Şiddet gördüm:(

Siz eşiniz şuan gelse pişmanım dese , eşyaları toplar geri dönersiniz.
Bende öyle bir izlenim bıraktınız
Yaşınızda küçük sanki. O şunu demişti bu böyle demiştiyle uğraştınız için öyle düşündüm.
Eşiniz blöf den anlayacak bir tip değil yanlız, eve dönerseniz şiddetin her türlüsüne varım demiş olursunuz. Ne yaparsan razıyım mesaji verirsiniz eşinize. Oda bensiz duramiyor nasılsa diye, asıl hayatı size bundan sonra dar eder.
O hayatıma girmeden önce kendime güveniyordum sosyal hayatım vardı mutluydum her şeyden soyutlanmış ona bağımlı olmuş durumdayım atlatmam zor olacak ama onun tavırları bana yardımcı olacaktır çünkü terk edilmeyi kabul etmeyecek. Kendiliğimden asla dönmem zaten çünkü daha beter yapar

Gerçek, ataerkil düşünce yapısına sahip
Toplumun geneli ataerkil dusunce yapisina sahip keza bende oyleyim ama 25 yasinda bi insanin kocasindan terbiye almasi gerektigine kesinlikle katilmiyorum hele ki bu terbiye dayaksa bu nasil cirkin bi dusunce sen veya bi baskasi kimse bu sekilde yasamaya mecbur birakilmamali emin ol hakettigin bu degil hic bisey icinde gec degil

Toplumun geneli ataerkil dusunce yapisina sahip keza bende oyleyim ama 25 yasinda bi insanin kocasindan terbiye almasi gerektigine kesinlikle katilmiyorum hele ki bu terbiye dayaksa bu nasil cirkin bi dusunce sen veya bi baskasi kimse bu sekilde yasamaya mecbur birakilmamali emin ol hakettigin bu degil hic bisey icinde gec degil
Ben de öyle erkek üstünlüğünü asla kabul etmem tarzı bir düşünceye sahip değilim baskın karakter olduğunu bilerek evlendim ancak hiç saygı duymamaya başladı, erkeğin küfür ve öfkesine sahip olamayıp şiddete başvurması benim saygımı da bitirir

O hayatıma girmeden önce kendime güveniyordum sosyal hayatım vardı mutluydum her şeyden soyutlanmış ona bağımlı olmuş durumdayım atlatmam zor olacak ama onun tavırları bana yardımcı olacaktır çünkü terk edilmeyi kabul etmeyecek. Kendiliğimden asla dönmem zaten çünkü daha beter yapar
Umarım hayatımdan kalbimden tamamen atabilrim de kurtulurum
Merhaba Sizi döven aşağılayan eşiniz için "kalbimden atabilirim umarım" demişsiniz sizin sevgi sandığınız şey aslında bağımlılık...Eşiniz sizin özgüveninizi yıkarak, sizin arkadas cevrenizi, sosyal hayatınızı yok ederek sizi kendisine bağımlı yapmış... Bunu yukarıda anlatmıssınız zaten...Buraya bir video bırakıyorum psikolog Tulay Kok lutfen izleyin sizin gibi kötü evliliği olan bir kadın da kocası için "seviyorum" demiş Tulay kök'ün cevabı ise "O sevgi değil insan güzel şeyleri sever kötü şeylerin ise bağımlısı olur" malesef siz kötü bir insan olan eşinizin bağımlısı olmussunuz su an, ama kendinize sahip çıkarsanız geçecek bunlar unutmayın. Evden ayrıldığınıza çok sevindim güzel haberlerinizi alırız umarım!

Merhaba Sizi döven aşağılayan eşiniz için "kalbimden atabilirim umarım" demişsiniz sizin sevgi sandığınız şey aslında bağımlılık...Eşiniz sizin özgüveninizi yıkarak, sizin arkadas cevrenizi, sosyal hayatınızı yok ederek sizi kendisine bağımlı yapmış... Bunu yukarıda anlatmıssınız zaten...Buraya bir video bırakıyorum psikolog Tulay Kok lutfen izleyin sizin gibi kötü evliliği olan bir kadın da kocası için "seviyorum" demiş Tulay kök'ün cevabı ise "O sevgi değil insan güzel şeyleri sever kötü şeylerin ise bağımlısı olur" malesef siz kötü bir insan olan eşinizin bağımlısı olmussunuz su an, ama kendinize sahip çıkarsanız geçecek bunlar unutmayın. Evden ayrıldığınıza çok sevindim güzel haberlerinizi alırız umarım!

Teşekkür ederim videoyu izledim bana hitap ediyor karşı tarafın hatalarını kendinize mal etmeyin toparlanın diyor, eşim flört dönemi ile beraber yıllardır hayatımda ve kendim olmaktan öyle çıktım ki toparlanmam zaman alacaktır bugun bile yoksunluk hissettim

Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide:KK43:
Umrumda olmaz boşanırım diyor adam, bence bu fırsatı değerlendirin.

Teşekkür ederim videoyu izledim bana hitap ediyor karşı tarafın hatalarını kendinize mal etmeyin toparlanın diyor, eşim flört dönemi ile beraber yıllardır hayatımda ve kendim olmaktan öyle çıktım ki toparlanmam zaman alacaktır bugun bile yoksunluk hissettim
Flort donemınde nasıldı o zamanda sıddete egılımı var mıydı hıc hıssetmıs mıydınız? yoksa evlenınce mı degıstı?

