Şiddet görüp boşanan komşumuzun eşiyle tekrar barışması

Bana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Ben de siddet yüzünden boşandım ve bu cok hassas noktam
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Bizde de siddet vardı mahallede duymayan kalmadı biz de bosanmanın esıgınden döndük afettm daha yenıce , muhtemelen bizim arkamızdan da boyle dıyolardır., Çook sevınce ve cocuklar da olunca affedılebılıyo..

Bizde de siddet vardı mahallede duymayan kalmadı biz de bosanmanın esıgınden döndük afettm daha yenıce , muhtemelen bizim arkamızdan da boyle dıyolardır., Çook sevınce ve cocuklar da olunca affedılebılıyo..

Cok affedersiniz merakimdan soruyorum, size vurabilen bir adami cook sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz?

Tamamen kendi fikrimi soyleyecegim. Dayak yedigi halde hala kocasina asik olan kadinlarin psikolojik anlamda destek almasi gerektigini dusunuyorum.

Çocuklar işin içine girmese şaşarım zaten. Çooook seviyorum deyin, ben onun her eziyetine katlanırım deyin ama çocuk demeyin be. Çocuklar annesini üzenleri hiç affetmiyor biliyor musunuz? Affetmiş gibi yapıyorlar unutmuş gibi yapıyorlar ama affetmiyorlar da unutmuyorlar da. Hep bir yanları soğuk oluyor. Bunları görmezden gelip hayatınıza devam edebilirsiniz ama bir daha çocuklar için demeyin. Çünkü değil.

Çocuklar işin içine girmese şaşarım zaten. Çooook seviyorum deyin, ben onun her eziyetine katlanırım deyin ama çocuk demeyin be. Çocuklar annesini üzenleri hiç affetmiyor biliyor musunuz? Affetmiş gibi yapıyorlar unutmuş gibi yapıyorlar ama affetmiyorlar da unutmuyorlar da. Hep bir yanları soğuk oluyor. Bunları görmezden gelip hayatınıza devam edebilirsiniz ama bir daha çocuklar için demeyin. Çünkü değil.

Ne cocugu katip ya birak. Bizim boyle yuksek sesle kavga eden komsumuz var inan bana kendi evimde huzurum kalmadi.Bu sabah cok mutsuz uyandim mesela. Ha basladilar ha baslayacaklar diye tedirginin. Yuksek ses beni bu kadar huzursuz ediyor ki ben yetiskin bir kadinim dusun. Siddetin icinde o cocuklarin huzurlu olduguna kim inanir.

Ne olursa olsun çocuklarınızı bu ise katmayın onlar icin olsa siddet olan evde kalmak yerine gitmeyi tercih ederdiniz

Back
X