**Sıcacık Ev Botları**

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
318
Yer
Antalya
Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ev babetlerinden sonra, ev botları da oldukça rağbet görmeye başladı. Sıcacık ve rengarenk yün örgüleri, sevimli ponponları ve deri tabanı ile ev ortamında ayaklara sıcaklık ve konfor vaad ediyor..

Son düzenleme:
sahibinden.comda indirimli fiyatı 89tl markası VICTORIAS SECRET ama onların modelleri pek hoş değil. yukarda gördüğünüz modellerin markası Kate Spade fiyat bulamadm cnm

çok guseller ama fiyatı bana fazla geldi..
saol ilgilenip araştırıp cvp yazdığın için gulum..
belki bigun semt pazarlarına duşer 10 20 tl ye falan :1rolleyes:

izmir bornova forumda deıchman diye bi mağazadan ben geçen sene değişiğini almıştım bunların.

nette pahalı yazıyor olabilir cnm piyasayı araştırmak lazım, marka olunca pahalı oluyor tabi. biraz bekliyelm çakması çıkar kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende Markafoninin TWıGY kampanyasından bir ev botu aldım ve 12,90 a %50 indirimle, süper bişi ayaklarımı sıcacık tutuyor.Bilmeyenler için söylüyorum Markafoniye üyelik arkadaşınızın size davetiye yollamasıyla oluyor, isteyenlere davetiye yollayabilirm:)

kısmen örülemez mi bunlar,
ponponlu bot patik tarzında

istenirse örülebilir. hemde evdeki eski kıyafetler malzemeler bile değerlendirilerek örülebilir :)

tabanına eskiyen çantadan taban, iç kısmınada polar ya da montların iç kısımlarından bişeyler yapılabilir, diğer kısımlarıda örülebilir, pompom yapmak zaten kolay.. vaktim olursa deniycem bunu evde yapmayı..zemuszemus

ben isterim

üstü eskimiş bi ev terliğinin tabanını kullanabilirz mesela üzerini örgüyle örsen olur, hadi bi örde fotosunu koy :hulya:

bende isterimm.. tşklerr:teytey:

üstü eskimiş bi ev terliğinin tabanını kullanabilirz mesela üzerini örgüyle örsen olur, hadi bi örde fotosunu koy :hulya:

hemen öremem canım şuan elimde şal var o bitsin...

1 yaşındaki yeğenime örmeyi deniycem ama bitirince eklerim..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…