Şiddet görüyorum...

şuan o kadar karışık duygular içindeyim ki... eşimden sık sık şiddet görüyorum. en başlarda karşılık vermiyodum. giderek dozunu arttırdı.bu sefer benim sinirlerim iyice harap oldu kendimi tanıyamaz oldum. bende ona karşılık vermeye başladım. bu sabah beni tekrar dövdü. artık sınır tanımıyo. geçen seferki kavga da kucağımda çocuğum varken bana vurmuştu ve benim başım kızıma çarpıp kızımın alnı morarmıştı. birkaç gün eve almamıştım ama sonra kızımı görücem bahanesiyle gelip bi daha gitmedi.tek derdi kompleksi. onun karşısında güçlü durdukça daha da beter hale geldi. bunu dile de getirdi. bana vrduğunda ben karşılık vermeyip oturup ağlasam o zaman pişman olurmuş. kişiliğimin sağlam oluşu onu deli ediyo. bu kadar kendine güvenmesinin sebebi de benim aileme olan sevgim ve gururum. bana vurduğunda bunu aileme onlar üzülür diye söylemeyeceğim beni dövdü diyemeyeceğim konusunda kendinden o kadar emin ki.. burda bile bunları anlatırken gururumun nasıl kırıldığını nasıl yaralandığımı anlatmam mümkün değil. çünkü kendime yakıştıramıyorum bu şekilde muamele görmeyi. utanıyorum buraya yazarken bile. ben nasıl böyle bir adamı seçtim.evleneli 2 yıl olmak üzere ve bunu bana evlendiğimizin 3. gününden beri yapıyor. başlarda bu kadar değildi. ama baktı ki ben boşanmıyorum demekki dedi suçlu deilim. artık bunu suç olarak bile görmüyor. pişman olmuyor. bahanesi de benim ona karşılık vermiş olmam. az önce annemle konuştum akşam babamla konuşacak ve bu olay bitecek.midemi bulandırıyo artık benim. allahım benim ve kızımın yanında olur inşalah hepinizin dualarını bekliyorum.

madme kendinize yakıştıramıyosunuz ayrılın o zaman..üstelik çocuğunuzun yanında yapmış bunu.ileride onu da döver.ayrıca çocuk şiddeti doğru ve normal birşey olarak göreceği için ileride başınız çok ağırır..kendinize yakıştıramıyorsanız bitirin bu evliliği..neyi bekliyorsunuz...sakat kalmayı mı?komalık olmayı mı?

Ailen yanıdaymış canım hiç merak etme, keşke böyle bir adama çocuk yapmasaydın, bu durumdan utanacak biri varsa oda sen değil, eşindir, bir an önce yolunu çiz ve ayaklarının üzerinde durmaya başla, Allah sana ve senin durumunda olanlara yardım etsin.

Utanacak biri varsa o adamdır. Çocuğunu ve kendini kurtar böyle bir hasta ruhlu insandan. Bence çocuk varsa aldatana bile bir şans daha verilmeli ama şiddete başvurana asla ve asla 2. şans verilmemeli. Çünkü o alışmıştır, ailesinden öyle görmüştür veya ruh hastasıdır. Aldatan ise belki korkar bir daha yapmaz dersin. O da affedilmez ama çocuğun hatırına bir deneyelim denebilir. Çok şans vermişsin ama olan olmuş artık geriye bakmanın anlamı yok. Allah çocuğunu ve seni hep iyilerle karşılaştırsın.:Saruboceq:

