Sibirya soğukları geliyor, İstanbul'da hava eksi 16 dereceyi görecek

Hepinize çok geçmiş olsun , oğlun daha çok ufak ya canım benim üzüldüm .
Allah razı olsun canım..antibiyotik verdi dr..3 müzde içiyoruz..allah bu günümüzü aratmasın ne diyeyim..

Doğal olarak , -16 sıradan geliyor bize :)
Bu arada geçmiş olsun size de.
Feridun Kunak ti sanirim doktorun adi doğal antibiyotik tarifi var kış için birebir yapın mutlaka...
orası soğuktur ceylincim..ama alışmışsındır artık..

Çok geçmiş olsun , çevremdeki bir çok kişi hasta ,
Öksürük salgını var galiba resmen .
aynen canım. yengemlerin ailesinde 8 yaşındaki oğlullarının bronşitiyle rotavirüse kadar giden ailecek bir hastalık var.

Küresel ısınma mı 'küresel soğuma' mı?
İklimleri el birliği ile tahrip ettik.
Gelişmiş teknolojilerimiz Dünya'yı daha zor yaşanır bir hale getirdi.
Çevre konusunda sağlam önlemler almak lazım...

Dünyanın içine ettik ya.Çok değil 10 yıl sonra artık devletler su ve kıtlıktan dolayı savaşacak.İnsanoğlu o kadar salak ki betonu çok modern zannediyor.
Bu arada lütfen bu kadar soğuk olmasın.Bu hafta azcık kar yağdı,mahvolduk.Bu kadar soğuk olursa okullar 1 ay tatil olur heralde.

Bu Sibirya soğukları ne olur buralara gelmesin Geçen hafta mahvoldum yaaa on dk.lık yolu bir saatte gidemedim sokağın başına gel, apartmana girmekte zorluk yaşa olacak iş mi? Eğer okullar tatil olursa ben yollar açılana kadar evde mahsur kalırım

Bursayıda etkıler anaaaam desene doğalgaz yakacak bizi. Allahım evsizlere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…