medistate deneyeceğim
medipoldeki hakan beye iyi dedilerdi
dr vizitesi de 35-40 TL gibi bişeymiş emin değilim...

Medistate'te Sultan Hanım'ın muayenesi 52 tl oldu.
Özay Bey'in muayenesi de sgk ile anlaşması bittiği için 150 tl oldu.
Bilginize..

teşekkürler canım bilgi için
Özay bey zaten prof. değil mi*dışarda da olsa muayenesi
ücret öyle bişey olurdu heralde.

Sultan hn. nasıl acaba?Bilgin var mı?

teşekkürler canım bilgi için
Özay bey zaten prof. değil mi*dışarda da olsa muayenesi
ücret öyle bişey olurdu heralde.

Sultan hn. nasıl acaba?Bilgin var mı?

Rica ederim.
Evet Özay Bey profesör ama yılbaşından önce onun muayenesi de sgklıya indirimliydi.
52 gibi bir şeye geliyordu sanırım.
Ama artık öyle değil, normal ücretten muayene olunuyor.
Ben Sultan Hanım'ın hastasıyım zaten.
Kendisini seviyorum, iyi bir doktor.
İşine hakim duruyor.
Sorulara açıklayarak cevap veriyor, moral veriyor.

Merhabalar. Bende planlama için, sonrası ise gebelik ve doğum için iyi bir doktor arıyorum... SGK anlaşmalı bir hastane olursa daha iyi olur, fiyat konusunda magkul olmasına bakıyorum arkadaşlar, LÜTFEN yardım. 3 senedir hamile kalamadım, doktora gitmeye karar verdim artık, tavsiyenizle iyi bir doktor arıyorum. Tercıhım herşey aynı yerde olması, hamile kalmak kısmet olursa dogumu de aynı doktorda yapmak istiyorum, ulaşımı de rahat olmalı.. Devlet hastanelerde de iyi doktor bilen varsa, en azından planlama için ona da kabulum :) umarım yardımcı olabilecek biri çıkar. çok rica ediyorum. teşekkürler

Iyice araştırdığımda türkiye hastanesine karar verdim. Konuyla ilgilenenler, sgk indirimli randevu ucreti 75tl, guncel fiyat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…