aynı ilaç gibi yüzdesini devlet yenide ödüyo biz 2 yıllık evliydik ama yinede devlet karsıladı
nezaman yaptın tüp bebek tedavisini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ilaç gibi yüzdesini devlet yenide ödüyo biz 2 yıllık evliydik ama yinede devlet karsıladı
ben ankara ufuk üniversitesinde cıkarttırdım 3500 doktora ödedik ilaçlar hariç tese hariç 2yıllık evliydik ama yinede 1000 verdiler nasıl ödedi bende anlamadım
merhabalar genetik problemi olanlar rapor nasıl alıyor ve pgt içinde geçiyormu bu rapor bilen varmı
Senin gitdiğin merkezin galiba anlaşması yokmuş çünkü okadar para almamaları gerekiyor
anlaşması var sgk ile merkezin nihancım.zaten raporu da onlar çıkardılar tüp bebek ve ilaçlar için.klava:kazık yedik yani.aklımız başına sonradan geldi malesef..
klava:[/QUOT
GÜNAYDIN
Sen şuan ne yapıyorsun tedavi görüyormusun
hayır canım tedavide değilim.maddi ve manevi olarak toparlanıyoruz şuan.
benim de aklıma takılan bişey var aslında.elimde tüp bebek raporu var benim ilk tedaviden.acaba 2.tedavi için onu kullanabiliyor muyuz.belli bir süresi var mıdırki?
peki 2.rapor için tekrar aldığım yere gitsem kolay oluyor muki?benim ilk raporum hacettepeden çıkmıştı.merkezin doktoru aynı zamanda orda çalışıyodu çünkü.merkezin adını verip çıkarmıştım raporu.şimdi 2.için kendim çıkarmaya gitsem nasıl olur acaba?
kızlar kac kere tüp bebegi devlet ödüyo acaba
Devletin vermiş olduğu ödenekten 2 kere yararlnılıyormuş hem ilaç hemde tedavi ödeniğinden
toplam ilaç miktarı 6000 ünite 1 denemede 3000 unite
canım yanılmıyorsam 2 defa ödüyor ben rapor çıkardım 2 defa tüp bebek 1 defa ilaç alabilirsin dediler ilaç hakkımı kullandım sadece ama yarısını ödedi nedense bi gariplik vardı anlamadım -tatlicadiarzu-
benim sorum tüp bebek yaptıracağım zaman ayrıca ilaç raporuda çıkarabiliyormuyum oluyorsa nasıl çıkarılıyor çok karışık bu işlemler kafam allak bullak :bbo:
neden 4500 hani 804 de ne oldu
neden 4500 hani 804 de ne oldu