SGK l Hastalar 804 YTL deyerekTp Bebek tedavisi gryor

ama zaten ilaçlar için çıkarıyoruz normalde.ama yine 4 milyar.acaba özel tüp bebek merkezlerini kapsamıyormu:uhm:

ARKADAŞIM SEN EĞİTİM ARAŞTIRMA VEÜNİVERSİTE HASTANELERİNDEN TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTIYORSUN BU RAPOR TÜP YAPTIRMASI UYGUNDUR VE İLAÇ RAPORU OLARAK GEÇİYOR BU RAPORA İSTİNADEN SGK KURUMUYLA ANLAŞMASI OLAN HERHANGİ BİR MERKEZDE SADECE 804 TL. KARŞILIĞINDA TEDAVİ OLABİLİYORSUN:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

KAFAN KARIŞMASIN:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

bu klink.ilgilide baya olumsuzluk söz konusu sayfaları inceliyorum bir çok kişi şikayetci

neyse arkadaşım artık bu saatten sonra yapılacak birşey yok neyse bari hamile kaldın mı?

yok nihancım nerde kalamadım malesef :1no2: bide üsütne üstlük çok kötü muamele gördüm merkezde, analtılanları aynen yaşadım bende.ilk tecrübe işte bilemiyosunki.artık gözüm açıldı.iyice araştırıyorum.2.ye başarırım inş.

ama zaten ilaçlar için çıkarıyoruz normalde.ama yine 4 milyar.acaba özel tüp bebek merkezlerini kapsamıyormu:uhm:

tüp bebek ve ilaç raporu üniversite hastanesinden çıkarılıyo Nihan'nın dediği gibi.aşılamanın dışında tüp bebek için başvuruyosun yani bu ayrı.
özel tüp bebek merkezinin de sgk ile anlaşması olması gerekiyo 804 tl için.

Son düzenleme:
elımde gecen seneden kalmıs kullanılmamıs raporum var 14 ay gecmıs hem ıı hem kotu raporumu normal sartlarda 4000t l ye tup bebek yaptırcaktım sımdı anlasmalı yerden 800 kusure yaptırabılcem kullanmamıs olmam bır sans ama uzerınden 14 ay gecmıs bu raporun ne yapabılırım onu dusunuıyorum Genart ankaradakı merkz anlasmalı ımıs ve detayları ordan ogrenıyorum 804 e yapıyoırlar tek sıkıntım raporumun tarıhı bırde sıze sormak ıstedıgım rahım fılmını bugun cektırdım ve ay sonunda tup bebege gecmek ıstıorrdum verahım fılmının uzerınden 1 2 ay gecesı gerek dıye soyluyorlar bılgısı olan var mı...

son olarak yenıo yonetmelıge gore herkeesın kac kere rapor ve ılac hakkı var

şafak yeni kanuna göre tüp bebek raporuyla 2 kez hakkımız var.rahim filmini çektirdikten sonra genelde 1 ay bekletiyo doktorlar.zaten şimdi gitseniz tedavi için önümüzdeki ay anca transferin olur bir sakıncası olacağını zannetmem ama gideceğin merkeze danışabilirsin.elindeki raporun hakkında malesef bilgim yok.benimde elimde rapor var ama sanırım yenisini çıkarmak gerekiyomuş tedavi için.

yok nihancım nerde kalamadım malesef :1no2: bide üsütne üstlük çok kötü muamele gördüm merkezde, analtılanları aynen yaşadım bende.ilk tecrübe işte bilemiyosunki.artık gözüm açıldı.iyice araştırıyorum.2.ye başarırım inş.

valla bende çok kötüdeneyimlerim oldu ve eşimde aynı boşu boşuna kesildi ahhhh:oklava::oklava::oklava::oklava: akılsız başım araştırmadan tüp bebek tedavisine başladım ama ne yazık ki son pişmanlık fayda etmiyor ama bu sefer aynı şeyleri yaşamamak için çok düşündüm özel umut tüp bebek merkezinde karar kıldım hem SGK anlamasıda varrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ŞAFAK ARKADAŞIM RAPORUN TARıHı GEÇMıŞ RAPORLAR 1 AYLIK OLARAK ÇIKIYOR ÇÜNKÜ AYNI RAPORUN ÜZEıNDE ıLAÇ ıSıMLERıDE BELıRTıLıYOR.SON YASAYA GÖRE 2 HAKKIN VAR

