şiddet görüyorum hakarete uğruyorum yalvarıyorum aileme destek olmuyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi su01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beddua etmeyi sevmem ama başka bir kadının ezilmesine göz yumup 2.kadın olmayı kabul eden kadınların allah belasını versin

beş kuruşu yok diye de çocuğu annesine değil babasına verip,ilerde çocukta felaket bir psikoloji yaratacak olan yasaya da lanet olsun.bunun nesi adalet

Dayak için darp raporu al eve yaklaştırma. Şiddeti ve aldatmayı kanıtla ve en kısa sürede boşanmaya bak.
Seni iyiden iyiye bitirmeyi azmetmiş gibi.
Teslimiyetçi olma. Sen boyun eğdikçe daha çok ezecektir.
Bir an önce ondan kurtulmaya bak. O ortamda çocuk da sorunlu olacaktır.
Allah yardımcın olsun. Biraz cesaret.

off of offffffffffff daha 22 yaşındasın nasıl anne oyaaaaa
hadi el adamını anladımda anne bu canından dogurmuş seniii..nasıl rahat vermiyo anlamadımkii.gitcek başka yerinmi var sankii evladının dayak yemesine gözmüü yumuyor inanmıyorum ben yaaaa buna.....yapcak tek şey var galiba oda sıgınma evi

allah yardımcın olsun canım ya.çok zor bir durum.aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık hesabı.nasıl bir anneymiş o öle.herşeyden önce evladının iyiliğini ister bir anne.

canım bi an önce iş bul
nafaka davanı da aç geçimini sağlayabilirsin
annenleride sustur
vicdansızca düşünüyorlar

Hiç ama hiç çekilicek dert değil.Eğer bir yerden destek göremiyorsan.Valaha ben kendini toparlayana kadar kadın sığınma evine bile git derim.Çekilcek şey midir dayak, küfür vs...Ailen de destek olmuyor,orasıda ayrı bir cehennemmiş.Çok zordur babaevine dönmek,herşey batar insana, rahat edemezsin belki laf söylerler.Ama elin adamının hakaretlerini dayağını çekeceğine.Hiç olmazsa anam babam dersin düzenini kurana kadar bir süre idare edersin.

Ayrıca sen istemedikten sonra zorlamı sokacaklar adamın koynuna seni.Evlenmezsin silah zoruylamı evlendirecekler.

yapacağın ilk şey hiç vakit kaybetmeden hastaneye gitmek oradan darp raporu almak ( eğer şikayetçi olursam yine döver diyorsan şimdilik darp raporunu al şikayetçi olma.

polisle iş birliği yap. çocuğumu kaçırdı şikayetçi olduğumu duyarsa, darp raporu aldığımı duyarsa çocuğumu geri getrmeyebilir de. ve o yaratık, çocuğunu getirene kadar hiçbir işlem yapmasınlar ve sana sığınma evi ayarlasınlar ya da o adamı evden şutlasınlar.

bir fikir daha evimden ayrılmak istemiyorum ama çalışmıyorum dersen. oradan çocuğunla polise git savcılığa raporlarınla birlikte suç duyurusunda bulun.
o caniyi evden uzaklaştır kapı kilidini değiştir ve hemen barodan avukat isteyip (barodan ücretsiz avukat davaları takip etmez diye düşünmeyin onlar her halükarda devletten girdikleri davanın parasını alırlar)

tedbir nafakası,
tazminat,
eşinin tüm malvarlığına tedbir koydur, banka hesaplarına, maaş hesabına aklına ne gelirse tedbir koydur.

eşin denen cani ile ahlaksız hayat süren o bilmem neye de tazminat davası aç.

