Siddet uygulayan kaynanam kapima geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Evet onceki postlarima bakabilirsiniz bebeğime yaptigini falan paylasmistim
Anneniz babanız yardım etse onlarda kalsanız olmuyor mu acaba? Mutlaka sakin kalın ve çözüm bulunmalı bu işe aslında şikayetçi olup uzaklaştırma bile alınır darp raporuyla ama hatta kadın sıpınmaevine falan mı gitseniz...

Aslinda darplik bir iz göremediler ama vurdular ailem sahip cikmio malesef bebekle gideyim diyorum da daha çok küçük nasıl yap8cam oralarda onla yapanlar var mi

Birlik mi oturuyorsunuz eğer oleyse cidden iyi değil ev ev üstüne olmuo

Birlik mi oturuyorsunuz eğer oleyse cidden iyi değil ev ev üstüne olmuo
Elleri kırılsın. Annenizin tepkisi ne oldu. Sizi alıp evinde bir ay misafir edebilirdi mesela. Hala nasıl o evdesiniz anlayamadım. Kaynana kim oluyor ki size vuracak hayrat birşey
Ne hayatlar var...

Elleri kırılsın. Annenizin tepkisi ne oldu. Sizi alıp evinde bir ay misafir edebilirdi mesela. Hala nasıl o evdesiniz anlayamadım. Kaynana kim oluyor ki size vuracak hayrat birşey
Ne hayatlar var...
Yok annem daha bni suçladı ne gittin konuştun coguk icin dayilandin Birak eşin konuşsaydı diye sen öle sert yaparsan onlarda öle yapar dedi ama kacinciya güzellikle uyardim inatla cocuga pis geldi artı elini en son bide ağzına soktu 50 defa soledik yıka yıka diye

Ben işi yaşamadım ama o potansiyel var öyle hissettim dedim.
Sizde dikkatli olun yüz vermeyin asla ben basta tavır agirlik koyamadim ondan başıma bunlar geldi kendi annelerimiz degil sonucta kimin ne çıkacağı belli de olmuo Allah kimseye yaşatmasın benim yasadigimi hiçbir gelinlere

En baştan mesafeliyim çünkü ilk günden sevmedim zaten temizlik takıntısı olan insanı ben sevmem ilk mesafemi öyle koydum....kibirli kendini beğenmiş hava atan insan olduğu için ilk günden elendi...

Hem adam ne işe yarıyor anası öyle yaparken vallahi adamı da sepetlerim anasını da büyük konuşmak istemem ama... Adamı da hayatımdan siler atarım... Kim miş onlar bir kaşık ekmeklerini yiyoruz diye burnumuzdan getirecekse defolsun gitsinler hayatımdan.... Çocuğu da rüyalarında görürler düşman oluruz bu saatten sonra....

Hesabı kısıtlı eski konuya nasıl bakıyoruz?

Eğer gidecek bir yerim yok sa mecbursam bunlara o zaman da en zayıf noktalarını bulur oradan onları test ederim. Onları yola getiririm ekonomim güçlenince postayı koyar çeker giderdim.
Ben biraz kinci biriyim unutmam da unutturmam da. Ekonomimin güçlenmesi beklerim..

Siz de çalışın. Örgü örün, yemek yapın, temizlik yapın yani ne bileyim. Bebeğiniz en azından biraz büyüyünce bari çalışın. Muhtaçlık yaşamazsınız o kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…