- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi Gulgonca86
ben buzluklarla uyurdum hala oyle plastik buzluklardan al uyumadan once yastıgın ustune yatagın ıçıne koy sogut yatagı.. Allah yardımcın olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa gazlımı olurki? Yeni duyuyorm böyle birşeyCan'ım çok fazla geçme klimanın karşısına başka odaya geç soğuk duşta alma gazlı olmasın bebeğin
Evet tatlımAa gazlımı olurki? Yeni duyuyorm böyle birşeyçok aldm şimdiye kadar ama
Göğüs pedi var çok şükür. . Tavsiye ederim büyük icat..Doğumun kışa geliyor allahtan
Haziranda doğum yapmış biri olarak diyorum ki
Birde bunu lohusalık dönemi var
Ağlayan yeni doğmuş bir bebek
Emzirme çabası
Göğüs ucu yaraları
Göğüslerinden sürekli süt akması ile sürekli değiştirilen tişört akımı
Ve o sıcakta hasta bezi takmana neden olacak kanaman
Ama sıcaktaki hamilelikte çekilmez
Mayıs haziran her dakika fenalık geçiriyordum
Kullanıyorum göğüs pediniGöğüs pedi var çok şükür. . Tavsiye ederim büyük icat..
Ben de aynıyım 20 haftalık hamileyim yok arkadaş uyku yok. Klima var ama o da çarpıyor, her yerim tutuluyor ayaklarım buz kesiyor.
Sıcaktan da fenalık geliyor, uyku da yokne olacak bilmem.
hava sıcak sürekli çişim geliyor ve karnımda gündüz hareketsiz gece sabaha kadar hareketli bir kızım var!!!! Tam dalacak gibi olsam ya kız basıyor tekmeyi ya çişim geliyor! üstelik kocam uykusunda konuşan bi Ada'm
![]()
18 haftayla bir arttiriyorum konuyu.
Sicak falan degil benim sorunum, uykuya dalamiyorum. Bir de durmadan cisim geliyor:/
Konuya el atıyorum.. Aslında 35. Haftam Kocaman göbeğim, erken doğum riski ile yatakta dönerken sanki karnımın içinde yüz kilo ile bir o yana bir yana dönmek paha biçilemez.. Hava sıcaklığı cabası.. Halinize şükür edin.. Ben sizin haftanızda yan gelip yatıyordum ne kilo ne bişey.. son bir ayda dehşet kilo aldım, son bir hafta abartmıyorum fil gibi şiştim.. Ve dün yaşadığım kanama ile öğrendiğim erken doğum riskim.. Üstüne bulunduğu ilde Deniz var ve sıcaklık nem birbiri ile karıştı.. Eskiden bıraksalar akşam 9 da yatardım simdi gece 2 oluyor tık yok en çok eşim şaşkın.. Çünkü yatakta rahat edemediğimi aslında hiç bişekilde rahat edemediğimi biliyor.. Üzgünüm kızlar ama zor günler geliyor asıl göbek büyümeye başlasın o zaman ipler kopuyor..
Ama her güzel şeyin bir zorluğu var.. Gül'ün bile dikeni var insallah bunlara rağmen herşey güzel geçer ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız..
Sıcaklık için tek çözüm ya klima ya ılık duş.. Vantilatör 7/24 açık bizde çözüm değil yeni taşındım klima ciddi ciddi düşünüyordum ama maddi olarak biraz pahalı geldi beklemeye aldım belki kışın alırım da önümüzdeki yazı kuzucukla rahat geçiririz :)
39. Hafta yok mu artıran.
Sürekli ay doğuruyor muyum acaba diye düşünmek paha biçilemez.![]()
29. hafta ve babası şehir dışında diye bana yapışık yatmak isteyen 3 yaşındaki oğlumla ben de artırıyorum.
ayrıca ikimizin de alerji astım problemi nedeniyle klimamız var ama kullanamıyoruz....![]()
Ben de bi ara cok bunalmistim deliriyodum hatta sicaktan uykusuzluktan.bikac hafta once.Allahtan yasadigim ulke de havalar sogudu da rahatladim.yoksa cekilmez bisey olup cikmistim.dusa gir yatmadan once sacini topla yas yas yat.bu biraz ise yaradi bende.insallah sende de yarar yoksa cekilecek dert degil inan.Allah yardimcin olsun7.24 calisiyor da faydasi yook
Valla bende oyleyim canim benim ikinci cocugum napcam bilmiom serinlesin hava diye dua ediorumOnerisi olan varmi,23 haftalik ikizlere hamileyim ve uyku girmiyor gozume 5 saatlik uykuyla duruyorum,ne yapmaliyim,cok cok cok sicakk,durdugum yerden ter bosaliyor![]()
Valla bende oyleyim canim benim ikinci cocugum napcam bilmiom serinlesin hava diye dua ediorum
Off offf senin iki kat zor canim napcan biraz dayancan ilk cocugumu 11 agustosta dogurdum 2014 de balon gibi sismistim bunda oyle olmadi sukretmek lazimBende hergun hava dirumuna bakiyorum,birde ben ikiz hamileyim ve surekli istirat etmem gerekiyor,rahatca dus da alamiyorum![]()
Off offf senin iki kat zor canim napcan biraz dayancan ilk cocugumu 11 agustosta dogurdum 2014 de balon gibi sismistim bunda oyle olmadi sukretmek lazim
Bende cok sislik olmadi kizin mi olcak canimSicaktan sisiliyor dimi,bende sistimm yaaa