( üstü kapalı birşeyden bahsetmişsin eğer tahmin ettiğim şey ise lütfen bir an önce bu konuda da raporunu al)

emin ol eşinin malı mülkü varsa maaşı varsa, alacağın tazminatla, nafakayla şuan ki durumundan daha mutlu olursun.

koca-baba denen yaratık ta eş*ek gibi ödeyecek tazminatı da nafakayı da, diğer ahlaksız namussuz kadında eş*ek gibi ödeyecek tazminatı.

iş sen de bitiyor. bir an önce raporlarını alman lazıııııııııııııım. yoksa bir daha ki dayak yemen de boşanma davası falan açmaya kalkarsan debelenir durursun ama şiddeti gördüğün an raporunu alırsan oldukça yüklü tazminatını da alırsın nafakanı da.

bir de o cani koayın birlikte olduğu ahlaksız kadının adını soyadını, nerede yaşadığını, ne iş yaptığını öğren. o kadında evliyse o adamıda durumdan haberdar et , en azında o da karısını takibe alır birbirinizin boşanma davasında şahidi olursunuz.

daha 22 yaşındasın ve bu işkenceleri görüyorsun, 30 yaşına geldiğinde ne halde olursun düşünebiliyormusun,

eğer o üstü kapalı söylediğin şeyi sana yapıyorsa ve kimseye söylemeye cesaret edemiyorsan, avukatına bile söyleyemiyorsan, dava günü hakimin karşısına çıkacağında yanında bir çift ayakkabı götür
ve hakimin göreceği şekilde çantandan o ayakkabıları çıkar ve ters çevir koy. onlar senin ne demek istediğini anlarlar.

Allah yolunu açık etsin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
ben yazdıklarını okurken oturduğum koltuğun üzerinde iki büklüm oldum sen dayak yerken ne yapıyorsun dayaktan sonra ne yapıyorsun kimbilir. akıl hastanesine yatırılacak duruma düşürülmeden önce kendini ve çocuğunu kurtarmanın yoluna bak. sana bir şey olursa arkandan çocuğundan başka üzülen olmaz. onunda yaşı küçük seni unutuuuuuuuuuur gider. yol yakınken kurtar kendini

ailenin lafına bakıp rapor falan almamazlık yapma.

Türkiye de kadın adına düzelen birşey yok. olsaydı kadından sorumlu devlet bakanı olmazdı.

o cani kocanın başka bir kadınla ilişkisi olduğuna dair deliller varsa ele geçir. mesela o cani eve döndüğünde telefonuna el koy mutlaka o kadına ait resimler, mesajlar, telefon numarası vs vardır. raporlarınla birlikte çocuğunuda al çık o evden ve polise gidip savcılık kanalıyla o adamı evinden uzaklaştır.

offf bu ne yaa.

ablacım kadınlar eş*ek değil ki sırtına yüklenen yükü tekmeyle tokatla taşımak zorunda kalsınlar. afedersin ama eşek bile en sonunda tekmeyi basar üstüne haddinden fazla yük koyana.

Aile en fazla, bu adamın yaptıklarından daha beter ne yapabilir ki insana. Bu adam kadar zarar veremezler bence. Hadi diyelim ki vermeye kalkıştılar, başkasıyla evlendirmeye kalktılar vs. o zaman ailenlede yollarını ayıracaksın, zaten bu zaman içinde mutlaka iş bulup, kendi ayaklarının üstünde durmalısın, sırtını ailene dayamamalısın. Herşey bu eziyeti çekmekten daha iyidir şuan. Ailenin sana edeceği hakaretler bile.

Ben de ondan korkuyorum ama gidecekse de onu da götürmüştür bi ihtimal, çocuktur bir şey anlamaz diye. Hâlbuki öyle anlıyor ve öyle derin yaralar alıyorlar ki...

