- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Haziranda yapılmalıydi hala ocak mi diyor pes.. doğum ne zaman.. 1 yılı doldurmayin diye mi yapıyor.. keşke baştan sert davransaydiniz..
Sgksiz iken 1 yil olsa ne olcakHaziranda yapılmalıydi hala ocak mi diyor pes.. doğum ne zaman.. 1 yılı doldurmayin diye mi yapıyor.. keşke baştan sert davransaydiniz..
Okuldaki tum calisanlar tembihlenmis durumuda hatta beni bile tembihlediler utanmadan. 36 ay dolmayan cocuklarin kayidi olmaz okulun yarisi kayitsizmis yeni ogrendim. Sgksz calisanlar cokSGK ya şikayet edeceksiniz
İsminizin bilinmesini istemiyorsanız, teftiş sonrası bilgilendirme yapılmıyor size
Ama zaten şikayet ederim demişsiniz
Aniden gelirler teftişe, şikayetten sonraki günlerde kapıya yakın yerlerde durun, ilk sizi görsünler
Çalışmayan olsa bile, yetişkinlerin isimlerini alıp, başbaşa sorgulama yapıyorlar
Sgksiz iken 1 yil olsa ne olcak
Ben de sigortasız çalıştımOkuldaki tum calisanlar tembihlenmis durumuda hatta beni bile tembihlediler utanmadan. 36 ay dolmayan cocuklarin kayidi olmaz okulun yarisi kayitsizmis yeni ogrendim. Sgksz calisanlar cok
Cikintiktan sonra sikayet etmeyi dusunuyorum . Veli numaralarini versem ismimi verirler ama okuldaki koyunlar soylemezler sgksizda olsa sindirilmissler.Kameralar var kayit tutuyor mu muamma .
11 hafta dolucak cuna gunu .ocak ilk haftasi diye soz verildi . Ozamana kadar 3 ay 1 hafta doldurmus olucam.Son sansi artik olmadi sikayet edicem kesinKac aylik hamilesin?
Sen dogum iznine cikinca seni deport edicek iste. Dogum izin hakkini da maas hakkini da kaybedeceksin. Sikayet etmek icin acele et.
Tamam sen bilirsin. Suan onemsiz gibi gorunuyor ama ileride 60-65 yasinda emeklilik icin yol gozlerken bakalim neler dusuneceksin?11 hafta dolucak cuna gunu .ocak ilk haftasi diye soz verildi . Ozamana kadar 3 ay 1 hafta doldurmus olucam.Son sansi artik olmadi sikayet edicem kesin
Koleje bagli butik anaokuluKolej mi bu?
Bende istemezdim ama sirf calisma yerimden dolayi esim sorun cikarmiyor suan yeterince onun ailesiyle sorunum var. Baska ise girsem kendilerine yakin yerde olsun diye diretiyorlar. Bekarlik gibi olmuyorTamam sen bilirsin. Suan onemsiz gibi gorunuyor ama ileride 60-65 yasinda emeklilik icin yol gozlerken bakalim neler dusuneceksin?
Dogum izninizden faydalanmamaniz adina yapıyor zannedersem. Sikayet edin tabiki de. Bir hata yanlislik eseri değil normal göz gore gore yapmıyor adam. Meb onayiniz gelir gelmez sgk isleminiz baslamaliydi.
Meb bildirim yapmadi bizi . Yapsa mecbur yapicakti.Iskurdan yapicagini soylendi . Bu kadar uc kagitci adam gomrmedim. Deliller icin neler gerekli Herseyi yokederlerse nasil kanitliyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?