Şiddet görüp hala sineye çeken var mı çocuğu için?

Şiddeti çocuk için sineye çekmek nedir?

İçinde şiddet olan, mutsuz, huzursuz, gergin bir evin çocuğa herhangi bir faydası var mı? Boşanmak yerine böyle bir ortamda büyümek daha mı iyi çocuk için? Yapmayın, kandırmayın kendinizi.

Evet bende çok duydum bunu sabret diyo herkes
tabi ki sabret. kocan ne zaman güçten düşer, sana muhtaç olur. o zaman mecbur düzelir. sen de en güzel günlerin gençliğin şiddet ve mutsuzluk içinde geçtiği için hayıflanırsın.
bir kez geliyoruz dünyaya. hiç kimse için feda etmeye değmez.

tabi ki sabret. kocan ne zaman güçten düşer, sana muhtaç olur. o zaman mecbur düzelir. sen de en güzel günlerin gençliğin şiddet ve mutsuzluk içinde geçtiği için hayıflanırsın.
bir kez geliyoruz dünyaya. hiç kimse için feda etmeye değmez.
İnşallah böyle olmaz bi daha el kaldirirsan gidicem diyorum ama gidemiyorum

Evett arkadaşlar sorum bu karmakarışık bi hayat adam olur mu bu adam gerçekten
olur olur çok güzel olur tekme tokat daldığı bir gün ter bir yerinize vurur olan size olur o da olması gerekeni yapar sizi bırakır başka bir kadına kul olur .sonuç kendinizi heba ettiğinizle olur:ruh::ruh::ruh::ruh:

Bunun adı çocuk için katlanmak değil. Bunun adı arkanda birileri olmadığı için maddi durumun da el vermediği için katlanmak
Maddi durumum var yani annemin evi var maaşı var çalışırım da gidersem o konuda korkum yok ama pişman olur muyum diye düşünüyorum

"Cocuk icin" bosanmayan insanlarin genel profilini soyliyim. Tam 100 kisi "kesinlikle bosanmalisin" der. Bir veya belki iki kisi "sabret duzelir" der. Ve konumuz kisi nedense gider bu ikisini dinler. Cunku cocuk bile bir bahanedir, cocuk dahil hic bir sey dayak yemeyi normallestirmez.

Ayrica, artik rahat birakin su cocuklari. Cocuk icin asagi, cocuk icin yukari. Malzeme etmeyin kendinize bu masumlari.
Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm

2.çocuk 3.çocuk olursa hepten elin kolun bağlanır, boşanacaksan şimdi çocuğunun aklı ermeden boşandın boşandın yoksa çocuk yaş aldıkça olayları anlayacak daha beteri örnek alacak, bu evde otorite babam diyim seni sallamazlık yapması da olası

Ama yok boşanmıcaksan da geçinmeye bak kavga edince dinle cevap verme uyma ona

Başıma getmeyen anlayamaz etrafımda herkes sabret duzelir sinirlenince sus deyip duruyo çocuğunu düşün annesiz babasız büyümesin diyo ve ben bunları dusunuyorjm

Ben 50sinden önce düzelen görmedim, o da artık çocuklar büyüdü diye prostat sahibi oldu diye ya da kadına bir muhtaçlığı oldu diye düzeliyorlar,düzelmeyen de var, adam.82 yaşındaydı ve kan kusturuyodu hala 4 ay önce vefat etti

İnşallah böyle olmaz bi daha el kaldirirsan gidicem diyorum ama gidemiyorum
o zaman eşitlik olsun en azından. ona sinirlendiğinde sen de ona vur. gücün yetmeyeceği için oklava veya merdane kullan. eşin o zaman seni hastanelik eder de sevilmediğin saygı görmediğin bir evliliği bitirirsin belki.
benim akrabalarım içinde (50 yaş üstü) 3-5-7 çocuğu olup boşanma ayıp sayıldığı için senelerce katlanıp her günü ah vahla beddua ile geçenlere üzülüp anlıyorum da aile desteği varken şiddete rağmen evli kalmayı, ezikliği kabullenmeyi anlamıyorum.

Back
X