Shah Rukh Khan'ı ve filmlerini sevenler...

Veer Pratabh Singh (Shahrukh Khan) ve Zaara'nın (Prety Zinta) aşk hikayesi anlatan bir yapım... Büyük bir komploya düşürülen Veer, 22 yıl hapishanede yatar. Aşkı için herşeye katlanan ve ona kavuşacağı günü bekleyen Veer, sevdiğine kavuşacak mıdır?.. Eki Görüntüle 588548

Hindistan’ın gelmiş geçmiş en fazla gişe yapmış filmi, bazı (komik ve göz yaşartıcı) sihirli anlara ve muhtemelen dünyanın en güzel ailesine sahip! İşadamı Yashovardhan Raichand ve onu çok seven karısı Nandini, ağırbaşlı ve sevgi dolu iki oğulları Rahul ve Rohan da dahil olmak üzere, hayatta insanın isteyebileceği hemen her şeye sahiptirler. Nandini iki oğlunu da çok sever, ama evlat edindikleri Rahul’la aralarında özel bir bağ vardır. Raichand’lar için hayat olaysız geçmektedir, ta ki Rahul hayat dolu Anjali’ye âşık olana kadar. Rahul, Anjali’nin orta sınıftan olmasını hiç tasvip etmeyen babasına karşı gelir. Annesi ne kadar telaşlanırsa telaşlansın, Rahul bu defa taviz vermez ve Anjali’yle evlenmek için evden ayrılır. İşte Rohan da o noktada devreye girer. Annesine her şeyi yoluna koyacağına ve Rahul’u eve getireceğine dair söz verir. Ama bu sözü tutmaya çalışırken, Anjali’nin güzel kızkardeşi Pooja’ya – ya da, Poo’ya –sırılsıklam âşık olur. Yashovardhan, Rahul’u affedecek midir? Rohan Rahul’u geri dönmeye ikna edebilecek midir? Raichand ailesi tekrar birleşebilecek midir?

Eklentiler

• $Bazen-Sevinc-Bazen-Huzun.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 211
Raj İngiltere'de yaşayan zengin, sorumsuz ve kaygısız bir Hindistanlıdır. Simran ise İngiltere'de yaşamasına rağmen Hint geleneklerine sıkı sıkıya bağlı olan bir ailenin kızıdır. İkisi, bir aylık Avrupa gezisi sırasında karşılaşırlar; didişme ve şakalarla başlayan arkadaşlıkları gezinin sonunda aşka dönüşür. Fakat birbirlerine aşık olduklarını anladıklarında artık çok geç olmuştur. Simran babasının Hindistan'daki arkadaşının oğlu ile evlenmek için yola çıkmıştır bile...

Film 800 hafta gösterimde kalma gibi bir rekora sahip, ayrıca ölmeden önce görmeniz gereken 1001film listesinde de yer alıyor

ben tam bir Shahrukh Khan hayranıyım, ama yoğunluğumdan dolayı her filmini izleyemedim. eksiklerimi yılbaşı tatilinde gidereceğim :) iyi oldu bu konu sen bütün filmlerini yaz ben de böylece tamamlayayım

ben tam bir Shahrukh Khan hayranıyım, ama yoğunluğumdan dolayı her filmini izleyemedim. eksiklerimi yılbaşı tatilinde gidereceğim :) iyi oldu bu konu sen bütün filmlerini yaz ben de böylece tamamlayayım

Hintçefilm sitesinden izledim ben çoğunu....Veer-Zaara ile başla eğer izlemediysen....Ağlamak istersen birebir....birde kaal ho na ho da harika...bence çok eski filmleri hariç hepsi harika aslında....:)

Nania ciddi bir kızdır arkadaşları fazla yoktur ve erkeklere de güvenmez bir kişi dışında, Rohit. İyi arkadaş olan Rohit ve Nani'yı Nanianın mahallesine taşınacak ve orda oturacak 3. bir arkadaş bekler, Aman. Aman Nania'nın ailesi ile çabuk kaynaşır ve Nania'nın dışında herkes onu sever Rohit de. Ve olaylar gelişir.

