Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dıyecek soyleyecek gercekten hıc bır sey bulamıyorum çok üzüldüm arkadasım.Bence cek kapıyı cık gıt aılenın yanına.Kım olsa bence ole yapar.Ufacık bebeğine acı bence.Kendınede.Sonrada dava acıp boşanırsın insan her seye olur der ama sıddete asla.....
daha 3 günlükken sana vurmuş bir adamla nasıl olduda evli kaldın aklım almıyor valla. hem birde çocuk allahım hiçmi düşünmedin kendini ailen destekçiyse durma derim canım yaa böyle hayat geçermi seni döverken kızınıda dövmeye başlayacak. o yavrum nası dayanacak birde psikolojisi düşünsene. eşinle konuş tedavi görsün hayat geçermi böyle.neler okuyoruz allah korusun döve döve offff. sen iyice düşün ailenle konuş bu konuyu en doğru kararı almaya bak. kızın için yaşamalısın.
malesef o el bır kez kalkınca bırdaha ınmez:1no2:
keske demek bosuna buraya kadar gelmıssın.umarım kolayca atarsın bu belayı basından.allah yardımcın olsun...
ya kıyamm yasık o bebişinede bırak boşan şikayet et uzaklaştırsınlar evden bu neya sen bunları çekmek zorunda değilsinki acından ölmüş mezarı yok hiç çekme bırak çalışır çocuğuna bakarsın kimseye muhtaç olmadan Bekâra karı boşamak kolaydır dersin belki ama sadece senin yaşadıklarına üzüldümm umarım burda yazılanları dikkate alırsın
boşan demek çok kolaydır.
eğer boşanırsan üyüklarının üzerinde kalabileceğini düşünüyosan eğer senin bileceğin iştir. karı koca arasına asla girilmez bunu bilirim ben.
bana kalırsa boşanmadan önce bir evlilik terapisi görseniz. belki düzelir yuvanı kurtarmış olursun. bak bebeğinde varmış.
bu terapiler sayesinde evlilikler kurtarılabiliniyomuş öyle duydum bende.
ALLAH YARDIMCIN OLsun
evliliğimin ilk 2 yılında bende yedim dayak. ama şimdi yok 10 yıl geçti aradan.
canım o dayak bir kere atıldı mı devamı gelir..seninde öyle olmus zaten.arkana bakma sakın derim.
kadınlar erkeklerden cok daha güclü ve cesur.yolun acık olsun:teselli: