Şiddet görüp hala sineye çeken var mı çocuğu için?

Var, kuzenim
Devam ettirmek sanki o cocugun yararinaymis gibi
Bence olay farkli
Sahsen kuzenim esi ev ve araba kredisini oduyor eve bakiyor diye bosanmiyor. Afedersin de bu resmen zinanin mesrulastirilmis hali bana gore. Kadin erkegi kullaniyor parasi icin, erkek de kadini kullaniyor ev isi yapmasi icin.

Evett arkadaşlar sorum bu karmakarışık bi hayat adam olur mu bu adam gerçekten
çocuğun da ilerde şiddet gösteren biri haline gelsin diye mi çekiyorsun? yoksa çocuğuna bak senin için ayrılmadım da çektim bu adamı diyip çocuğu iyice vicdan azabına sürüklemek için mi?
benim de sorularım bunlar. var mı bi cevabın?

Var dersek normal diyeceksin yani? Gerçi öyle düşünmesen buraya bunu sormaz gereğini yapardın.
İyi, mutlu ve sağlıklı bir insan yetiştirmek istiyorsan o adamdan boşanacaksın. Çocuk falan hikaye o senin arkasına saklandığın aciziyet hissi.

önce dayak yiyip sonra da evladına sağlıklı bir annelik yaptığına inanıyor musun gerçekten de??
büyüdükçe herşeyi anlayacak olmasını,aciz kalacağını,hep stresli olacağını,hatta ilerde kendisi de şiddet uygulayacağını falan anlatmıyorum bile...
el kadar bebenize hiç mi acımıyorsunuz cidden anlamıyorum..bu kadar mı korkuyorsunuz boşanmaktan???ya bir gün onu da döverse diye endişeniz yok mu????

cocuklar etkileniyor diye icinde siddet olan cizgifilmleri bile onermiyorken cocuk gelisim uzmanlari sizin cocugunuz canli siddete magruz kaliyor. ve siz bu durumda cocugunuz icin katlandiginizi soyluyorsunuz. bence cesaretsiz anneler yuzunden cocuklar boyle acimasizliklara katlaniyorlar. buyudugunde neden gitmedin kurtarmadin bizi dediginde ne cevap vermeyi planliyor sunuz?

Bir kadinin şiddeti cocugu icin sineye cekecegine asla inanmiyorum.
Hatta cocugunu gercekten onemseyen hicbir kadin, bir piskopatla ayni evde yasamasina goz yummaz.
Bugun eşini doven, yarin cocugunu dover. Hadi diyelim asla boyle bir sey yapmadi, yine de boyle bir ortamda buyuyen cocuk hayati boyunca sirtindan o yuku atamaz.

Back
X