şiddet,boşanma,yardım

Bizimde balayında başladı hayatı bana zehir etmesi ki biz tanışarak severek yıllar sonra evlenmiştik. En doğrusunu yapmışsınız ben hep inandım düzeldi dedim bitti dedim ama olmadı... İspatlıycam bi şekilde Allahın izniyle

asla düzelmiyor şiddetle birlikte bu sefer hakaret başlıyor ..hani çoğu kişi diyor 2 ayda ne grdünki benmim 2 ayda yaşadıklarım bi ömre bedel..hala acısını çekiyorum..psikolojimi düzeltemedim..şüpheci korkak güvensiz bi insan oldum..

Çok üzüldüm sizin adınıza yok ben anlıyorum sizi neyse o değişen birşey yok eğer devam etseydiniz şiddette artarak devam edecekti çünkü bu bir kişilik problemi ispatlama çabası kendini...özel değilse ne kadar oldu boşanalı zamanla hiç mi toparlayamadınız kendinizi

BEN BOŞANALI 5 yıl oldu yani ilk zamanlar gibi değilim ama evliliğe karşı hala soğuğum..yani herkes onun gibi sanıyorum..ilk zamanlar birisi sertce bile bana dokunsun avazım çıktığı kadar bağırıyodum..geceleri sürekli kabuslar sıçrayarak uyanmalar ama şuanda onlar yok ama derin izler bırakttı Allahın cezası..

İlla karakola gitmeniz gerekmiyor. Polis size darp raporu veremez. Hastaneye yönlendirir zaten. Devlet hastanesine gitmeniz lazım ama. Siz boşanma davası açmak için bir dayak daha mı yemeği bekliyorsunuz?

İlla karakola gitmeniz gerekmiyor. Polis size darp raporu veremez. Hastaneye yönlendirir zaten. Devlet hastanesine gitmeniz lazım ama. Siz boşanma davası açmak için bir dayak daha mı yemeği bekliyorsunuz?
Hayır haklarımı tam olarak öğrenmeye çalışıyorum kanıtlamam şart mesela ve evi kim terkederse haklardan feragat gibi saçma bi durumda var bunları anlamaya ona göre adım atmaya çalışıyorum.hasta olduğunu kanıtlamaya ve çocuğumdan uzak durmasını sağlamaya çalışıyorum.

Evi terkedip terketmemeniz şu durumda çok da önemli değil
şiddet görüyorum dayanamadım evden anneme gittim diye beyanda bulunursunuz bu kadar
Evi terkettim hakkımdan feragat ettim diye bir şey yok
Şiddeti kanıtlamalısınız ama darp raporu yoksa sahit olan varsa onu tanık gösterirsiniz
Ya da öfke kontrolü ile tedavi varsa hastane kaydı varsa onun dosyaya eklenmesini talep edersiniz
zaten çocuğunuz küçük hakimler bu yaşlarda olan çocuklar için 2 haftada bir bikaç saat babayla görüşme kararı veriyor
Ama şiddet için şikayette bulunurken koruma tedbir kararı da talep ederseniz evden uzaklaştırma bile alabilir
Bunları size ancak avukat daha ayrıntılı anlatır sizin yaşadığınız olaylarda önemli tabii ayrıntı açısından

Fiziksel şiddet uyguluyorsa olayın hemen ardından polisi arayın, onlar sizi zaten hastaneye göturüp rapor aldırır. Bir ihmal olursa siz gidin direk hastaneden rapor alın. Daha sonra dava açın. Dava aşaması için bir avukat şart. İstisnalar dışında anne bebeği isterse bebek anneye verilir, o konuda içiniz rahat olsun. Ailenize olayı çıtlatın derim. Darp raporu olmadan da boşanma davası açabilirsin. Allah güç kuvvet ve sabır versin. Yolun açık olsun.

Öncelikle gerek sözlü gerekse fiziksel şiddeti malesef kadınlarımız hayatlarının bir döneminde yaşıyor.Senin tablonda beni şaşırtan eşinin üniversite mezunu olması.Çok karamsar olma herşeyden öne Allah sana bir evlat nasip etmiş bu senin en değerli varlığın.Canım boşanmaya gelince bu senin alacağın bir karar.Ama şiddet görüyorum diyorsun boşansan çoçuğun küçük olduğu için mahkeme sana verir zaten ,şiddet sonrası darp raporu alırsan ve şiddet gördüğünü de mahkemeye beyan edersen herşey daha kolay olur senin için Allah yardımcın olsun.

bebegını senden alamaz ustelık sıddet uyguladıgı ıcın bosanmanıza onay veren mahkeme o adama cocugu zaten vermez

Size her ne yapiyorsa ki mesala telefon da konusurken hakeret ediyorsa kaydetin evde diddet mi uyguluyor telefonda ses kayitlari olur kaydetin herseyi ettigi laflari
Allah yardimciniz olsun ama ailenize konusun bilsinler eyerki arkanizda aileniz varsa bunu ona gosterin neden tekmissiniz gibi kendinizi ezdiriyorsunuz ki

Calismasan bile cocuk hep anneye verilir sen eger kendin velayeti babaya vermek istemezsen sayet. Cocuk her kosulda annede kalir.
Siddeti ispatlamak icin iki sahit yeterli ya da darp raporu.
Once avukat arastir gizli gizli. Bir kac avukatla gorus ve kendine en uyvun buldugun kisiyi sec. Avukat seni yonlendirir. Bu arada ailene de bahsetmen lazim.
Fiziki ve psikolojik siddeti surekli yasadigin icin belki normallestirmis de olabilirsin. Belki o yuzden kirgin ve kizgin degilsin ona. Kendin icin bu durumdan kurtulman lazim. Bosanmaktan baska yol gorumuyor. Allah yardimcin olsun.

Bu arada siddet uyguladiginda gizlice telefonunuza kaydedin. Ya da bagiris sesinizi duyan komsular da tanik olabilir. hakaret kufur siddet icerikli mesaj ya da mailleri varsa saklayin delil olarak.

şiddetten sonra hastaneden darp raporu alın ve boşanma davası açın.işin içine şiddet girdiği için hem tazminat hemde nafaka alırsınız hem çocuğa hem kendinize.çocuk zaten çok küçük kadının fuhuş gibi yüz kızartıcı halleri olmadıkça çocuk zaten anneye verilir...

O vucudunuzdaki siddet agrilariyla nasil devam edebiliyorsunuz bu evlilige ? Caninin aciyo yazik degilmi size.. neden bu zulume dur demiyorsunuz ? Keske daha once gitseydiniz darp raporunu almaya .. uzuldum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…