- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
erkekler sinirlenince pisleşiyolar çoğunlukla küfür felan sakin olanını bulmak mucize . normal zamanlarda geyet mutlusunuz ama tartışma uzayınca sinirleniyor sanırım.sen sakin olmaya çalış sen de sinirlenirsen daha da kötüleşir.
benim biten ilişkimde de çok tartışma ve küfür vardı her ne kadar birbirimizi sevsek de.. bi süre sonra saygı bitince sevgi de kalmıyor ve ya o gidiyor ya da sen.. sonunda pişmanlıklar..
küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiştir belki ama isterse gerçekten vazgeçebilir küfür etmekten..
başka kimse fikir vermeyecek mi :/
üzülmekte değilde kesinlikle bu konuda yumuşamamalısın taviz vermemelisin ancak ozaman vazgeçer..nasl vazgeçirebilirim ki :S üzüldüğümü söyleyim bakalım fayda edecek mi
Peki netten o kızla konuşurken sen hayatında mıydın?
üzülmekte değilde kesinlikle bu konuda yumuşamamalısın taviz vermemelisin ancak ozaman vazgeçer..
evet 2 3 kez konuşmuş facede gördüm veöyle ortaya çıktı
Anlamadım canım ya siz sevgiliyken konuşmamıştır çünkü seni el üstünde tutuyormuş. Bence küfür konusunda madem sınırlarını biliyorsun sen de uzatma ama rahatsız olduğunu kesinlikle söylemelisin.O zaman düzelir bence:)
biz çıkıoduk cnm o zamanlar.. sevgilim ağladı aldatmadım öyle konuştum dedi kızı da silmiş ben bunun hesabına tekrar ekleyip kızla sevgilim adına konuştum senden hoşlandığımı falan sölemişmiydim dedim kızda yok dedi bi grupta tanışmışlar müzikle ilgili birbirlerini ekleyip bi kaç kez müzikten falan knşmşlar..affettim sevdiğim için ama içimde hep
Hiçbir erkek kolay kolay ağlamaz eğer bu kadar içten bir şekilde seni aldatmadığını söylüyorsa aldatmamıştır bence.Ama ilişkinizi sen biliyorsun bunu iyice tartman lazım canım.Ama küfür konusu aşılır sonuçta o çok sinirlenince sen de üstüne çok gittiğin zaman oluyor demişsin, sen onun sınırlarını öğrenmişsin işte küfrettirecek kadar üstüne gitme ama bunu ona kesinlikle söyle yani rahatsız olduğnu ki bir daha yapmasın.İnş çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?