- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
- #61
Ofke kontrolunu saglayamiyorsa tedavi olsun. Darp raporu alip kosede tutun. Zira size cok lazim olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de saygın bir meslek ve çevreye sahip, dışardan şiddet eğilimli olduğunu bilmiyorlar. Statü guzel bir şey ama böyle şeyler yaşayınca yerin dibine batsın diyorsun. Bir şey sormak istiyorum eşim bana diyor ki başka kocalar sebepsiz yere nasıl dövüyor (kuzeninizin eşi gibi olaylardan bahsediyor) ben ise senin davranışlarına göre öfkemi kontrol edemediğim için vuruyorum diyerek kendisini aklıyor. Kuzeninizin eşi gibi yapmasa bile birkaç defa vucudumda morluk oluşmasına sebep oldu bu haklılığını göstermez değil mi.Bir erkeğin kadının başına bile bile vurması tasarlayarak şiddet uygulamasıdır. İlerde bir sürü sağlık sorunu ile karşılaşıyor insan.
Yok gözüm döndü bilmemne bunlar palavra.
Luften kendinize değer verin, yalvarsa bile geri dönmeyin.
Şiddet sürekli uygular, kalkan el inmez.
Bir kuzenimin kocası kuzenimi öyle dövüyormuş ki...
Ayaklarındaki kaval kemikleri girintili çıkıntılı olmuş.
Bı yediği dayakta hafızası gitmiş.
Nasıl kafasına vurduysa artık.
He diyeceksiniz ki niye ayrılmadı.
Çok tanınan bı adam, çok iyi bı hayat, çok iyi bı çevre bunları bırakmadı. Oğlu en iyi okullarda yurt dışında felan okuyordu ama gerçekten öyle üfürükten değil o eğitime sağlam para lazım.
Kuzenim yaşlandı. Kocası öldü de öyle rahata erdi.
Şimdi diyormuş ki hayat yaşıyorum.
Şu avutmaya bak gençlik dayakla geçsin. Evde perdeleri açamazdı. Vs vs.
Bide kuzenim alanında çok iyi bı öğretmendi. Ayrılsa kendi ayakları üzerinde de dururdu.
Siz lütfen kendinize bunu yapmayın.
Boşanacağım devam edemiyorum eşiniz cok sinirli olmasına rağmen durumu nasıl idare ediyor?Her ınsanın sabrı vardır ne demek dıklenme bende cok sakın bır ınsanın daha bu yasıma kadar kımseyle kavga etmıs ınsan degılım aksıne esımde cok kavgacı ve sınırlıdır ama ben ona bazen cok bagırıp cagırıyorum sabır zorluyorlar ama bu vurmaya sebep degıl bence senı bastırmıs o yada kadın susmalı modunda bosanma fıkrın varmı
Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide![]()
tebrik ediyorum sizi. umarım her şey çok güzel olur sizin için.Evet karar verdim bosanacagım
kosa kosa söyle kiyamam ya. elin piskopatini niye cekiyorsun.Var aileme söylesem sahip çıkarlar aslında
Kesin kayınvalide diyordur bunu.hangi beyin yoksunu diyor idare et kendine vurdurma diye?
Bu aklı bana onun ailesi ve çevresinden verdiler. Şiddet çok onur kırıcı bir sey onun huyunu bilenler dışında başkasına söyleyemedim buraya yazdım ve bir şeylerin farkına vardım herkes karşı çıkıyor
Hayırdır kim öldü de siz yerine buranın ağası oldunuz? Ne tüm kknın sözcüsüymüş gibi 'bizli' yorum yapmak, ne de kimin hangi konuyu hangi şartlarda acabileceğine karar vermek sizin haddiniz değil.Sizin gibiler yüzünden artık ne yapacağımızı bilemez olduk.
ilk dayakta defolup gitmeyecek kadar onursuz ve omurgasız olmasaydınız bunca kadın cinayeti olmazdı.
Katlandıkca katlan verdikçe ver tavizi daha nasıl düzelir diye dert yan.
Ye dayağını otur madem BOSAMAYACAKSIN BİZİM CANIMIZI KONUNLA SIKMA. Hadi eyvallah
Kesin kayınvalide diyordur bunu.
Bu aklı bana onun ailesi ve çevresinden verdiler. Şiddet çok onur kırıcı bir sey onun huyunu bilenler dışında başkasına söyleyemedim buraya yazdım ve bir şeylerin farkına vardım herkes karşı çıkıyor
hangi beyin yoksunu diyor idare et kendine vurdurma diye?
Evet kayınvalide söylüyorKesin kayınvalide diyordur bunu.
23 yaşındayımKaç yaşındasın bilmiyorum ama yazık etme kendine bosan
Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değilTanidigim bir akrabam da sizin
gibiydi kocasi ayni ya.
Kiz boşandı adam pisman kadin simdi
hayatini yaşıyor adam da pisman oldugu icin kadının ev ihtiyacydi kiyafetti masraflarını karsliyor niye barssin diye kadin barisr mi hayr. O kadar cekti simdi o cekiyor
Evet bilseler çok üzülürler telefonda sesim kötü gitse bile üzülüyorlarKız onun ailesi zaten 'idare ede ede' yetiştirerek bu hale getirmiş kocanı. Şimdi de tekrar başlarına kalmasın diye seni kullanıyorlar.
Annen baban ne kadar üzülür bunları yaşadığını ama onlardan yardım istemediğini bilseler. Kendini düşünmüyorsan onları düşün. Bir evlat kolay mı yetişiyor? Kim ister çocuğunun düzenli dayak yemesini.
Ailem bana kıymet veriyor hatta saygılı bile davranıyorlar bu adam da işine gelirse diyor biraz kendini değiştirmeye çalışıyor yeterli olmuyor bu huylarını aşamıyoruze yani baksana ya gidip sarilasim geldi o kadar normal diye beynini yikamislar ki, kizin ayrilmaya cesareti yok.
kuzun anan baban bunun icin mi dogurdu seni.
Evet bilseler çok üzülürler telefonda sesim kötü gitse bile üzülüyorlar![]()