Sıcak Su Yağ Yakımında Etkili Mi?

ben yapmayı istedim ama yapamadım boş sıcak su içemiyorum içine yeşil çay atıyorum birazcık öyle ama sıcak su içerek yediklerinede biraz dikkat ederek bir komşumuz 20 kilo verdi 6 ay gibi bi sürede ama başka hiçbişey yapmadı yürüyüş felan uzun zamandır onunda kilo problemi vardı veremiyordu sıcak suyla verdi :)

bizim burda bir bayan tek sıcaga yakın su içerek çok incelmişti onu görünce bende deniyorum .ama benim kilolar çok inatçı

bizim burda bir bayan tek sıcaga yakın su içerek çok incelmişti onu görünce bende deniyorum .ama benim kilolar çok inatçı

soğuk su içilmesi fikrine katılıyorum. yıllardır bize sıcak su için derlerdi ama son zamanlarda aksine soğuk suyun daha çok kilo verdirdiği görülmüş. mide soğuk suyu görünce onu kendi ısısına çevirebilmek için efor sarfedermiş, bu da kalori yakmamıza neden olurmuş. zaten yaz da geliyo en mantıklısı soğuk su içmek

yazın soguk kışın sıcakmı içsem acaba:26:

sıcak su tok tokluk yaratıyor, soğuk su ise kalori yaktırıyor. ama ikisinin de bana göre zayıflamak için çok çok büyük etkileri yok canım. sen günlük 2 litre suyunu eksik etme yeterli bence :)

dukan diyetinde kesinlikle soğuk su diyo, ancak başka yerlerde sıcak su midede ki tokluk hissini arttırıyo diyo. yani her konuda olduğu gibi bu konuda da bi uzlaşma sağlanamamış. pesimist yaptı beni bu diyet uzmanları :2:

arkadaşlar meraba bnde yeni katıldım. ben hipotiroit hastasıyım malumunuz zor kilo veriyorum. Ama bi hafta boyunca sıcak su içerek 2 kilo vermeyi başardım sadece bi hafta denedim sonra sınavlar vardı diye umursamadım. ama faydası var gerçekten ben bile bi haftada 2 kilo verdiysem sizler çok daha kolay verirsiniz..en önemlisi kabızlık probelemini de ortadan kaldırıyor bnce zayıflamanın en ucuz ve kolay yolu su sıcak soğuk hiç farketmez

okuduğum bir yazıda vücuda insan vücut ısısından daha soğuk sıvıların alınmaması gerektiği yazıyordu, soğuk sıvılar mevcut yağları donduruyormuş. ne kadar gerçek bilemiyorum tabi.

bizim sülalenin hatunları da yıllardır sıcak su içer ama zayıflamak için değil, bağırsakları hareketlendiriyormuş, kabızlığa engel oluyor sanırım. kilo vermelerine bir faydası yok sanki hep aynılar.

Son düzenleme:
kabızlığa birebir zaten bide hergün aynı saatte tuvalete çıkarıyo:) ama yazın sıcakta da sıcak su hiç içilmiyo ya

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 6 senedir falan hiç soğuk su içmemiş biriyim. Daha önce hep kiloluydum ama 6 yıl önce su içemediğimden sıcak su içmeye başladım. Emzik gibi elimden düşürmedim sıcak suyumu. Öyle kaynar falan da değil. Ilıktan biraz daha sıcak sadece. Ve o zaman 15 kilo falan verdim. O zamandan beri de sıcak su içiyorum hep. Yaz kış fark etmez. Bir süre normal su içtim ve doğum falan araya girince tekrar kilo aldım. Neyse yine büyük bir kısmını verdim ama tabii ki tek sıcak su ile falan değil. Bağırsaklar konusunda çok haklısınız benim bünyem resmen saatle çalışıyor diyebilirim. Her gün kalkarım 1 bardak sıcak su ve yanına biraz meyve yerim. bazen 1 kayısı, bazen yarım elma, bazen 3-5 kiraz gibi. Bağırsaklarım o yüzden çok düzenlidir. O kadar da zor değil sıcak su içmek. Ki ben artık yazın bile soğuk su içemem

bu aralar hep sıcaga yakın bitki çayları içiyorum .artı bol su içiyorum hiç dolaptan su içmem hep oda sıcaklıgında içerim .sıcak suyu içmeye başlıyorum çabuk pes edip bırakıyorum ilk işim yarın sıcak suya alışmak olucak ,termosum var suyu içine koyar gider gelir içerim

Ender Saraç Ayurveda kitabında sıcak su içmek vücuttaki toksinleri atar ne kadar mideniz bulanıyorsa o kadar toksin madde vardır yazmıştı. Mesela bazısı çok kolay içer bazısının midesi bulanır sıcak sudan. Ama içtikçe vücut arınır arındıkça da mide bulantınız azalır ve yok olur yazmıştı...

Benim diyetisyenim soğuk su önermedi,vücuttan çabuk atılırmış,oda sıcaklığından biraz soğuk olabilirmiş sadece.Sıcak suyu bilmiyorum ama daha mantıklı görünüyor.

kızlar merhaba..
sıcak suyu hiç sevmem. sevemedim gitti yani.
ama faydalı olduğunu da inkar etmek, ayıp olacak sanırım :)

geçen sene, nisan başında başladım, temmuz başına kadar... 3 ayda, tam 17 kilo verdim ben.

sabah aç karnına, 1 büyük bardak sıcak su içtim. yudum yudum, zorlamadan... ben bitirene kadar artık ılınmış oluyordu zaten. kahvaltıyı hazırlarken içtim sürekli, her sabah.. bir büyük bardak sıcak su.

bir de, sabahları saat 10:00'da ebru şallıyla birlikte pilates yaptım. 3 ay byunca.
haftasonları yapamıyordum tabi. program olmayınca, kendim yapmak istemiyordum.

her sabah aç karnına 1 büyük bardak sıcak su ve her gün pilates ile.... 3 ayda 17 kilo verdim.
acayip sıkılaştım, cildim muhteşem güzelleşti. selülit melülit kalmadı.

ama sevemedim ben sıcak suyu. midem bulanıyordu sürekli.
hedefime ulaşır ulaşmaz bıraktım uygulamayı.

ve sonuç..... 1 senede, 15 kiloyu geri aldım.
bırakmaz olaydım.
şimdi yeniden bişeyler yapmam lazım. offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…