Sibel Tüzün: Çok yoğunum evlenemem

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
3 yıllık sevgilisi prodüktör Ender Balcı'dan geçen yıl bir oğlu olan Sibel Tüzün iş yoğunluğu yüzünden evlenemediklerini söyledi.

sibel.webp

RADİKAL-
Türk müziğinin sevilen ismi Sibel Tüzün, Haftasonu dergisinin konuğu oldu. Tüzün verdiği röportajda: “Sevgilimin kolları arasındayken kendimi çok seksi hissediyorum. Çocuklarımın yanında anneyim, sahne üzerinde başka bir kadınım, dostlarımın yanında çok daha başkayım. Sevgilim Ender Balcı da müzikle ilgilendiği için ortak bir dilimiz var. Bu da hem ilişki anlamında hem de aşk anlamında bir bütünlük sağlıyor. Açıkçası birbirimizin ruhuna iyi geliyoruz” şeklinde konuştu.

3 yıllık sevgilisi prodüktör Ender Balcı'dan geçen yıl bir oğlu olan Sibel Tüzün iş yoğunluğu yüzünden evlenemedikleri söyledi.
 
Çocuk yapmaya vakit bulup nikah yapmaya vakit bulamıyorlarmıymış yani doğru mu anladım:KK53:
 
bu ne ara boşandı da sevgili yaptı tekrar çocuk yaptı
daha evvel evli değilmiydi bu hatta bi çocuğu vardı
 
Back
X