Şiddet egilimli olan degisirmi?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum siddet egilimi olan bi insan sizce degisirmi veya boyle bi durumda esiniz siddet egilimli olsa yani dovmek degil ama biraz sinirlendiginde bile kolunuza vesaire vursa iste soyle yaparim yapisirsin duvara vesaire konusmalar yapsa nasil bi tutum sergilerdiniz?

Karakteri bu asla değişmez gün geçtikçe daha da şiddetlenir

Değişmez ... koluna vurmakta şiddet eğilimi değil şiddetin ta kendisi...

Sevdigi insana 1 kere zarar veren bir daha geri donemeez. Duzelmez.

Daha babam el kaldirmamisken o kim olacakta tartaklayacak beni ? Bir saniye dusunmeden bosanirdim.aileniznsizi o hale gelesiniz diye mi buyuttu o adama (!) emanet etti ?

bu tarz insanlar değişmez, hayatını mahvettiğine de kesinlikle değmez, zaten tehdit bile başlı başına insanın karakterini gösteren bişey

Evlenevek kadar yaşı olan insan asla değişmez.

öfke kontrol problemı var demektir. sinirli de bir yapısı var demek ki ... düzelmeyi basta kendisi istemeli ve bunun bir sorun olduğunu kabul etmeli sonra da yardım almalı.

bırakın kolunuza vurmasınız, bunu sürekli dillendirmeside psikolojik şiddettir.

"şiddet döngüsü" konusunu araştırmanızı tavsiye ederim. değişmezler. değişeceklerini söylemeleri sizi manipüle etmek içindir.

Boşarım
Gayet de yaparım

Şiddet olarak algılamanız için ağzınızı yüzünüzü mü kırması lazım?
tabi ki kola vurmak da hakaret etmek de şiddet!
değişmez asla.
ve dozu arttıkca artacak.
haberiniz olsun.

şiddet söylediği cümlelerle de olur
değişmez arkadasım ne yaparsan yap değişmez
benım esımde sınırlı bır yapıya sahıptı evlenmeden önce ama bır kere böyle bırsey duymadım
hatta bır keresınde kızımıza kızdı sen kımsın dedım ya herseyıyle ben ılgılenıyorm ben kızarım sen kızamazsın:)
evlendıkten sonra hatta gördukke ben daha sabırsız oldugum ıcın daha sınırlıyım
büyük konusmayayımda fızıksel veyaz sozlu sıddet bosanma sebebıbıdr cok net
daha bır kere bırmze salakmısın bıle demedık cok ayıp

değişmez, düzelmez ve daha önce de yazmıştım ben öfke kontrolsüzlüğü, şiddet eğilimi gibi şeylere inanmıyorum, bu rahatsızlıklara gerçekten sahip olanlar genç yaşta ya mezarda ya cezaevinde oluyor,
böyle karısına, kızına, kardeşine yani sadece gücünün yettiğine baskı/şiddet uygulayanlar aslında kronik korkaklar.
bir adam patronundan azar işittiğinde öfkesini/şiddet eğilimini kontrol edebiliyor ama karısından işittiğinde edemiyorsa onun kontrol sorunu falan yoktur, ikiyüzlüdür, palavracıdır, korkaktır.

Hayır şiddet eğilimi değişmez ama insana vurmak yerine eşyaları kırmak şeklinde evrilebilir

ağzına kürekle vururdum.. uff şimdi de ben şiddet eğilimli olmuş oldum. ama bana şiddet gösterecek adamın da alnını karışlamak farz olur. kimse kimseye şiddet gösteremez. ve şiddet yanlısı adamında değişeceğine inancım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…