Son düzenleme:
ARKADAŞIM SEN EĞİTİM ARAŞTIRMA VEÜNİVERSİTE HASTANELERİNDEN TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTIYORSUN BU RAPOR TÜP YAPTIRMASI UYGUNDUR VE İLAÇ RAPORU OLARAK GEÇİYOR BU RAPORA İSTİNADEN SGK KURUMUYLA ANLAŞMASI OLAN HERHANGİ BİR MERKEZDE SADECE 804 TL. KARŞILIĞINDA TEDAVİ OLABİLİYORSUN:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

KAFAN KARIŞMASIN:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

teşekür ederim canım.çok iyi anlatmışsın anladım şimdiopuyorumnanaktan

valla bende çok kötüdeneyimlerim oldu ve eşimde aynı boşu boşuna kesildi ahhhh:oklava::oklava::oklava::oklava: akılsız başım araştırmadan tüp bebek tedavisine başladım ama ne yazık ki son pişmanlık fayda etmiyor ama bu sefer aynı şeyleri yaşamamak için çok düşündüm özel umut tüp bebek merkezinde karar kıldım hem SGK anlamasıda varrr:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

seninde 2.kez mi olacak tüp bebek canım?raporun var mıydı peki?nasıl halledeceksin?

kızlar ya benim salaklıgım yüzünden eşim 2defa kesildi daha bide 8 milyardan olduk
şimdi bizde umutta baslasak kac milyar vercez tese falan hepsi içinde

kızlar ya benim salaklıgım yüzünden eşim 2defa kesildi daha bide 8 milyardan olduk
şimdi bizde umutta baslasak kac milyar vercez tese falan hepsi içinde

eğer tüp bebek raporu çıkarırsan 2 kez tüp bebek yaptırma hakkın var canım.raporunla gidersen umutta 804 tl imiş tüp bebek işlemi.bu ücrete yumurta toplama,transfer ve dondurma işlemi dahil olması lazım.tese için ayrı ücret ödüyosun diye biliyorum.

Evet eğer tüp bebek raporu çıkarırsan devlet iki hak veriyor ben ÖZEL UMUT TÜP BEBEK merkezinde tedavi görüyorum işlem için 804 TL. vereceğim eşimin tese işlemi içinde 1400 TL.vereceğim ama bunların içine herşey dahil embriyo dondurma saklama bakım herşey 804TL.
TESE ücretini içinde anestezi ücreti fazla çıkan spermin dondurulması ve belli süre saklanması ben birçok merkezle görüştüm görüştüğüm merkezler hep sperm dondurmaya saklamaya bakımına ayrı ücret istiyorlar ........................

nihancım senin bu tüp bebek raporuyla 2.tedavi mi olacak?rapor işini sen nasıl hallettin canım?

evet 2hakkımı kullanıyorum çok zorlu bir süreçti bence kimse bu kadar eziyete girmesin çünkü geçende de söyediğim gibi insanı insanlıktan çıkartıyorlar diyorumya umut tüp bebek merkeziyle daha önce tanışmış olsaydım 4500TL.herşey içinde mükembel fırsat hem bahceci gurubuyla tedavi olacağım hayırlısı olsun

nihancım 2.kez tedavi için raporunu nasıl çıkarttın biraz anlatır mısın?tekrar mı başvurdun rapor için?

mrb.bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmisinz nerden en kolay alınır bu rapor ve ürolokmu vermesi gerekiyo bu raporu benmde 3aşılamam oldu özelde amam rapor almadım

eğer 3 aşılaman varsa eğitim araştırma ve üniversite hastanalerinin kadın doğum bölümünden randevu alacaksın giderkende yanında 3 aşılamaya ait evrakları ve eşine ve sana ait bütün vrakları götüreceksin valla adamın varsa rapor kolay çıkar yoksa çok uğraşırsın ........................................................

pekı arkadaşlar asılamaya nekardar odenıyoben asıla yaptıracamda dokt yenı gıdıyorz sımdı adet gunumu beklıyorm rahım fılmı icin oda cok pahalı hastanenın bırı 450 dedı

Back
X