- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Saçma sapan yorumunu kendine sakla arkadaşım evliyim ben çok şükür öyle şeylerle isim olmaz eşim şehir dışına çıkmama için vermez diye başka yerde oluyorum ameliyatı zaten söyleyeceğim kendisine...Ne kadar kolay insanları karalamak sizin icinBence diktirecek. Er ya da geç açığa çıkar ne yaparsan.
Hastanede olacağı için 1500 tl filan fazla alıyorlar bence onlar dahildir buna...yardimci olduğunuz için teşekkür ederimYa sanki burada biri ozel hastaneye kendi ismimle giriş yaptirmak istemiyorum diyince yapmıyorlar diye yazdi gibi hatırlıyorum. O sekilde yaptırabilirsiniz. Bunun disinda ameliyatinizi sgk odemiyor olsa bile, hastanede yatarken kullanilan damar yolu, serum gibi basit seyler icin sgk dan odeme aliyorlar. Yatak parasi da dahil. O yuzden bunu acikca konuşun, saglik guvencesi olmayan biri gibi islem yapılabiliyorsa oyle yapsinlar. Tabii o zaman masraflariniz artar. Kullanilan alkole kadar para vermek zorunda kalırsınız.
Doğrudur çıkar fakar benim ameliyatını sgk karşılamıyor o yüzden bana çıkmaz dedilerÖzel hastanede ameliyat oldum direk sgk kayıtlarında cıktı. Kullandıgım ilaçlara kdr saydı doktor. Çıkıyo yani gbt gbi.
Neyi diktirecek pardon? Kadın ne isterse yaptırır konu bu mu şimdi. Off yapmayın lütfen şöyle sığ yorumlar.Bence diktirecek. Er ya da geç açığa çıkar ne yaparsan.
Ay pardon o zaman. Konunu okuyunca aileden ayrı şehirde yaşayan genç kiz sandım.Saçma sapan yorumunu kendine sakla arkadaşım evliyim ben çok şükür öyle şeylerle isim olmaz eşim şehir dışına çıkmama için vermez diye başka yerde oluyorum ameliyatı zaten söyleyeceğim kendisine...Ne kadar kolay insanları karalamak sizin icin
Saçma sapan yorumunu kendine sakla arkadaşım evliyim ben çok şükür öyle şeylerle isim olmaz eşim şehir dışına çıkmama için vermez diye başka yerde oluyorum ameliyatı zaten söyleyeceğim kendisine...Ne kadar kolay insanları karalamak sizin icin
Velev ki öyle,peki bu bizi ilgilendirir mi?bence hiç ilgilendirmezAy pardon o zaman. Konunu okuyunca aileden ayrı şehirde yaşayan genç kiz sandım.
Arkadaşlar merhaba...Ben yakında küçük bir ameliyat geçircem merak ettiğim bir konu var ameliyatınmı sgk karşılamıyor....hastaneye girişim yapılacak tabiki....Benim bu hastanede ameliyat olduğum ve muayene ücreti ve gibi ayrıntılar eczane sisteminde görünür mü gorunmeyecegini söylediler ben sizinde bi dillerinizi almak istedim özel bir durumun var şimdiden teşekkürler herkese
Doktora söylerseniz ilacınızı reçeteye işletmez. Reçetede yer almayan şeye çevreniz ulaşamaz. İçiniz rahat olsun. Yani tabii ki bir yerlere kaydolur ama aileniz falan öyle sgk gibi açık açık ulaşamaz o bilgiye. Merak etmeyin. Sadece konuyla ilgili mail, mesaj falan atılabilir ona dikkat edin.Arkadaşlar merhaba...Ben yakında küçük bir ameliyat geçircem merak ettiğim bir konu var ameliyatınmı sgk karşılamıyor....hastaneye girişim yapılacak tabiki....Benim bu hastanede ameliyat olduğum ve muayene ücreti ve gibi ayrıntılar eczane sisteminde görünür mü gorunmeyecegini söylediler ben sizinde bi dillerinizi almak istedim özel bir durumun var şimdiden teşekkürler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?