- Konu Sahibi koltuktakimi
-
ben yapmayı istedim ama yapamadım boş sıcak su içemiyorum içine yeşil çay atıyorum birazcık öyle ama sıcak su içerek yediklerinede biraz dikkat ederek bir komşumuz 20 kilo verdi 6 ay gibi bi sürede ama başka hiçbişey yapmadı yürüyüş felan uzun zamandır onunda kilo problemi vardı veremiyordu sıcak suyla verdi :)
ben yapmayı istedim ama yapamadım boş sıcak su içemiyorum içine yeşil çay atıyorum birazcık öyle ama sıcak su içerek yediklerinede biraz dikkat ederek bir komşumuz 20 kilo verdi 6 ay gibi bi sürede ama başka hiçbişey yapmadı yürüyüş felan uzun zamandır onunda kilo problemi vardı veremiyordu sıcak suyla verdi :)
soğuk su içilmesi fikrine katılıyorum. Yıllardır bize sıcak su için derlerdi ama son zamanlarda aksine soğuk suyun daha çok kilo verdirdiği görülmüş. Mide soğuk suyu görünce onu kendi ısısına çevirebilmek için efor sarfedermiş, bu da kalori yakmamıza neden olurmuş. Zaten yaz da geliyo en mantıklısı soğuk su içmek
aç karnına sıcak su içiyorum bugün ilk günüm eğer ekstra faydası olursa yazarım
bu aralar hep sıcaga yakın bitki çayları içiyorum .artı bol su içiyorum hiç dolaptan su içmem hep oda sıcaklıgında içerim .sıcak suyu içmeye başlıyorum çabuk pes edip bırakıyorum ilk işim yarın sıcak suya alışmak olucak ,termosum var suyu içine koyar gider gelir içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?