Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide