SGK l Hastalar 804 YTL deyerekTp Bebek tedavisi gryor

ben ankara ufuk üniversitesinde cıkarttırdım 3500 doktora ödedik ilaçlar hariç tese hariç 2yıllık evliydik ama yinede 1000 verdiler nasıl ödedi bende anlamadım

merhabalar genetik problemi olanlar rapor nasıl alıyor ve pgt içinde geçiyormu bu rapor bilen varmı

GÜneŞ mrn bızımde genetık problemımız vardı.pgt yı Ödemıyo

Senin gitdiğin merkezin galiba anlaşması yokmuş çünkü okadar para almamaları gerekiyor

anlaşması var sgk ile merkezin nihancım.zaten raporu da onlar çıkardılar tüp bebek ve ilaçlar için.:oklava:kazık yedik yani.aklımız başına sonradan geldi malesef..:oklava:

hayır canım tedavide değilim.maddi ve manevi olarak toparlanıyoruz şuan.
benim de aklıma takılan bişey var aslında.elimde tüp bebek raporu var benim ilk tedaviden.acaba 2.tedavi için onu kullanabiliyor muyuz.belli bir süresi var mıdırki?

hayır canım tedavide değilim.maddi ve manevi olarak toparlanıyoruz şuan.
benim de aklıma takılan bişey var aslında.elimde tüp bebek raporu var benim ilk tedaviden.acaba 2.tedavi için onu kullanabiliyor muyuz.belli bir süresi var mıdırki?

Aynı raporu ikinci tedavi için kullanamıyorsun çünkü artık raporlarında üzerinde kaçıncı defa deneme yaptığın belirtiliyormuş ve eğer aldığın rapor tek bir raporda oluşuyorsa yani hem ilaç hemde uygulanabilir raporu ise zaten ilaçların süresi 1 aydır tekrar rapor çıkartman gerekiyor:1no2:

peki 2.rapor için tekrar aldığım yere gitsem kolay oluyor muki?benim ilk raporum hacettepeden çıkmıştı.merkezin doktoru aynı zamanda orda çalışıyodu çünkü.merkezin adını verip çıkarmıştım raporu.şimdi 2.için kendim çıkarmaya gitsem nasıl olur acaba?

peki 2.rapor için tekrar aldığım yere gitsem kolay oluyor muki?benim ilk raporum hacettepeden çıkmıştı.merkezin doktoru aynı zamanda orda çalışıyodu çünkü.merkezin adını verip çıkarmıştım raporu.şimdi 2.için kendim çıkarmaya gitsem nasıl olur acaba?

aslında ilk raporun varsa ve üzerinden 1 yıl geçmediyse evet kolay olur ama şu tarafıda var genelgede hiç bir şekilde hasta yönlendirilemez denir ama yasaklar biliyorsun çiğnenmek için vrdır.kısacası yasalar tam uygulanmıyor.

kızlar kac kere tüp bebegi devlet ödüyo acaba

canım yanılmıyorsam 2 defa ödüyor ben rapor çıkardım 2 defa tüp bebek 1 defa ilaç alabilirsin dediler ilaç hakkımı kullandım sadece ama yarısını ödedi nedense bi gariplik vardı anlamadım -tatlicadiarzu-

benim sorum tüp bebek yaptıracağım zaman ayrıca ilaç raporuda çıkarabiliyormuyum oluyorsa nasıl çıkarılıyor çok karışık bu işlemler kafam allak bullak :bbo:

Devletin vermiş olduğu ödenekten 2 kere yararlnılıyormuş hem ilaç hemde tedavi ödeniğinden
toplam ilaç miktarı 6000 ünite 1 denemede 3000 unite

Devletin vermiş olduğu ödenekten 2 kere yararlnılıyormuş hem ilaç hemde tedavi ödeniğinden
toplam ilaç miktarı 6000 ünite 1 denemede 3000 unite

kafama taşlara vurmak istiyorum :kızgın: peki merkez niye bana ilaç hakkınız yok dedi ben bir tedavide 6000 ünitemi ilaç kullandım :1shok:

peki şöyle bişey olabilir mi CADIARZU benim saftirik eşim ilaçları doktora yazdırmadan yani resmiyete dökmeden raporu alıp direk eczacıya gitmiş geldi dediki ilaçalrın hepsini ödemedi devlet yarısını ödedi dedi delikafadulden kaydirigubbakcemile3 bende hıı dedim belki öyledir meğer biz çok hata yapmışız ilk denememizdi acemiydik eczacıda bilmiyordu bizi uyarmadı sanki memlekette ilk defa tüp bebek yaptıran bizdik herkes şaşkındı:mymeka:

canım yanılmıyorsam 2 defa ödüyor ben rapor çıkardım 2 defa tüp bebek 1 defa ilaç alabilirsin dediler ilaç hakkımı kullandım sadece ama yarısını ödedi nedense bi gariplik vardı anlamadım -tatlicadiarzu-

benim sorum tüp bebek yaptıracağım zaman ayrıca ilaç raporuda çıkarabiliyormuyum oluyorsa nasıl çıkarılıyor çok karışık bu işlemler kafam allak bullak :bbo:

çünkü bazı ilaçlarda fark ücreti alınmaya başlanmış devlet %80 ödüyor diyorlar ama öğle değil devlet aslında ilacın yarısını ödüyor valla arkadaşlar ben umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım daha önceden hazırlanmış olan bir raporum olmasaydı hiç bu işlere bulaşmazdım hem maddi hemde manevi olarak çok yıprandım giti şunu yaptır git şunu getir allah kimseyi oraya düşürmesin umut tüp bebek merkezinde yeni bir uygulama varmış tedavi ücreti tedavide kullanılan ilaçlar ve doktorun tedavi esnasında isteyebileceği tahliller anestezi ücreti ve herşey yolunda giderse embriyonun dondurulması ve saklanması 4500 TL. çok iyi valla

Back
X