she mother zayıflama yolundaa

shemother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
153
33
48
merhaba ben 29 yaşında 69 kilosu olan şişko birisiyim zayıfalamalıyım hadi bana yardım edin motivasyona fazlasıyla ihtiyacım var bunu daha evvel bunu başardım yeniden başaracagım boyum kısa 1.60cmyim acayip yusyvarlak birşey oldum
benden desteklerinizi esirgemeyin lütfen

hosbulduk bende seni öpüyorum :)

boy ve kılolarımız bırbırıne yakın . galıba boyum 157 n kotu ıhtımalle:) kilom en son 68 300 du 3 haftadır korkuma kılo aldım kesın dıye tartılmıyorm o yuzden dıyete basladım ve bır hafta sonra tartılacam

ben sarkacak kadar bı kılomuzun oldugunu düşünmüyorum.
basladın mı sen neler yeyip içiyorsun gün içinde , spor yapıyormusun

gülüm6 canım alakana teşekür ederim

evet başladım protein agırlıklı besleniyorum bol ama bol salata yiyiyorum inanıyorumki verecegim birde günde 2 kez 30 dk. yürüyorum birde bugün aldım kararı ip atlayacagım:)

güne yagsız (dukan usulu)kuymalı yumurta yiyerek başladım gün içinde dikkat edecegim şimdi acayip tokum kii ben doyma duyusu olmayan bir canlıydım hala inanamıyorum doymuş olabildigime:)

hadi aırlısı o zamn canım. bendekahvaltımı yazayım.
3 kasıkyogurt içine pul biber koyup yedim ve 1 haşln yumurta

cnm günlüğün hayırlı olsun bende 1.5 aydır diyetteyim.5.8 verebildim suan 68.9 kiloyum boyum 1.60 seni takip edicem:34:

kızlar ben akşamları biraz fazla kaçırıyorum :( ama fazla kaçırdıklarım sağlıksız şeyler değil.yumurta oluyor bazen peynir yoğurt elma gibi şeyler..

kahvaltım

bir yeşil elma ve sütsüz nesgafe (hazır paket değil)

kızlar ben akşamları biraz fazla kaçırıyorum :( ama fazla kaçırdıklarım sağlıksız şeyler değil.yumurta oluyor bazen peynir yoğurt elma gibi şeyler..

kahvaltım

bir yeşil elma ve sütsüz nesgafe (hazır paket değil)

aynne gülüm akşamları ne oluyor bilmiyorum deyim yerindeyse sapıtıyorum gözüm dönüyor sanki adeta öğütme makinesine dönüyorum:8

protein yemişsin öyle masum yiyeceklerki sıkma canını

selam herkese kimse yok ama

neyse ben şimdiye kdar yedilerimi yazayım

sabah kahvaltısı

bir adet yeşil elma ve çok az sütsüz nesgafe (hazır paket değil)

öğle yemeği

yarım tabak patatesli köfteli yemek ve ekmek. ekmği biraz fazlakaçırdm .

saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui çok az nesgafe.

selam herkese kimse yok ama

neyse ben şimdiye kdar yedilerimi yazayım

sabah kahvaltısı

bir adet yeşil elma ve çok az sütsüz nesgafe (hazır paket değil)

öğle yemeği

yarım tabak patatesli köfteli yemek ve ekmek. ekmği biraz fazlakaçırdm .

saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui çok az nesgafe.

akşam yemeğim
2 yağsız yumurta ve bir kase salata. sonra bitki çayım ve 2 kaşık yoğurt

Back
X