Size de ailecek geçmiş olsun. Şimdiki eşiniz yaralarınızı sarıp sizi bağrına basmış ne güzel opuyorumnanaktan
sagol canim..kizim onlarin rezilligini gördügünde 3,5 yasindaydi..ve dedigim gibi 6-7 yasina kadar altini pisletti..icine kapandi..simdi koskoca genc kiz oldu..14 yasinda..hic bir sorun yasamiyoruzda...allaha sükürler olsun astik o zor günleri..her karanligin ardindan günes doguyor...bu herzaman olmuyor ama birazda insanin kendi elinde..bende oturup cekseydim o rezil herifin kahrini kimbilir nedurumda olacaktim..
önceden türkiyede ne güzel zina sucundan ceza görüyorlardi..hapis cezasi vardi..simdi hersey serbestlesti..

sagol canim..kizim onlarin rezilligini gördügünde 3,5 yasindaydi..ve dedigim gibi 6-7 yasina kadar altini pisletti..icine kapandi..simdi koskoca genc kiz oldu..14 yasinda..hic bir sorun yasamiyoruzda...allaha sükürler olsun astik o zor günleri..her karanligin ardindan günes doguyor...bu herzaman olmuyor ama birazda insanin kendi elinde..bende oturup cekseydim o rezil herifin kahrini kimbilir nedurumda olacaktim..
önceden türkiyede ne güzel zina sucundan ceza görüyorlardi..hapis cezasi vardi..simdi hersey serbestlesti..

Büyük konuşmaktan gerçekten çok korkan bir insanımdır, ama bazı şeyler cidden insanın kendi elinde. Özellikle de bu erkekler konusunda taviz tavizi doğuruyor, bir bakıyorsunuz başka bir insana dönüşmüşsünüz, eşşek eşşek olursa semer vuran çok olur hesabı.

Benim de geçmişteki ilişkilerimde yaşadığım hoş olmayan şeyler oldu, şimdi dönüp bakıyorum da, cidden ben izin vermişim. Düzelir sanmışım, ertelemişim, kabullenmişim, katlanmışım falan filan.. Sonuç, hiç.. Tamam yaşadıklarımın arkasındayım ama en azından yanlışlarımı fark ettim, bence büyük bir kazanım. Benzer şeyler şimdi başıma gelse davranışlarım çok farklı olur bu kesin.

Ama bir taraftan da herkes kendi tecrübesiyle yol alıyor. Biz yaşadıklarımızdan ya da şahit olduklarımızdan yola çıkıp insanları kendimizce doğru yönlendirmek istiyoruz ama bu karşımızdaki insan için ne ifâde ediyor bilmiyorum. Tek dileğim, Allah doğru yoldan ayırmasın. Veya en azından insanların yanlışlarının bedelini günahsız kadınlar/çocuklar ödemesin..

Sığınma evlerine gitmeni tavsiye ederim sana bu durumda.

Aile desteği çok önemli işte.

Yazık ki ailen de görevlerini yapamıyorlarmış .

Çocuğun da var.Allah yardımcın olsun.

çocuğunla birlikte yeni bir hayat kurmayı başarırsın inşallah.
allah yardımcın olsun.

Verilmiş sadakanız varmış.Çok şükür bu günlere diyelim o zaman:Saruboceq:
Büyük konuşmaktan gerçekten çok korkan bir insanımdır, ama bazı şeyler cidden insanın kendi elinde. Özellikle de bu erkekler konusunda taviz tavizi doğuruyor, bir bakıyorsunuz başka bir insana dönüşmüşsünüz, eşşek eşşek olursa semer vuran çok olur hesabı.

Benim de geçmişteki ilişkilerimde yaşadığım hoş olmayan şeyler oldu, şimdi dönüp bakıyorum da, cidden ben izin vermişim. Düzelir sanmışım, ertelemişim, kabullenmişim, katlanmışım falan filan.. Sonuç, hiç.. Tamam yaşadıklarımın arkasındayım ama en azından yanlışlarımı fark ettim, bence büyük bir kazanım. Benzer şeyler şimdi başıma gelse davranışlarım çok farklı olur bu kesin.

