- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
kısmen örülemez mi bunlar,
ponponlu bot patik tarzında
nette pahalı yazıyor olabilir cnm piyasayı araştırmak lazım, marka olunca pahalı oluyor tabi. biraz bekliyelm çakması çıkar kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende Markafoninin TWİGY kampanyasından bir ev botu aldım ve 12,90 a %50 indirimle, süper bişi ayaklarımı sıcacık tutuyor.Bilmeyenler için söylüyorum Markafoniye üyelik arkadaşınızın size davetiye yollamasıyla oluyor, isteyenlere davetiye yollayabilirm:)
istenirse örülebilir. hemde evdeki eski kıyafetler malzemeler bile değerlendirilerek örülebilir :)
tabanına eskiyen çantadan taban, iç kısmınada polar ya da montların iç kısımlarından bişeyler yapılabilir, diğer kısımlarıda örülebilir, pompom yapmak zaten kolay.. vaktim olursa deniycem bunu evde yapmayı..zemuszemus
ben isterim
Kızlar bende Markafoninin TWİGY kampanyasından bir ev botu aldım ve 12,90 a %50 indirimle, süper bişi ayaklarımı sıcacık tutuyor.Bilmeyenler için söylüyorum Markafoniye üyelik arkadaşınızın size davetiye yollamasıyla oluyor, isteyenlere davetiye yollayabilirm:)
üstü eskimiş bi ev terliğinin tabanını kullanabilirz mesela üzerini örgüyle örsen olur, hadi bi örde fotosunu koy :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?