she mother zayıflama yolundaa

kızlar merhaba;bende aranıza geldim... Benim 65 kiloyum 1,58 boyum..çok sıkı diyet yapamıyorum çünkü çalışan biriyim ve öğlenleri evden getiriyoruz herkes evde ne pişirirse kişi başına 1 yemek kaşığı kadar getiriyor.o yüzden öğlenleri ne çok ağır nede çok hafif geçiyor ama artık ekmek yememeğe ve kola içmemeye dikkat ediyorum bende yediklerimi yazarım.

Buarada kızlar yaşlar kaç ben 24 yaşındayım.

hoşgeldin canım ben 26 yaşındayım inşallah verecez bu kiloları .ben 60 63 arasındaydım hangi ara kio aldım bilmiyorum :)

bu arada canım sen spor yapıyormusun.ben yapamıyorum ama aklımda koşu bandı ya da stepper aleti almayı düşünüyorum .senin bi bilgin varmı bu aletler hakkında

hoşgeldin canım ben 26 yaşındayım inşallah verecez bu kiloları .ben 60 63 arasındaydım hangi ara kio aldım bilmiyorum :)

bu arada canım sen spor yapıyormusun.ben yapamıyorum ama aklımda koşu bandı ya da stepper aleti almayı düşünüyorum .senin bi bilgin varmı bu aletler hakkında

hoşbulduk canım:7: ben sporu evde akşam yemeğinden 2 saat sonra yapıyorum yarım saat ayak hareketi fln yapıyorum ve emin ol belden aşağım okadar çok ağrıyor ki anlatamam.koşu bantın bende çok araştırdım ama fiyatı çok pahalı ve çok çeşit var diyetisyen bir arkadaşımda evde yap haraket alete gerek yok deyince öyle yapmaya karar verdim.

sen çalışıyormusun canım?

hoşbulduk canım:7: Ben sporu evde akşam yemeğinden 2 saat sonra yapıyorum yarım saat ayak hareketi fln yapıyorum ve emin ol belden aşağım okadar çok ağrıyor ki anlatamam.koşu bantın bende çok araştırdım ama fiyatı çok pahalı ve çok çeşit var diyetisyen bir arkadaşımda evde yap haraket alete gerek yok deyince öyle yapmaya karar verdim.

Sen çalışıyormusun canım?

evet çalışıyorum ve çalştığım için kahvaltımı ayak üstü hemen yapıyorum.

bu arada kahvaltım
2 yumurta ve birazdanda nescafemi içeçeğim

tartıldım ve tam 1 kg vermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm. 67 400 üm
evet çok değil ama ben diyeti hem çok bozuyorum hemde gün içinde diyet dışına çıkıyorum

öğle yemeğim

1 tabak nohut yemeği ve 1 dilim ekmek

Kızlar ben 2 gün giremeyeeğim nete büyük ihtimalle.ailemin yanına geçiyorum .
Inşallah kilo almadan dönerim canlar...

merhaba hoşgeldiniz aramıza

ben aranızdaki en şişman en yaşlısıyım:)

29 yaşında 160 cm boyunda 68 kiloda hatun kişiyim:)

birlikte yağlarımızdan kurtulacagız

bugün neler yediğimi yazamayacagım affınıza sıgınıyorum çok kalorili besinler tükettim çokkk :(

yarın daha dikkatli olucagım sözzz

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar fakat bana değil ben çalışıyorum.dün çok fazla yedim kendimi çok kilolu hissediyorum :( bugunden itibaren diet hiç bozmamaya çalışacağım

çok başım ağrıyor ve midem bulanıyor şuan

kahvaltım

2 adet haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay

she mother canım istrsen bizim topiğe gel 11 kilo verdim,,,,,,,,diye başlayan topiğe

Back
X