5 bin mi eviniz çokmu büyükbenim doğalgaz faturası 5 bini bulur valla eksi 16 da tavan yapar yok yok olmaz canım
yok aşırı büyük değil de normal havalarda 500 ödüyorum eksi 16 olursa 5000 olur heralde diye biraz mübalağa ettim5 bin mi eviniz çokmu büyük
anladımyok aşırı büyük değil de normal havalarda 500 ödüyorum eksi 16 olursa 5000 olur heralde diye biraz mübalağa ettim
Donduk diyelim ama faturayı dusundukce ateş basabilir..isilik dokebilirizyandık yahuu
Donduk diyelim ama faturayı dusundukce ateş basabilir..isilik dokebiliriz
yok aşırı büyük değil de normal havalarda 500 ödüyorum eksi 16 olursa 5000 olur heralde diye biraz mübalağa ettim
aynen canım kar bile pek olmaz istanbulda bursadada abartıldığı kadar olmuyor. yüksekler neyse ama şehir merkezi öyle değil işte.hep öyle diyolar abartıldığı kadar olmuyor eksi 5 falan olurda eksi 16 olmaz be anam karsta olur anca
birazda lafın gelişi gibi dimi canım. hani deriz y 10 dakikaya 1 saatyok aşırı büyük değil de normal havalarda 500 ödüyorum eksi 16 olursa 5000 olur heralde diye biraz mübalağa ettim
canım aynen herkes hasta. bende dahil. burnum tıkalıydı. şimdi sabahları hariç açık. sabahları öksürüyorum.- 16 mı ?
Allah ım olmasın lütfen , herkes hasta zaten , sağlıklı kimse kalmaz .
ceylin sivastamısın..-16 da neymiş .
Sivas -40 lari görüyor
Çok geçmiş olsun , çevremdeki bir çok kişi hasta ,canım aynen herkes hasta. bende dahil. burnum tıkalıydı. şimdi sabahları hariç açık. sabahları öksürüyorum.
sinüzit canım..ben eşim oğlum sinüzit olduk..Çok geçmiş olsun , çevremdeki bir çok kişi hasta ,
Öksürük salgını var galiba resmen .
O kadar düşüyor mu sıcaklık ?-16 da neymiş .
Sivas -40 lari görüyor
Hepinize çok geçmiş olsun , oğlun daha çok ufak ya canım benim üzüldüm .sinüzit canım..ben eşim oğlum sinüzit olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?