- 11 Nisan 2016
- 66
- 62
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki sabret. kocan ne zaman güçten düşer, sana muhtaç olur. o zaman mecbur düzelir. sen de en güzel günlerin gençliğin şiddet ve mutsuzluk içinde geçtiği için hayıflanırsın.Evet bende çok duydum bunu sabret diyo herkes
Sabret derken 40-50 yıl gibi bi süreden mi bahsediyosun?Evet bende çok duydum bunu sabret diyo herkes
Ne var canım,göz açıp kapayıncaya kadar geçer:)Sabret derken 40-50 yıl gibi bi süreden mi bahsediyosun?
Ölene kadar sanırımSabret derken 40-50 yıl gibi bi süreden mi bahsediyosun?
Allah kimsenin başına vermesin ama zor bi durum benim yaşadığım çok kararsızım ama aynı yerde sayıyoruz hep adam olur ümidiyle bekliyorumçocuğunuz siz dayak yerken çok mutlu oluyorsa sineye çekin tabi canım.
Allah kimsenin başına vermesin ama zor bi durum benim yaşadığım çok kararsızım ama aynı yerde sayıyoruz hep adam olur ümidiyle bekliyorum
İnşallah böyle olmaz bi daha el kaldirirsan gidicem diyorum ama gidemiyorumtabi ki sabret. kocan ne zaman güçten düşer, sana muhtaç olur. o zaman mecbur düzelir. sen de en güzel günlerin gençliğin şiddet ve mutsuzluk içinde geçtiği için hayıflanırsın.
bir kez geliyoruz dünyaya. hiç kimse için feda etmeye değmez.
İki buçuk yıl oldukaç senedir bekliyosunuz?
İki buçuk yıl oldu
Ailem arkamda siginmaevine gitmeme gerek yok çok sukurSığınmaevine gittiniz mi peki?
olur olur çok güzel olur tekme tokat daldığı bir gün ter bir yerinize vurur olan size olur o da olması gerekeni yapar sizi bırakır başka bir kadına kul olur .sonuç kendinizi heba ettiğinizle olurEvett arkadaşlar sorum bu karmakarışık bi hayat adam olur mu bu adam gerçekten
Gerçekten tek oğlumu düşünüyorum anneyi de seviyo babayı da ona haksızlık mı ederim düşüncesi var2,5 yılda düzelmeyen adam niye düzelsin allah aşkına. hadi diyelim on seneye düzelecek. senin on senene yazık değil mi?
Maddi durumum var yani annemin evi var maaşı var çalışırım da gidersem o konuda korkum yok ama pişman olur muyum diye düşünüyorumBunun adı çocuk için katlanmak değil. Bunun adı arkanda birileri olmadığı için maddi durumun da el vermediği için katlanmak
Gerçekten tek oğlumu düşünüyorum anneyi de seviyo babayı da ona haksızlık mı ederim düşüncesi var
Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm"Cocuk icin" bosanmayan insanlarin genel profilini soyliyim. Tam 100 kisi "kesinlikle bosanmalisin" der. Bir veya belki iki kisi "sabret duzelir" der. Ve konumuz kisi nedense gider bu ikisini dinler. Cunku cocuk bile bir bahanedir, cocuk dahil hic bir sey dayak yemeyi normallestirmez.
Ayrica, artik rahat birakin su cocuklari. Cocuk icin asagi, cocuk icin yukari. Malzeme etmeyin kendinize bu masumlari.
Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm
o zaman eşitlik olsun en azından. ona sinirlendiğinde sen de ona vur. gücün yetmeyeceği için oklava veya merdane kullan. eşin o zaman seni hastanelik eder de sevilmediğin saygı görmediğin bir evliliği bitirirsin belki.İnşallah böyle olmaz bi daha el kaldirirsan gidicem diyorum ama gidemiyorum