SGK l Hastalar 804 YTL deyerekTp Bebek tedavisi gryor

pekı arkadaşlar asılamaya nekardar odenıyoben asıla yaptıracamda dokt yenı gıdıyorz sımdı adet gunumu beklıyorm rahım fılmı icin oda cok pahalı hastanenın bırı 450 dedı

aşılama hakkında bir bilgim yok ama 450 rahim filmi çok bence....
ben zeynep kamilde sgk ile bedava çekilmiştim...
eğer illada özel yer olsun istiyorsan da daha uygun yerler vardır muhakkak...
bece başka yerlerede bak...

kızlar ya ankarad kann hocaya gidince tüp bebegimiz ne kadara mal olur

nihancım benim sana bir sorum var :uhm:

tüp bebek raporum var fakat ilaç hakkım kalmadı ilaçlar için tekrardan rapor çıkarabiliyormuyuz CADIARZU

ilaç hakkın kalmayıp tüp bebek yaptırma hakkın nasıl kaldı çünkü ikiside birbiriyle bağlantılır yani sen eğer tüp bebek tedavisinde sadece o raporun ilaç kısmını kullandıysan otamatik olarak diğer hakkınde gitmiş olur........................

ilaç hakkın kalmayıp tüp bebek yaptırma hakkın nasıl kaldı çünkü ikiside birbiriyle bağlantılır yani sen eğer tüp bebek tedavisinde sadece o raporun ilaç kısmını kullandıysan otamatik olarak diğer hakkınde gitmiş olur........................

nihancım benim durumum allak bullak -tatlicadiarzu-

ben bu raporu kullanamayacakmışım meğer mafoldumben şartlara uymuyormuşum sigortalılık yılım 5 yıl olmamış :1shok: üniversite verirken bunu araştırmıyormuş devlet ödeme yaparken belli oluyormuş faydalanıp faylanmacağımız bunu bilmiyordum

şimdi biz raporu ilk denemede ilaç için kullanmıştık zaten hepsini değilde bi kısmını alabilmiştik eczacıda devletten ödeme alamayınca bizden ücreti talep ediyormuş buda yaklaşık 6-7 ay sonra ortaya çıkıyormuş

şimdi ben önümüzdeki aylarda eczaneye 1 000 küsür lira yine ücret ödemek zorunda kalıcam.benneyaptımki

ya arkadaşlar ben raporu çapadan aldım fakat orda yaptırmadım tüp bebeği.çapada tüp bebek sekreterinin bize dediği tutar 1 milyar küsürdü .acaba omu yanlış biliyodu.benim eşimde hesapladığında 800 felan olması gerek diyorrdu...

gecmiş olsun canım ben7 tpe üniversite hastanesnden aldım ama tedaviyide orda oldm 2kere ama olmadı direk hastanedede 2milyar aldılar ilaclar felan 5milyarı buldu bana yaramadı sana yarar belki

arkadslar sızlere bırsey sorcam..hastane ucretı bellı..804 tl

pekı ılac ucretı toplamda ne kadr tutuyor sgk karsılarsa...:delphin:

ya kızlar tam olarak ssklılar ne kadara ve hangi şartlarda tüp bebek yaptırabiliyolar yardım lütfennnnnnnn

ben hiç aşı olmadım biri klomenle diğeri gonal f ile 2 gebelik yaşadım ve düşük yaptım ben şimdi tüp yaptırırken ne kadar ödemem gerekecek

Back
X