O zaman tek taraflı yorumlar yapmayın. Adam üç yaşındaki şımarık çocuklar gibi yemek seçiyor. Kimse bir kişinin özel aşçısı gibi davranmak zorunda değil. Evde ne pişerse herkes yer. Yemiyorsa da dışardan sürekli yemek getiremez. Saygısızlık yapan adam
hadi evlenmeden önce hiç birlikte yaşamamış olsunlar hep kebapçıda kafede yemiş ev yemeğinde sorun olduğunu fark etmemiş olsunlar
ama yani bunlar daha 3 günlük evli de değil ki...
olmuş 9 sene
hadi o meşhur "evlenmeden tanıyamadım" var, yiyoruz (?) ablacım olmuş 9 see yavv
yemek kavgası etmek için tüp bebek de olsa bebeğin gelme zamanı mı kalmış ?
böyle bir sorun var, 2 yetişkin insan 9 senede bunu çözmez mi? ya da kabullenip aşmaz mı?
demek "herkes evde ne varsa yer, yemiyorsa sürekli dışardan almaz"...peki bunu aile bakanlığına mı iletiyoruz belediye mi anons ediyor tam nasıl şapalım, yasaya mı koysunlar?
bu şey gibi vejeteryan biriyle evlenip insan evde et pişerse et yer, demek gibi. e yemiyor işte, adam bu.
vejateryan olup evlenince bırakan pek olmadığı gibi hakketen böyle bu kadar pis huyu da olup bırakan çok olmuyor
benim gördüğüm bu. azdır huyunu değiştiren ne pişerse yiyim laf etmiyim diyen.
bence, 1-2 denedin yok adam yemiyor. bugün sevdiğini yarın sevmiyor. mırın kırın.
o zaman salacaksın yani. maalesef, böyle adamla evlenmişsen durum bu.
not: asla yemek seçmem. asla yemek seçen erkek arkadaşım da olmadı hiç hazzetmem ben, gelemem böyle şeylere. erkek arkadaşı bırak normal arkadaşlarım yemek seçmez benim.
eniştem var aynı konudaki adam gibi biri, 3 günde beni delirtiyor - ki orada yemekleri ben yapmıyorum. ama kardeşim de vejetaryan, fit ve bi sürü yemek seçen birisi (adam etçi, obez vs.)
bunlar gayet mutlu mesut yaşıyor. evde herkese ayrı yemek yapılıyor/alınıyor. çocuklar da bin beter yemek seçiyor. onların normali bu.