Karakteri bu asla değişmez gün geçtikçe daha da şiddetlenirKizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?
Değişmez ... koluna vurmakta şiddet eğilimi değil şiddetin ta kendisi...Kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?
Kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?
BoşarımKizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?
Kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?