Allah razı olsun canım..antibiyotik verdi dr..3 müzde içiyoruz..allah bu günümüzü aratmasın ne diyeyim..Hepinize çok geçmiş olsun , oğlun daha çok ufak ya canım benim üzüldüm .
ceylin sivastamısın..
O kadar düşüyor mu sıcaklık ?
orası soğuktur ceylincim..ama alışmışsındır artık..Aynen canım hem de Sivaslıyım .. :)
orası soğuktur ceylincim..ama alışmışsındır artık..
yok aşırı büyük değil de normal havalarda 500 ödüyorum eksi 16 olursa 5000 olur heralde diye biraz mübalağa ettim
aynen canım. yengemlerin ailesinde 8 yaşındaki oğlullarının bronşitiyle rotavirüse kadar giden ailecek bir hastalık var.Çok geçmiş olsun , çevremdeki bir çok kişi hasta ,
Öksürük salgını var galiba resmen .
Aynen canım hem de Sivaslıyım .. :)
Allah şifa versin bir an evvel iyileşirler umarım .aynen canım. yengemlerin ailesinde 8 yaşındaki oğlullarının bronşitiyle rotavirüse kadar giden ailecek bir hastalık var.
Kız sana hep içim ısınmıştı meğer toprağımmışsın
sağol canım. şuan iyi olmaya çalışıyorlar.Allah şifa versin bir an evvel iyileşirler umarım .
Al benden de o kadar. Daha geçen ay 450 ödedik.
he valla alttan üstten yakan yok üst kat inşaat cam yok bide bizim bina köşe çok rüzgar alıyo etrafı açık alt kattaki hanfendi evde durmuyo kapatıyolar kombiyi olan bize oluyo ısınmıyo ev oy çok dertliyim o yüzdenNormal havalarda 500 müüüü
aaa bende bursalıyım ilçeden amaaynen canım kar bile pek olmaz istanbulda bursadada abartıldığı kadar olmuyor. yüksekler neyse ama şehir merkezi öyle değil işte.
aynen ama 1000 i geçer dendiği kadar soğuk olursa şimdiden kara kara düşünüyorumbirazda lafın gelişi gibi dimi canım. hani deriz y 10 dakikaya 1 saat
anaaaammm-16 da neymiş .
Sivas -40 lari görüyor
hangi ilçe canım?aaa bende bursalıyım ilçeden ama
aynen ama 1000 i geçer dendiği kadar soğuk olursa şimdiden kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?