- 27 Haziran 2021
- 23
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi kirazmevsimigibisin
-
Hayatınızda başka biri varken hala eski sevgiliden ayrılmakla doğru mu yaptım diye düşünüyorsanız yeni sevgiliden ayrılmakla doğru yaparsınız. Kimsenin ahını almayın.Merhaba eski sevgilimle ilgili bir konu var kafamı karıştıran çünkü kendisiyle bu sebepten ayrıldım acaba haksızlık mı yaptım ve aramızda çok güzel bir çekim vardı üstelikbu yüzden ekstra üzgünüm kendisi çok titiz biri ve sinirli biri kendisinin tarifi bu yönde.. ben titiz biri değilim ortayım sorun etmedim arayı buluruz dedim, benim köprğim var onu istemedi tamam dedim ailemle kalır düşünün ki herkes şok oldu çünkü çok seviyorum köpeğimi ama ona olan duygularım ağır geldi.. sonra bir gün yolda giderken konuyu hatırlamıyorum gülerek döverşm seni dedi dikkate almadım modum düştü tabi sonra 2-3 saat sonra kaşınıyorsun dedi e kaşı dedim sinirlendim gıdıkladı yapma dedim yolun ortasında hoş olmuyor yapma dememe rağmen devam efşyor kızdım aynı gün fotoğrafımızı çekşyırdu istemiyorum dedim yine de çekşyır (uygunsuz bir resim değil) sosyal medyadaki köprk fotoğraflarıma kadar laf etti çok fazlaymış hayatının merkezinde köpek var diyo ben olmalıyım diyo ne alaka dedim dominant kadın sevmezmiş dediğim dedikmiş e bende öyleyim dedim bilmşyorujm ya aklımdan da çıkaramadım tam sizce ayrılmış olmam doğru bir karar mı
Aslında dün geldi aklıma durduk yere yoksa hiç aklımda değildiHayatınızda başka biri varken hala eski sevgiliden ayrılmakla doğru mu yaptım diye düşünüyorsanız yeni sevgiliden ayrılmakla doğru yaparsınız. Kimsenin ahını almayın.
Bana da normal gelmedi ama insan yine de acaba diyoAdam hasta manyak buraya konu açıp şu adama harcadığın zamana yazık
Köpeği de bırakma
3 ay çok olmamıştı ama her şey çabuk gelişti o etki çekim..Bence de doğru bi karar ne kadardır birlikteydiniz
Aksine devam ettirmen hayatinin hatasi olurdu belki..ya sizce ayrılmış olmam doğru bir karar mı ben mi abartmışım
Zamanla belki size bağlandıkça bi tık düzelirdi ama bence bir daha bulaşmayın boşver hazır biten bitmiş3 ay çok olmamıştı ama her şey çabuk gelişti o etki çekim..
Ayrılırken ben değişirim falan dedi ama huylu huyundan vazgeçer mi dedimZamanla belki size bağlandıkça bi tık düzelirdi ama bence bir daha bulaşmayın boşver hazır biten bitmiş
Bana da normal gelmedi ama insan yine de acaba diyo
doğru bir karar mı ben mi abartmışım
Aslına bakacak olursanız huylu huyundan ancak kendisi isterse vazgeçerAyrılırken ben değişirim falan dedi ama huylu huyundan vazgeçer mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?