Sibirya kurdu arıyorum acil !

polly7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
130
0
0
Ordu
Yavru sibirya kurdu arıyorum küçük kardeşime hediye edeceğim ama fiyatları 500-900 tl arası bir sevimli köpeği bu kadar pahalı satmak nerden icap ediyor anlayamıyorum.Kardeşim tam bir husky hayranı beyaz tenli mavi gözlü olanlarına bayılıyor aradım baya bulamadım bulamayacağım gibi bir fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Başka bir cins bulun lütfen.
O hayvanlar soğuk iklim dışında çok zorlanıyorlar.
Kışın bile dilleri dışarıda.
Ne zaman görsem hep çok üzülmüşümdür.
Bir de kardeşiniz kaç yaşında, eğer bir hayvanın sorumluluğunu alamayacak, onunla ömrünün sonuna kadar beraber olmayacaksa, sadece hevesse ve geçecekse onu vazgeçirin.

barınaklar bir heves alınmış sonra sokağa atılmış zavallı hayvanlarla dolu.

ömürlük bakacaksanız oralardan alın ama siz de terk edecekseniz bu günaha girmeyin.

onu da Allah'ın yarattığını aklınızdan çıkarmayın

Hiç tavsiye etmem.Evde,evcil ve oyun köpeği olarak bakmak için çok zor bir cins.
Babam bahçesinde kangal dahil çok cins köpek besledi.Her zaman en zoru Çakır çıktı der.
Asi ve başına buyruk,zincirini koparıp,başını alıp gidiyor.
Eninde sonunda kürkçü dükkanına dönüyor ama arkasından şikayetler geliyor.
Kangal bile daha uysal.Çakır,diğer köpeklerle de iletişim kurmuyor nedense.

kardeşim 16 yaşında mükemmel bakacağımızdan şüpheniz olmasın zaten yayla evinde bakılacak orası da aynı kış ortamı gibi

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama barinaklarda mutlaka vardir. Size özelden bir link gönderiyorum; orayada mutlaka bakin. Ha bu arada neden illa yavru istiyorsunuz anlayamiyorum kusura bakmayin; onlarca yuva bekleyen can varken.

Son düzenleme:
kardeşim 16 yaşında mükemmel bakacağımızdan şüpheniz olmasın zaten yayla evinde bakılacak orası da aynı kış ortamı gibi

yine de rahatsız oluyor hayvanlar sanırım. sibirya kurdu bu ne de olsa, bi iyice araştırın lütfen...

barınaklara bakın sahip arıyan bi çok köpek türü var.hem yardım etmiş olursunuz..köpek satmaya okadar karşıyımki..

bence de lütfen parayla almayın... ayrıca kardeşiniz o cinsi seviyor olabilir; ama siz barınaktan bir hayvanı kurtarark daha büyük biriyilik yapmış olursunuz. kardeşiniz sokak köpeğini de seviyordur nasılsa.hayvanları cinsine göre seçmeyin bence..

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama barinaklarda mutlaka vardir. Size özelden bir link gönderiyorum; orayada mutlaka bakin. Ha bu arada neden illa yavru istiyorsunuz anlayamiyorum kusura bakmayin; onlarca yuva bekleyen can varken.

mesajını gördüm mesaj sayım yetersizmiş cevap atamadım teşekkür ederim.Şimdi kardeşimi kırmak istemiyorum o o tarz köpeğe hayran şimdi onun hevesini kırmayayım istediğini alayım parayla almaya bende karşıyım o bir canlı onu nasıl satıyorlar anlamıyorum kadına indirim olurmu dedim hayır diyor muhabbetine girmek bile beni rahatsız etti.Neyse onların işi de o :2:

mesajını gördüm mesaj sayım yetersizmiş cevap atamadım teşekkür ederim.Şimdi kardeşimi kırmak istemiyorum o o tarz köpeğe hayran şimdi onun hevesini kırmayayım istediğini alayım parayla almaya bende karşıyım o bir canlı onu nasıl satıyorlar anlamıyorum kadına indirim olurmu dedim hayır diyor muhabbetine girmek bile beni rahatsız etti.Neyse onların işi de o :2:

Inanin o kadar cok yuva bekleyen, sefalet icinde yasayan husky'ler varki tahmin bile edemezsiniz. Onun icin lütfen ama lütfen parayla satin almak yerine birini sahiplenin.

Barınaklara bak arkadaşım, var işte oralarda cins köpekler de var. oradan bulursun belki....

bi de hevesini kırmamak için köpek sahiplenmek????

madem nasıl satıyolar anlamıyosun, pazarlık etme sen de...

Son düzenleme:
Yavru sibirya kurdu arıyorum küçük kardeşime hediye edeceğim ama fiyatları 500-900 tl arası bir sevimli köpeği bu kadar pahalı satmak nerden icap ediyor anlayamıyorum.Kardeşim tam bir husky hayranı beyaz tenli mavi gözlü olanlarına bayılıyor aradım baya bulamadım bulamayacağım gibi bir fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

güzel kardeşim hayvan hediye edilmez.illaki edilecekse de hayvan parayla alınmaz,satılmamalı da...bunun savaşını veren yüzlerce insan var.hayvanlar parayla satılmasın diye her gün imza kampanyaları yaparken hop bir de konu açıyorsunuz..kaç yaşındasınız bilmem ama 18 in üstündeyseniz bir köpeğin parayla alınmayacağını bilmeniz gerekir.
yaşadığınız yerin barınağına gidin,yavru köpek mutlaka vardır..güzel bir veteriner kontrolünden geçirin,yıkatın...mis gibi olur.ordaki hayvanlara iyi bakılmadığı için genellikle ilk izlenimde beğenilmiyor yavrucaklar.hem ordan alırsan onun bir yaşam savaşı ve öyküsüyle almış olursun.hem de çok büyük bir sevap işlemiş olursun.
hala parayla alıcam diyorsan illa da sibirya olcak diyorsan buyur.petshoplar dolu zaten.büyük bir günaha da girmiş olursun.iyi çalışmalar

Satın almak gibi bir düşüncem yok zaten hediye etmek demeyim de ne diyebilirim sonuçta çok istediği bir şey her yolu deniyorum görüşleriniz için teşekkür ederim.

