- Emoji Skoru
- 610
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi emellehossohbet
Merhabalar,
8 yıldır evliyim , iki çocugumuz var . Çalışıyorum gelir düzeyim iyi. Eşimden boşanmayı düşünüyorum çünkü genelde çok iyi olsak ve insanlar bize çok imrense de bilmedikleri bir şey var eşim bir anda öfke patlaması geçiriyor. Sorunlarımız :
Senden boşanacagım dedim, peki görürsün sen artık seni aramicam yanında yatmayacagım.
Boşanmak doğru sey biliyorum ki bana psikolojik baskı da yapıyor çocuklara banyo bile yaptıramazsın sen tek başına bilmem ne.
Çok korkuyorum belirsizlikten. Boşanmış iki çocuguna bakan koç gibi kadınlar yazın her cümleye ihtiyacım var lütfen
8 yıldır evliyim , iki çocugumuz var . Çalışıyorum gelir düzeyim iyi. Eşimden boşanmayı düşünüyorum çünkü genelde çok iyi olsak ve insanlar bize çok imrense de bilmedikleri bir şey var eşim bir anda öfke patlaması geçiriyor. Sorunlarımız :
- Tartışmalarda eğer onun mantıgına yatmazsa ben asla haklı olamıyorum , aptal salak gibi hakaretler ediyor.
- Bazen ilerlerse seviye ufak ufak vuruyor. Geçen boğazıma yapıştı. Burda bir şeyler dank etti bende.
- Lütfen yargılamayın çok zor bir karar çünkü genelde beni çok sever ,ilgilidir, düşüncelidir,çocuklarımızla ilgilenir ev işlerini yapar ,o yüzden allak bullak oluyorum.
- En son olan olay : arabada ses yapıyor diye çocuga sinirlendi çocugun kapısını açmaya çalışırken zor durdurdum hırpalayıp bırakıcam dedi.
- Ama son nokta yolda sinirden arabayı başka arabaların önüne kıracaktım dediği an bitti benim için.
Senden boşanacagım dedim, peki görürsün sen artık seni aramicam yanında yatmayacagım.
Boşanmak doğru sey biliyorum ki bana psikolojik baskı da yapıyor çocuklara banyo bile yaptıramazsın sen tek başına bilmem ne.
Çok korkuyorum belirsizlikten. Boşanmış iki çocuguna bakan koç gibi kadınlar yazın her cümleye ihtiyacım var lütfen