İşte bunlar hep Hıristiyanlık.Bu Hristiyanlarin sonu ne olacak yav! Bu kacinci haber, Allah Allah
İşte bunlar hep Hıristiyanlık.
İşte bunlar hep Hıristiyanlık.
Bu Hristiyanlarin sonu ne olacak yav! Bu kacinci haber, Allah Allah
Baldız baldan tatlı gibi sapıkça vecizelerin mucidi, kayınpederin babanın dayının abinin tecavüzüne uğramış kızların olduğu bir ülkeden geliyorsak eleştiri oklarını biraz yumuşak tutmalıyız belki de.
Hayirdir niye bu kadar zoruna gitti? Diger konuda muslumanlara laf atanlar bakiyorum da hristiyanlara laf kondurtmuyorlar, ilginc!!
Ben ironi yaptim ama anlayana tabi!
Ben hicbir dinden irktan vs.sahsin yaptigi hatayi o dine ya da irka mal etmem. Aramizdaki fark iste!!
Baldız baldan tatlı gibi sapıkça vecizelerin mucidi, kayınpederin babanın dayının abinin tecavüzüne uğramış kızların olduğu bir ülkeden geliyorsak eleştiri oklarını biraz yumuşak tutmalıyız belki de.
Hayirdir niye bu kadar zoruna gitti? Diger konuda muslumanlara laf atanlar bakiyorum da hristiyanlara laf kondurtmuyorlar, ilginc!!
Ben hicbir dinden irktan vs.sahsin yaptigi hatayi o dine ya da irka mal etmem. Aramizdaki fark iste!!
Başkalarına laf atacak seviyede değiliz, başkalarına ironi yapacak seviyede de değiliz.. Ama görülen o ki bunu idrak edecek durumda da değiliz :) boy boy rezilliklerin yaşandığı bir de bunun atasözleri ile pekiştirildiği bir ülkedeyiz.. özetle Cherry'im onlar nereye gidiyor bilmiyorum ama biz hiç iyi yere gitmiyoruz..
Hristiyanlar nereye gidiyor, gerçekten insanları diniyle yargılamayan aşağılama içermeyen bir cümle.
Hiçbirini kabul edilir bir tarafı yokHayirdir niye bu kadar zoruna gitti? Diger konuda muslumanlara laf atanlar bakiyorum da hristiyanlara laf kondurtmuyorlar, ilginc!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?