Aşkına, aşkı için arkadaşını ayarlamaya çalışan bir hayat hikayesi.

Eklentiler

• $0347304.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 179
Kolejden 3 arkadaş. Rahul Anjali ve Tina. Rahul ve Anjali çok yakın 2 dosttur. Birgün bunların hayatına Tina girer. Rahul Tina’ya aşık olur. Anjali ise durumu farkettiğinde onlardan ayrılır. Kolejden sonra Rahul ile Tina evlenir ama Tina doğum sırasında vefat eder ama çocuğu yaşar. Önceden çoçuğuna 8 mektup bırakmıştır. Son mektup çok ilginçtir.

70’li yıllarda film şirketi sahibi Mukesh Mehranin Filmlerinde amatör bir oyuncu olarak oynanyan Om Prakash Makhijayi aynı filmlerde oynayan ve bir süper star olan Shanti’ye aşıktır. Om, film çekimi sırasında Shanti’nin hayatını kurtarır ve arkadaş olurlar. Ama Om, bir kere daha Shanti’nin hayatını kurtarmak zorunda kalır bunu yaparken kaza geçirir ve ölür. Daha sonra tekrar doğar, ünlü oyuncu Rajesh Kapoor’un oğlu olarak…
Bu film SRK'nın Muhteşem six pack ini görmek için bulunmaz fırsat...:)

birde kaal ho na ho da harika...

ben bu filmde 1 kutu mendil bitirdim.. amanın ne filmdi o.. ben hintli bir arkadaşımdan tavsiye üstüne seyrettim bu filmi, şahaneydi bayıldım.. my name is khan a da bayılmıştım.. bu adamın her filmi ayrı bir olay

Son düzenleme:

Hint filmleri izleye izleye Hint kültürünü çok merak etmeye başladım...eşimi ikna ettim mart ayında Hindistan gezisine çıkmayı planlıyoruz...Tur şirketinden haber bekliyorum kesinleştirmek için...Benim maalesef hintli arkadaşım yok..olsa soracaklarım hiç bitmezdi heralde.
Ya ben 17-18 yaşındayken bile herhangi bir sanatçıya bu dercede hayranlık duymadım....kendime hayret ediyorum şimdi nasıl etkiledi bu adam beni bu kadar diye...:)

kesinlikle gidin, çok etkileyici bir yer :) orada sadece yediklerinize-içtiklerinize dikkat edin mutlaka :) hani hint filmi deyince akla hep eski hint filmleri geliyor, bir çok insan bu filmleri nasıl sevdiğimizi anlayamıyor :) aman aslında boşverin biz hint filmi sevenler az olalım-öz olalım
hint insanı çok sıcak kanlı, çok tatlı insanlar. bayılacaksınız :)

Shah Rukh Khan'ın Geçen kasımda vizyona giren son filmi Jab Tak Hai Jan (Ben Yaşadağım Sürece) türkçe altyazılı olarak hintçefilm sitesinde......duyurulur:)

Siz gittiniz heralde değil mi?Pislik ve hayvanlar özellikle fareler beni çok endişelendiriyor ama meraktan ölüyorum...umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Yüzbaşı Ram in yıllardır görmediği kardeşini bulmak ve komutanının kızını korumak için bir üniversitede öğrenci hayatı yaşamasını anlatıyor.

çok güzel bir aşk,sadakat ve kültür çatışması filmiydi... evlatlık olan ama hizmetçi gibi davranılan Arjun'un aileye gelin olmaya ikna etmeye çalıştığı kıza aşık olması ama aileye olan şükran borcu yüzünden hislerini bir kenara bırakısı filmin konusunu oluşturuyor..Hindista'ın bağımsızlığının 50. yılı şerefine çekilen bu filmi kesinlikle kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…