çok üzüldüm canımm... sana bunları yapan bi adamla evli kaldğın için bu zamana kadar gerçekten çok sabırlıymışsın...:teselli:
ama iyiki ailen arkanda.. bi insanın ailesi arkasında oldumu önünde dağ olsa aşmak için vız gelir
bence eşinin şimdi kafasına dank edecek bazı şeyler.. seni ve yavrusunu kaybetmenin acısı boşanma dilekçesini eline alınca anlayacak... :oklava:
sana şimidenn yeni hayatında mutluluklar dilerim.. rabbim kızın ve senin için hep en iyilerini nasip etsin inşallah arkadaşım :enbuyukkk:

canım ya çok uzuldum ama sen güçlü bırıne benzıyon ayaklarının ustunde durabılırsın dualarım senınle canım

yağmurcm çok şanslısın..ne ana babalar varki anca kefenle gelirsin baba evine diyorlar evlatlarına... başın dik gördüm seni,inşallah hiç eğilmez,cesaretin için tebrikler- bide quelle diye bir arkadaşımız vardı onuda tebrik ederim burdan-sen utanılacak ne yaptın utanması gereken utansın asıl...keşke rapor falan aldırsaydın zamanında...

şahıs olarak kım olırsa olsun kendını güç denemelerıyle ispatlayanlara ben insan bile diyemıyorum ne yazıkkı..
kaldıkı eş..
kendını savun tabiki.
ama bır kere polis çağarmayı dene ..
gerçekten en azından gözünü korkututrsun..
geçmiş olsun canım kolay gelsin..

yagmur nasılsın cnm merak ettim seni ya yavrun nasıl üzüldügünü çocuguna yansıtma güzelim arada yaz nasıl oldugunu merakta bırakma bizi :teselli:

sinirlendim hem de çok.

biiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip .....................................
bu biplerin hepsini eşine hitab ediyorum.

kendinde suç falanda arama. sen onun karşısında sessiz kalsan bu sferede saat başı döver seni.

vicdansız bir yaratıkla yaşayacağına git anneyin babanın yanına. al evine bir köpek sana daha çok sahip çıkar. hiç değilse önüne yemek koyduğunda seni ısırmaz. sadık hayvandır çünkü.

canım ilk günden beri yazdıklarını okudum bugün sırf seni merak ettiğim için nete girdim haberin olsun.yalnız değilsin.hiç kıyamadım sana ve çocuğuna çok geçmiş olsun.herkesin bir imtihanı var bu dünyada inşallah buda senin imtihanın olur.görüp geçirdiğin bu olur.üzme kendini bundan sonra sana destek olan ailene yazık etme kendine ve çocuğunun sağlığına dikkat et ki aileni daha fazla üzme.emin ol sana destek olan anne baba evlatlarının üzülmesine hiç kıyamıyorlar.ben az çok yaşadım.onlar seni mutlu görmek isterler. onlar için, çocuğun için kendine bundan sonra daha dikkat et.tekrardan geçmiş olsun lütfen haberdar et bizi.

canım yeni bir gelişme varmı bizi haberdar edersen seviniriz.Galiba ailenin evinde net yok ondan yazamıyoruz.ınşallah kızın ve senin için hayırlısı olur..Mutluluklar sizin olsun.

arkadaşlar durumda bi değişiklik yok. annemlerdeyim. ama karışıklıktan nete girmek aklıma bile gelmedi. iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

cnm anlatırken gururunun incindiğinden falan bahsetmişsin
o şiddete maruz kalırken gururun nerdeydi
çok yazık olmuş boşa geçen zamanlarına
senin psikolojin bitmiş o bebeğinde bu evlilikle beraber pek sağlıklı olacağını sanmıyorum
allah yardımcın olsun allah kolaylık versin
kocan olacak o adamıda allah ıslah etsin ve bildiği gibi yapsın:kızgın:

canım çok geçmiş olsun
ailene sıkı sıkı sarıl birlikte atlatın bu zor günleri
bebişinide mutlulukla huzurla büyüt inşallah
kendine biraz zaman tanı biraz dinlen moralin yerine gelsin
sonra çalışır kendi ayakların üstünde durursun.
bundan sonra mutlu olman dileğiyle...

of ya çok üzüldüm canım eşin belki ama gerekten kendine güvensiz kompleksl hastalıklı bir tipmiş
bize demesi kolay ama kızın için kurtul bu adamdan ne bu ya ben anlıyamıyorum ya şiddet olayını evlilikte nasıl bir erkek karısına el kaldırır ya o kadın ona hayatını veriyor çoçuk veriyor nasıl yaparlar ya

Back
X