Şiddet gördüm:(

Boşanmak zor inanki zor. Ama kendimden örnek veriyim bu zorluk evliyken yaşadığımı zorluğun yanında küçük kalıyor. İnanki bak ben de bosandım amacım gaza getirmek hiç değil Allah kimsenin yuvasını dagıtmasın ama çok acı gelecek ben kendime şunu diyorum hiç değilse lu an bana hakaret eden küfür eden sürekli el havada Bi insan yok hayatımda. Abiri caizse Bi lokma ekmek bulup calısıp yiorum. Hani demişler evin var mı mesleğin var mı. Bir tek benim mesleğim vardı 5 kurusum yoktu kenarda 5 kurus ta talep etmeden bosandım kaçtım resmen kaçtım. Kendine gel bolca dua et bak gör Allah yardım edecek herkese de kulak asma kadın idare eder falan kendi kızları dayak yese kadınsın idare et demicekler öle dişün
Amin teşekkür ederim allah sizin de karşınıza güzellikler çıkarsın🌹

Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil 😱

ne kadar yakabilir ki neyle yakabilir? siddet mi uygular zaten uyguluyor. hemen baskasini mi bulur? bulsun oda cok cekmez. arkadan mi konusur? konussun, insanlar her daim biseyler ariyor dedikodu icin. dayakdan gözü sasi olan bi kadin taniyorum ben. yazim yapma buni kendine

Evli olduğunuz kişi sizi manipüle ediyor. Sizin kişiliğinizi yok etmeye çalışıyor. Öfkesini sizden çıkarıyor. Boşanamayacağınızı düşündüğü için rahatça, boşan o zaman diyor. Yarın insanlara, bu evlilik için dayak bile yedim dediğinizde o adam, boşansaydın, zorla mı tuttum diyecek. Sizin çabalarınıza kıymet verdiğini mi sanıyorsunuz?

Hayata bunun için mi geldiniz? Hiçbir fedakarlığınız takdir edilmediği gibi, fiziksel psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz. Kendinize kıymet vermeniz lazım. Başka kimse için önemli değilsiniz.

Evli olduğunuz kişi sizi manipüle ediyor. Sizin kişiliğinizi yok etmeye çalışıyor. Öfkesini sizden çıkarıyor. Boşanamayacağınızı düşündüğü için rahatça, boşan o zaman diyor. Yarın insanlara, bu evlilik için dayak bile yedim dediğinizde o adam, boşansaydın, zorla mı tuttum diyecek. Sizin çabalarınıza kıymet verdiğini mi sanıyorsunuz?

Hayata bunun için mi geldiniz? Hiçbir fedakarlığınız takdir edilmediği gibi, fiziksel psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz. Kendinize kıymet vermeniz lazım. Başka kimse için önemli değilsiniz.
Sözleriniz çok doğru mahçup olmadığı gibi bir şeyleri de yapmak zorundaymışım gibi davranıyor bunu hak etmiyorum

Ben problem görmüyorum aksine karşı fikrimi söyleyebilme özgürlüğüne sahip olmak istiyorum bunu kavga ederek değil medeni bir sekilde bir doğruya ulaşmak istiyorum ancak ya ses yükseliyor, ya hakaret ya da el kalkıyor. Devamında normal bir iletişim söz konusu değil zaten
O kadar haklısın ki, ne diyeyim...
Lütfen kocanızın kakılmışı olmayın...
Umarım bir an önce istediğin gibi olur herşey...

Bu aklı bana onun ailesi ve çevresinden verdiler. Şiddet çok onur kırıcı bir sey onun huyunu bilenler dışında başkasına söyleyemedim buraya yazdım ve bir şeylerin farkına vardım herkes karşı çıkıyor

Biz yazmadan önce neyin ne olduğunun farkında değil miydiniz? Gerçekten anlamaya çalışıyorum ve anlamıyorum.
Boy boy "kadına şiddete hayır" diye reklam yapanlar, şiddeti lanetleyenler, eylem yapanlar, pankart açanlar milletin yuvasını yıkmak için mi yapıyor bunu?
Hepimiz dayak yememek için çaba harcıyoruz, alttan alıp idare ediyoruz diye mi düşünüyordunuz?

Kaç yaşında kadınsınız, rica ederim kendinize gelin.
Şimdiye kadar çoktan darp raporu almanız lazımdı. O evde 1 saniye durmanız bile hata.

Yuvayı dişi kuş yapmaz hanımlar bilginiz olsun. Yıllarca kandırılmış annelerimiz. Asıl yuvayı erkek kuş dal ve çer çöp toplayı yapar ve dişi kuşlara cilve yaparlar. Dişi kuşta içlerinden en beğendiğini en centilmenini seçer. Siz hala sizi pataklayanlara yuva mı diyorsunuz?

Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide:KK43:
Burda bir yuva göremiyorum..Ne dişi kuşu ne yuvası ..
Lütfen oturun iyi düşünün..
böyle asabi bir adamla ömür sürmez. Mahveder sizi..
Ayrılın diyorum..Çünkü şiddet en tahammül edemediğim şeydir.

İğrenç bir laf nefret ediyorum yuvayı dişi kuş yapar! Başlarım böyle zihniyetin çarkına!
Tabi onun ailesi böyle akıl verir onların yetiştirdiği adamcık da ancak bu kadar olur.
Kendi ailen arkandaymış akıl tutulması mı yaşıyosun? Yürü git yoluna hayatına bak çok kısa zira!

Hosuna gitmeyen bi sey olunca sana vurabiliyor, yaptığı ultra seviyedeki çirkinliğin ustune birak pismanligi; bir de "bosaniriz, umrumda olmaz" diyor.. Ezmiş, sindirmiş bi guzel..
Sen simdi bosanmaya kalksan, once yine uste cikmaya calisir, umursamazlari oynar.. Ciddiyetini gorurse kapinda köle olur; yalvarmalar, sozler vermeler vs..
Duzelir mi? Sanmiyorum..
Cidden üzüldüm ama konuya, sana.. Sen bir insansin, degerlisin.. Rica ediyorum kendini bu kadar ezdirme..

Bu şekilde psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye devam ettikçe özsaygım ve özgüvenin biter ayakta duramaz hale gelirsin. Yapma kendine yapma. Kaynana otursun dayak desin kocasından. Sen dayak yiyip oturma ama ayağa kalk. Edepsiz adam bak aynı benim eski eş ilk tokatta ağladı resmen özür dilerken elim kopsun kolum kopsun. Sonra kolumu sıkma, kafama vurma her defasında da sen beni bu hale getirdin derdi. İçinde şiddet eğilimi olmayan insan şiddet uygulayamaz bu kadar basit. İşyerinde arkadaslarına vurup mu patronuna vuruo mu o biraz sıkar işte. Üstüne de aynı seninki gibi bosancam diye bide tehdit ederdi. Naptım boşandım inanki umrumda değil vallahi gram üzülüyosam nolıyım. Gecicek biticek kararını ver güzelce anlat ailene.

Back
X