şiddet gören kadın

Her gün şiddet gören bir insanın ruh sağlığı yerinde olmaz ve sağlıklı düşünemiyordur.Kadın sığınma evlerinden haberi bile olmayabilir ya da polisi arayınca eşiyle eve tekrar gönderilmekten korkuyor olabilir.Gerçekten de sahipsiz kadınlar var bu ülkede.Evcil hayvan mı demiş bazılarınız da çok çaresiz ve kimsesiz kadınlar var maalesef.Belki bu söylediklerinizi düşünemiyordur bile o kadıncağız.Çok acımasızca yorumlar yapılıyor böyle konularda.
aynen öyle kadın korkuyor zaten ve kadın sığınma evinide bilmiyor ilkokul terk zaten

Guclu arkasi olan zaten zor duruma dusmuyor akil var mantik var. Ben soyledim evcil hayvan misiniz diye. Guclu bir arkam yok benim de,kendime sahip aramiyorum yani. Kurtulmak isteyen kurtulur. Bin turlu yolu yontemi var. Kocam da kocam deyip oturursa kadin,yapilacak bir sey yok. Once kendisi isteyecek kurtulmayi. Artik herkesin cebinde internet var. Kanallarin whatsap ihbar hatlari var. Ceksin gondersin. Rezil etsin it herifi. Kusura bakmayin da su devirde kimse demesin ki kocamdan kurtulamiyorum
kadına telefon veriyor mu evden dışarı ne şartlarda yolluyor size göre çok kolay

biz elimizden geleni yapıyoruz ama sizin gibiler konuşuyorsunuz benim akla ihtiyacım yok çok şükür fikir danıştık sadece kaç kişi kaç kadın uzaklaştırma verdikleri için adam öldürdü ölümünü hızlandırmak değil amacım yardım edebilmek
Buradaki insanlari azarlayarak yardim edemezsiniz kadina. Cekin videoya gonderin ozelden bana. Ben ulasayim gerekli yerlere.

Buradaki insanlari azarlayarak yardim edemezsiniz kadina. Cekin videoya gonderin ozelden bana. Ben ulasayim gerekli yerlere.
siz herşeyi çok basit görüyorsunuz biz uzak şehirlerde yaşıyoruz kadına telefonda bile diyemem bunları dinliyor adam yüzyüze gelirsek anca öyle konuşabilirim ben kimseyi azarlamıyorum millet sahip diyince hayvan demeyi biliyor ama kaba olan ben oluyorum

siz herşeyi çok basit görüyorsunuz biz uzak şehirlerde yaşıyoruz kadına telefonda bile diyemem bunları dinliyor adam yüzyüze gelirsek anca öyle konuşabilirim ben kimseyi azarlamıyorum millet sahip diyince hayvan demeyi biliyor ama kaba olan ben oluyorum
Bakin,insanim sahibi olmaz. İnsan sahibe ihtiyac duymaz. Ben o anlamda soyledim. Yoksa hayvan degil insan oldugunuzu elbette ben de biliyorum o kadar aptal degilim oyle degil mi?

Kadinin acik adresini verin bana ozelden ben halledeyim madem, disari cikamayan telefon kullanamayan ,esir gibi yasayan kadina ben yardimci olurum. Siz konuyu insan azarlamak icin mi actiniz yoksa sabir sinamak icin mi bilmiyorum ama, elinizin altinda internet var,her turlu bilgiye ulasma imkaniniz varken su tutumunuzu gercekten anlamiyorum ben. Yardim istemiyor muydunuz? İste size yardimi ben teklif ediyorum.

Bakin,insanim sahibi olmaz. İnsan sahibe ihtiyac duymaz. Ben o anlamda soyledim. Yoksa hayvan degil insan oldugunuzu elbette ben de biliyorum o kadar aptal degilim oyle degil mi?

Kadinin acik adresini verin bana ozelden ben halledeyim madem, disari cikamayan telefon kullanamayan ,esir gibi yasayan kadina ben yardimci olurum. Siz konuyu insan azarlamak icin mi actiniz yoksa sabir sinamak icin mi bilmiyorum ama, elinizin altinda internet var,her turlu bilgiye ulasma imkaniniz varken su tutumunuzu gercekten anlamiyorum ben. Yardim istemiyor muydunuz? İste size yardimi ben teklif ediyorum.
korkuyorum ya kadına daha çok zarar verirsem umarım vermem burdaki bayanlar 183 ihbar hattını arabiliceğimi söyledi orayı arıcam

korkuyorum ya kadına daha çok zarar verirsem yeni eve göçtüler adresi bulursam size atiyim
Korkacak bir sey yok, ne malum sizin ihbar ettiginiz? Ayni sehirde bile degilmissiniz,ben degilim der cikarsiniz isin icinden. Kadin kurtulmak istiyorsa her turlu kurtulur. Ama
İstemiyorsa evinden zorla cikaracak haliniz yok

Korkacak bir sey yok, ne malum sizin ihbar ettiginiz? Ayni sehirde bile degilmissiniz,ben degilim der cikarsiniz isin icinden. Kadin kurtulmak istiyorsa her turlu kurtulur. Ama
İstemiyorsa evinden zorla cikaracak haliniz yok
aynen öyle dicem 183 arıcam kimlik belirtmeden

biz elimizden geleni yapıyoruz ama sizin gibiler konuşuyorsunuz benim akla ihtiyacım yok çok şükür fikir danıştık sadece kaç kişi kaç kadın uzaklaştırma verdikleri için adam öldürdü ölümünü hızlandırmak değil amacım yardım edebilmek
Hanımefendi kendinizde misiniz siz? Ne geliyor elinizden mesela ne yapıyorsunuz? Sizin söylediğinize göre polise gitmek, kadın sığınmaya gitmek kadını öldürecek. Sizinde sahibiniz yok kadını alamıyorsunuz yanınıza. Başka ne seçenek var?

Yani madem amacınız akıl almak değil, ne diye konu açıyorsunuz, neyi soruyorsunuz ben anlamadım. Devletin hizmetleri belli. Hepimiz burada hatırlattık. İster iletin kadına ister iletmeyin. Saldırıp durmayın.

kadına telefon veriyor mu evden dışarı ne şartlarda yolluyor size göre çok kolay
Kadın arayamıyorsa siz arayın ihbar edin hem polise hem 183 e kimliğiniz gizli kalır,kadın sığınma evine yerleştirilir yerinide söylemezler,ama kadında gitmeyi istemeli.

Ev telefonu var mı kadının cep telefonunu dinleyebilir ama ev telefonunu dinleyemez eğer var ise oradan irtibata geçin kadınla kocası işe gittiğinde böyle böyle yapacağım haberin olsun deyin.

Back
X