- 23 Temmuz 2022
- 103
- 14
- 28
- 28
- Konu Sahibi orkideguluo
Merhaba arkadaşlar tüp bebek icin inşallah devlet desteği raporu alcaz olursa eşim azosperm o yüzden alıcaz neyapmamız gerekiyor benimle paylaşır mısınız, doktora adetliykenmi gidicez .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek merkezine adetinin üçüncü gününe kadar hangi günde olursa randevu al canm sen ve eşin doktorla görüşün duruma göre hastane kendisi yardımcı olur bizim üç yılımız dolduğu ve daha önce çocuğumuz olmadığı için rapor çıktı ki size hemen çıkar hastane bize rapor çıkıyor felan dedi o kadarMerhaba arkadaşlar tüp bebek icin inşallah devlet desteği raporu alcaz olursa eşim azosperm o yüzden alıcaz neyapmamız gerekiyor benimle paylaşır mısınız, doktora adetliykenmi gidicez .
Araştırma hastanesinde çıkıyor sadece die duydum raporu tüp bebek merkezinde oluyomukiTüp bebek merkezine adetinin üçüncü gününe kadar hangi günde olursa randevu al canm sen ve eşin doktorla görüşün duruma göre hastane kendisi yardımcı olur bizim üç yılımız dolduğu ve daha önce çocuğumuz olmadığı için rapor çıktı ki size hemen çıkar hastane bize rapor çıkıyor felan dedi o kadar
Ben Adana Başkent üniversitesi kışla tüp Bebek merkezinde yaptırdım canm kendileri çıkardı baş hekim onayladı ve aynı gün öğlen sonu ilaçlarımızı aldıkAraştırma hastanesinde çıkıyor sadece die duydum raporu tüp bebek merkezinde oluyomuki
Anladım rapor için ayriyeten par istedilermiBen Adana Başkent üniversitesi kışla tüp Bebek merkezinde yaptırdım canm kendileri çıkardı baş hekim onayladı ve aynı gün öğlen sonu ilaçlarımızı aldıktabi burasıda araştırma
Tüp bebek yaptıracağın yerde bi ön görüşme ayarlarsan onlar seni yönlendirirMerhaba arkadaşlar tüp bebek icin inşallah devlet desteği raporu alcaz olursa eşim azosperm o yüzden alıcaz neyapmamız gerekiyor benimle paylaşır mısınız, doktora adetliykenmi gidicez .
Hayır canm hiç bir ücret ödemedim bizAnladım rapor için ayriyeten par istedilermi
Seni yanlış yönlerdirmişler bende sadece adet düzensizliği yani polikistik over sendromu var eşimde hiç bir sıkıntı yok eşim 27 ben 24 yaşındayım ve ilk denememiz daha önce aşılama felan hiçbir denememiz olmamasına rağmen hastane direk size rapor çıkıyor dedi canm aynı gün sabah rapor yazıldı öğlen onaylandı öğlen sonu ilaçlarımızı aldıkBiz de almak için başvurduk ama bize vermediler kadın ve erkekte tüp bebek yaptırmak için kusur bulunmaması gerektiğini söylediler yani sperm ve yumurta olması gerekiyormuş oyuzden rapor alamadik
Ben devlet yerinde çıkartmam raporu amaTüp bebek yaptıracağın yerde bi ön görüşme ayarlarsan onlar seni yönlendirir
Özelde yaptıracaksan bazı doktorlar ön görüşmeden ücret almıyorlar
Ben fakültede rapor çıkarmıştım 1 haftada çıktı aynı gün özelde daha önce görüştüğüm doktorun yanına gidip ilaçları yazdırdım.Rapor çıktıktan sonra ilaçlarını 1 ay içerisinde alman lazım. Ben raporu 2021 martta çıkarmıştım fakülteye 500 TL vermiştim
Belkide ugrasmak istemediler canım oyuzden alamadık bizSeni yanlış yönlerdirmişler bende sadece adet düzensizliği yani polikistik over sendromu var eşimde hiç bir sıkıntı yok eşim 27 ben 24 yaşındayım ve ilk denememiz daha önce aşılama felan hiçbir denememiz olmamasına rağmen hastane direk size rapor çıkıyor dedi canm aynı gün sabah rapor yazıldı öğlen onaylandı öğlen sonu ilaçlarımızı aldık![]()
Bak bu olabilir işteBelkide ugrasmak istemediler canım oyuzden alamadık biz