Sindirildigin icin bosanmaya cesaretin yok. Ancak ne yapman gerektigini de biliyorsun. Darp raporu al. Savciliga gidip esine uzaklastirma karari cikart. Sen insansin ki hayvanlar bile dovulmez. Herseye boyun egmen mi gerekiyor dovulmemek icin? Senin soz hakkin yok mu?

Hayırdır kim öldü de siz yerine buranın ağası oldunuz? Ne tüm kknın sözcüsüymüş gibi 'bizli' yorum yapmak, ne de kimin hangi konuyu hangi şartlarda acabileceğine karar vermek sizin haddiniz değil.

Zaten şiddet görmüş ve psikolojik olarak bastırılmış bir kadına içinizdeki tüm birikmiş öfkeyi akıtınca ona yardım etmiş olmuyorsunuz.
Ben de okuyunca sinir oldum da yazsam anlamaz deyip vazgeçmiştim. Kadın zaten sindirilmiş bir de üstüne bu hanımağamız dediğiniz gibi pataklayıp kendini rahatlatmış. Şiddet gösteren o adamdan ne farkı kalmış demeden edemedim :(

Daha çok gençsin. Korkmanı da anlıyorum. Sindirilmişliğini de... Aynı şeyleri yaşadım. Aileme söyledim daha doğrusu benden önce başkasından duydular da ancak o zaman kurtuldum şiddetinden. Eşin ustaca zihnine oynuyor. Ben de senin gibi önce onun ailesi ile çözmeye çalıştım. Tıpkı sana dedikleri gibi sen de o sinirliyken konuşma etme dediler. Sen gibi hatayı kendimde aradım. Yok kuzum şakın tepkisiz kalma. Hemen darp raporu al. Bu rapor sayesinde eşinin çirkin yüzüyle karşılaştığında her şey senin lehine olacak. Kendine yakıştıramadığını biliyorum, eşin olacak o adama yakıştıramadığını biliyorum ama başka çaren yok inan. Polis korkusu ile durdurabilirsin bu adamı ama bu da çare değil. Boşandığında asıl kurtuluşa ereceksin. En azından şimdilik darp raporun olsun, gözü korksun. Sana bir daha el kaldırmasın. Ailenle paylaş durumu. Üzülürler olaylar büyür diye korkma.

Bir gelişme oldu mu, eşiniz ulaştı mı size?
Eşim bana ulaşmadı teyzesi ve bir akrabası daha bize geldiler, bize gelmeden önce onunla görüşmüşler, söze ‘ dediklerimizi yap alttan al ‘ gibi bir seyle basladılar özür dilememi istiyorlardı. Bir de kadın evini terk etmez dediler baktım eskisi gibi aynı seyler tekrarlanıyor kısa kestirip konuşmadım, artık dinleyecek sabrım kalmadı eşim de beni kötüleyip kendini haklı çıkarmış tavır ve uslupları öyleydi

Sindirildigin icin bosanmaya cesaretin yok. Ancak ne yapman gerektigini de biliyorsun. Darp raporu al. Savciliga gidip esine uzaklastirma karari cikart. Sen insansin ki hayvanlar bile dovulmez. Herseye boyun egmen mi gerekiyor dovulmemek icin? Senin soz hakkin yok mu?
Evet dayak yememek için veya dayak olmasa da tartaklanmamak için boyun eğmem gerekiyor. Atıyorum şu saatte yemek hazır olmazsa yapacağımı bilirim diyerek saçma bi konuda açık açık meydan okuyan adama dayanamayıp ne yapacaksın ki diye sormak bile üstüne yürümesine sebep oluyor. Kendisi gururumu duygularımı hiçe sayarak bu cumleyi kolayca kurup meydan okurken bile cevap veremem

Daha çok gençsin. Korkmanı da anlıyorum. Sindirilmişliğini de... Aynı şeyleri yaşadım. Aileme söyledim daha doğrusu benden önce başkasından duydular da ancak o zaman kurtuldum şiddetinden. Eşin ustaca zihnine oynuyor. Ben de senin gibi önce onun ailesi ile çözmeye çalıştım. Tıpkı sana dedikleri gibi sen de o sinirliyken konuşma etme dediler. Sen gibi hatayı kendimde aradım. Yok kuzum şakın tepkisiz kalma. Hemen darp raporu al. Bu rapor sayesinde eşinin çirkin yüzüyle karşılaştığında her şey senin lehine olacak. Kendine yakıştıramadığını biliyorum, eşin olacak o adama yakıştıramadığını biliyorum ama başka çaren yok inan. Polis korkusu ile durdurabilirsin bu adamı ama bu da çare değil. Boşandığında asıl kurtuluşa ereceksin. En azından şimdilik darp raporun olsun, gözü korksun. Sana bir daha el kaldırmasın. Ailenle paylaş durumu. Üzülürler olaylar büyür diye korkma.
Ailem ile paylaştım ve evden ayrıldım öfkeden deliye döndü bunu kabul edemiyor. Yaşadıklarım da benim gururumu çok incitmişti birden karşılık verince kaldıramadı

Evet dayak yememek için veya dayak olmasa da tartaklanmamak için boyun eğmem gerekiyor. Atıyorum şu saatte yemek hazır olmazsa yapacağımı bilirim diyerek saçma bi konuda açık açık meydan okuyan adama dayanamayıp ne yapacaksın ki diye sormak bile üstüne yürümesine sebep oluyor. Kendisi gururumu duygularımı hiçe sayarak bu cumleyi kolayca kurup meydan okurken bile cevap veremem
Adam eş degil kole almis sanirsin ki. Bu zulme kim dayanabilir ki...

Back
X