Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim..kizim onlarin rezilligini gördügünde 3,5 yasindaydi..ve dedigim gibi 6-7 yasina kadar altini pisletti..icine kapandi..simdi koskoca genc kiz oldu..14 yasinda..hic bir sorun yasamiyoruzda...allaha sükürler olsun astik o zor günleri..her karanligin ardindan günes doguyor...bu herzaman olmuyor ama birazda insanin kendi elinde..bende oturup cekseydim o rezil herifin kahrini kimbilir nedurumda olacaktim..Ben de ondan korkuyorum ama gidecekse de onu da götürmüştür bi ihtimal, çocuktur bir şey anlamaz diye. Hâlbuki öyle anlıyor ve öyle derin yaralar alıyorlar ki...
Size de ailecek geçmiş olsun. Şimdiki eşiniz yaralarınızı sarıp sizi bağrına basmış ne güzel opuyorumnanaktan
sagol canim..kizim onlarin rezilligini gördügünde 3,5 yasindaydi..ve dedigim gibi 6-7 yasina kadar altini pisletti..icine kapandi..simdi koskoca genc kiz oldu..14 yasinda..hic bir sorun yasamiyoruzda...allaha sükürler olsun astik o zor günleri..her karanligin ardindan günes doguyor...bu herzaman olmuyor ama birazda insanin kendi elinde..bende oturup cekseydim o rezil herifin kahrini kimbilir nedurumda olacaktim..
önceden türkiyede ne güzel zina sucundan ceza görüyorlardi..hapis cezasi vardi..simdi hersey serbestlesti..
Verilmiş sadakanız varmış.Çok şükür bu günlere diyelim o zaman:Saruboceq:sagol canim..kizim onlarin rezilligini gördügünde 3,5 yasindaydi..ve dedigim gibi 6-7 yasina kadar altini pisletti..icine kapandi..simdi koskoca genc kiz oldu..14 yasinda..hic bir sorun yasamiyoruzda...allaha sükürler olsun astik o zor günleri..her karanligin ardindan günes doguyor...bu herzaman olmuyor ama birazda insanin kendi elinde..bende oturup cekseydim o rezil herifin kahrini kimbilir nedurumda olacaktim..
önceden türkiyede ne güzel zina sucundan ceza görüyorlardi..hapis cezasi vardi..simdi hersey serbestlesti..
Amin canım :Saruboceq:Büyük konuşmaktan gerçekten çok korkan bir insanımdır, ama bazı şeyler cidden insanın kendi elinde. Özellikle de bu erkekler konusunda taviz tavizi doğuruyor, bir bakıyorsunuz başka bir insana dönüşmüşsünüz, eşşek eşşek olursa semer vuran çok olur hesabı.
Benim de geçmişteki ilişkilerimde yaşadığım hoş olmayan şeyler oldu, şimdi dönüp bakıyorum da, cidden ben izin vermişim. Düzelir sanmışım, ertelemişim, kabullenmişim, katlanmışım falan filan.. Sonuç, hiç.. Tamam yaşadıklarımın arkasındayım ama en azından yanlışlarımı fark ettim, bence büyük bir kazanım. Benzer şeyler şimdi başıma gelse davranışlarım çok farklı olur bu kesin.
Ama bir taraftan da herkes kendi tecrübesiyle yol alıyor. Biz yaşadıklarımızdan ya da şahit olduklarımızdan yola çıkıp insanları kendimizce doğru yönlendirmek istiyoruz ama bu karşımızdaki insan için ne ifâde ediyor bilmiyorum. Tek dileğim, Allah doğru yoldan ayırmasın. Veya en azından insanların yanlışlarının bedelini günahsız kadınlar/çocuklar ödemesin..
Çok tuhaf aslında sanki boğaz tokluğuna yaşıyor gibi davranmışsınız 2-3 ay önce de liposuction olmuşsunuz...
Bu ikilemi çözemedim.
Boğaz tokluğuna çalışan biri nasıl olur da liposuction yaptırır anlamadım...
O parayı bulabilmişsiniz sadece karın tokluğuna yaşayan bir kişi...
Eğer şayet konunuz doğruysa yapacağız tek şey gidip yardım almak...
Kadın sığınma evine başvurun...
Sanırım Adana'dansın.
Tel: (322) 351 51 12