ben tam bir Shahrukh Khan hayranıyım, ama yoğunluğumdan dolayı her filmini izleyemedim. eksiklerimi yılbaşı tatilinde gidereceğim :) iyi oldu bu konu sen bütün filmlerini yaz ben de böylece tamamlayayım
birde kaal ho na ho da harika...
ben bu filmde 1 kutu mendil bitirdim.. amanın ne filmdi o.. ben hintli bir arkadaşımdan tavsiye üstüne seyrettim bu filmi, şahaneydi bayıldım.. my name is khan a da bayılmıştım.. bu adamın her filmi ayrı bir olay
Hint filmleri izleye izleye Hint kültürünü çok merak etmeye başladım...eşimi ikna ettim mart ayında Hindistan gezisine çıkmayı planlıyoruz...Tur şirketinden haber bekliyorum kesinleştirmek için...Benim maalesef hintli arkadaşım yok..olsa soracaklarım hiç bitmezdi heralde.
Ya ben 17-18 yaşındayken bile herhangi bir sanatçıya bu dercede hayranlık duymadım....kendime hayret ediyorum şimdi nasıl etkiledi bu adam beni bu kadar diye...:)
kesinlikle gidin, çok etkileyici bir yer :) orada sadece yediklerinize-içtiklerinize dikkat edin mutlaka :) hani hint filmi deyince akla hep eski hint filmleri geliyor, bir çok insan bu filmleri nasıl sevdiğimizi anlayamıyor :) aman aslında boşverin biz hint filmi sevenler az olalım-öz olalım
hint insanı çok sıcak kanlı, çok tatlı insanlar. bayılacaksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?