Ama bir taraftan da herkes kendi tecrübesiyle yol alıyor. Biz yaşadıklarımızdan ya da şahit olduklarımızdan yola çıkıp insanları kendimizce doğru yönlendirmek istiyoruz ama bu karşımızdaki insan için ne ifâde ediyor bilmiyorum. Tek dileğim, Allah doğru yoldan ayırmasın. Veya en azından insanların yanlışlarının bedelini günahsız kadınlar/çocuklar ödemesin..
Amin canım :Saruboceq:

çok üzüldüm hele eşinin evlendiğin gün bir başkasına gitmesi midemi bulandırdı senin eşinin ne bu dünyada nede öbür dünyada yeri yok ALLAHa versin hesabını kendini ve çocuğunu kurtarmaya bak güçlü ol önce bir iş bul durumunu iyi ayarla sonra izini kaybettir sana bunları yapan adamdan her şey beklenir sakın ailenin yanına dönme sanırım daha kötü olur belediyeye kaymakamlığa falan git yardım iste durumunu anlat utanma bunu sana yapanlar utansın daha olmad internetten sığınma evlerini araştır hiç olsun bir süre rahat edersin daha kolay iş bulabilirsin attan düşmüşün halinden attan düşmüş anlar birde sakın bunalıpta başka bir erkeğe güvenme bu dahada büyük hata olur şu anda çaresizsin ve sağlıklı düşünemiyor olabilirsin lütfen bol bol dua et ALLAHın adaleti büyüktür mazlumların yanındadır ALLAH eşinin cezasını hem bu dünyada hemde öbür dünyada verir inşallah sende görürsün senin ve çocuğun için gerçekten çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse keşke dilerim en güzel günler senin ve çocuğunun olsun lütfen yaz merakta bırakma bizleri

Çok tuhaf aslında sanki boğaz tokluğuna yaşıyor gibi davranmışsınız 2-3 ay önce de liposuction olmuşsunuz...
Bu ikilemi çözemedim.
Boğaz tokluğuna çalışan biri nasıl olur da liposuction yaptırır anlamadım...
O parayı bulabilmişsiniz sadece karın tokluğuna yaşayan bir kişi...
Eğer şayet konunuz doğruysa yapacağız tek şey gidip yardım almak...
Kadın sığınma evine başvurun...
Sanırım Adana'dansın.
Tel: (322) 351 51 12

Çok tuhaf aslında sanki boğaz tokluğuna yaşıyor gibi davranmışsınız 2-3 ay önce de liposuction olmuşsunuz...
Bu ikilemi çözemedim.
Boğaz tokluğuna çalışan biri nasıl olur da liposuction yaptırır anlamadım...
O parayı bulabilmişsiniz sadece karın tokluğuna yaşayan bir kişi...
Eğer şayet konunuz doğruysa yapacağız tek şey gidip yardım almak...
Kadın sığınma evine başvurun...
Sanırım Adana'dansın.
Tel: (322) 351 51 12

CADIARZUCADIARZU
okadar dert arasina liposuction nasil sIkIstIrdi :delphin:
konu sahibi pek ugramiyor konusuna galiba:hulya:

bence hemen silkelenmeli, kendi başına da hayatını değiştiriebileceğini kendine inandırmalısın.

daha çok gençsin, sağlığın yerindeyse hemn bir işe koyulmalısın. hem bebeğini alsanda güçlü olmadığın sürece bir anlamı yok. babanın evinde de rahat edemesen bile aşağalanmandan iyidir aile ne kadar kötü olursa olsun..

ailenle konuş ben çalışıcam size destek olucam,siz benim ailemsiniz kimim var ki sizden başka dersin?

ve ailene ne istediğini hissettirirsin. hemen iş ara hiçbişey yapamıyorsan devlet sana çalışyıormuş gibi kurs verip işe yerleştiriyor,bir meslek öğreniyorsun hemen araştır. gerekirse temizliğe git,o da bir iş namusunla kazandıktan sonra.

hem annen seni dövmüş,belki ondan korkuyorsun ama 22 yaşında eşinden ayrılmış bir kadın...hayat acımasız dışardaki en iyi hayat bile aile hayatın gibi olmaz ne kadar kötü olursa olsun..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. sen şimdi geçmişe bakma geleceğe ,neler yapabileceğine bak. sıkıntı olmadan ferah olmaz...

Back
X