Hediye etme olayına çok takılmadım ben de sahiplenilmesi taraftarıyım ama benim de hayran olduğum cinsler var... Ama size birkaç bilgi vereyim sibirya kurtları evet herkesin bildiği gibi soğuk iklim köpekleridir mutlaka tıraş ettirin alırsanız... İnanılmaz tüy döktüklerini okudum birçok yerde... Amaaa en önemlisiiiiii hayatınızda göreceğiniz en duygusal köpeklerden birisidir sibirya kurdu... Lütfen ama lütfen tüm gün okulda olacak bir çocuğa almayın onu... Öyle her cins gibi sabah akşam ilgilenmek dolaştırmak yetmez çoğu zaman bebek gibi iilgi isterler ha gün boyu evdeki diğer insanlar ilgilenir diyeceksiniz tahmin ediyorum ki ama malesef aynı değil... Köpek bakanlar bilir ki, tüm gün biri onun etrafında pervane de olsa asıl sahibi gelince dünya durur o köpek için.... Demem o ki alacaksanız bile şu an zamanı değil ama eğer sahiplenecekseniz tam zmanı... Çünkü birçok cins hayvan barınaklarda ölümü bekliyor... Gerçi pet shoplar da öyle yaaa.... İki ucu.......... olayı yanii...

Satın almak gibi bir düşüncem yok zaten hediye etmek demeyim de ne diyebilirim sonuçta çok istediği bir şey her yolu deniyorum görüşleriniz için teşekkür ederim.

$golden032retriever032puuuuuuuuuu.webp

can bakmak zor iştir sorumluluk gerektirir..bir heves için alınıp da atılan çok can var..o nedenle köpek nasıl bakılır, ne ister, ne gibi sorumluluklar gerektirir bunu çok iyi bilmeniz lazım..kardeşinizle bunu konuşun öncelikle..eğer gerçekten bu şartlara uyabileceğini düşünüyorsa birlikte barınağa gidin..o canlar sevgiye o kdr muhtaç ki...yeri geliyor yemek bulamıyorlar,temiz su bulamıyorlar,soğukta yatıyorlar, hastalandıklarında bakanı olmayabiliyor vs vs vs..çok şey..o nedenle barınaktan bir köpek evlat edinin, satın almayın..satın aldıkça petshoplar varolmaya devam edecek..can' ların bedeli parayla ölçülebilir mi..o size can yoldaşı olacak..yeri gelecek canını sizin için feda etmekten geri durmayacak..bu fedakarlıklarının bir bedeli olabilir mi? iyi niyetlisiniz farkındayım ama bilinçli olmak başka birşey.. kardeşinize bu resimleri gösterin okusun anlasın, eğer gerçekten kabulleniyorsa alın..barınaktaki kötü şartlardan onu kurtarın..hayatı zaten orda zor, alıp size alıştıktan sonra atarsanız daha kötü olacak hatta yemeyip içmeyip intihar ettikleri bile oluyor..bunları çok iyi düşünün..

$Aw40LGwCEAEMOud.webp

$Ax68owACAAEhGhY.webp

$AlkSpMmCMAA_cDg.webp

barınaklarda yuva arayan bir sürü minik var.ilgiye şevkate muhtaç onlardan alsanız şart mı sibirya kurdu? eğer kardeşiniz köpek seviyorsa sibirya dışındakileri de sever diye düşünüyorum =)

barınaklarda yuva arayan bir sürü minik var.ilgiye şevkate muhtaç onlardan alsanız şart mı sibirya kurdu? eğer kardeşiniz köpek seviyorsa sibirya dışındakileri de sever diye düşünüyorum =)

Barınaklarda da sibirya kurdu bulacağınızın garantisini veririm... Sadece istediğiniz yaş tutmayabilir...

Konunuz, 'ücretsiz hayvan sahiplendirme' bölümüne taşındı,bilginize..

Başka bir cins bulun lütfen.
O hayvanlar soğuk iklim dışında çok zorlanıyorlar.
Kışın bile dilleri dışarıda.
Ne zaman görsem hep çok üzülmüşümdür.
Bir de kardeşiniz kaç yaşında, eğer bir hayvanın sorumluluğunu alamayacak, onunla ömrünün sonuna kadar beraber olmayacaksa, sadece hevesse ve geçecekse onu vazgeçirin.

:)) başlığı okudum ve aynı şeyi yazmak için girdim konuya...

sibirya kurdu bakmak öyle kolay değildir..soğuk iklim hayvanları ve ülkemin sıcağı malum...kardeşiniz çok seviyor ve sizde onu mutlu etmek istiyorsunuz ne güzel ama ne olur size derdini anlatamayacak bir canlıyı doğal ortamından uzakta mutsuz etmeyin...bence de durumu anlatıp kardeşinizi başka bir cins için ikna edin, kardeşiniz gerçekten hayvanseverse sizi anlayacaktır...sedece heves ise zaten alıp da hayvana eziyet etmeyin...

Son düzenleme:
Back
X