Siddet uygulayan kaynanam kapima geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Evler pahali kardeş esim asgari ücretli burda en uygun 6500 ev var babasinin evi kira vermiyoruz ama bebeğimizin surekli masrafı çıkıyor enson bronsit ten yattik

Bn lohusa halimle gittim ittirdim sert konustum cocuguma nasıl yaparsin diye Bn sade ittirdim o eşiyle tokat attı birde nankorsun Bn sana ne iyilikler yaptim cocuguna diyor

eşine söyle bir daha kapımıza gelirse polisi ararım gerekirse uzaklaştırma çıkartırım diye
Soledim kardeş ama bir daha gelcek eminim o gun intihar sebep serum yemeseydim hastanede darp raporu cikartcaktim gerçi belirgin bisi yoktu vucudumda cunku kactim yanlarindan ustuste tokat attilar ama bir yapan Bi daha yapar terbiye olsun annem babam değil sonucta

Size siddet uyguladiysa acik acik gelmemesini söyleyin. Esiniz buna nasil müsade etti ve ediyor?
Bilmiyorum kaynanamin büyü bile yaptigini düşünüyorum inanmazdim ama zorla yemek veriyor hiç son zamanlarda Bn yemedim esim yedi nolur cahil cühela demeyn bana cunku esim onceden tavır alırdı onlara

Bilmiyorum kaynanamin büyü bile yaptigini düşünüyorum inanmazdim ama zorla yemek veriyor hiç son zamanlarda Bn yemedim esim yedi nolur cahil cühela demeyn bana cunku esim onceden tavır alırdı onlara
büyü vs konuya dönerse konunuz kapanır. Sitede bu tarz konuşmalar yasak

İnsanlara neler okuyor ya inanamıyorum.
Ne kadar cahil bir kadın şiddet nedir ya.
Kınamıyorum
Kayınvalidelere inanamıyorum dicem. Ama artık şaşırmıyorum benim kaynana da bu potansiyel var o yüzden hepimizin başına gelebilir. En azından çözüm nedir.... Allah ıslah etsin başka da bir şey diyemiyorum...

Kayınvalide sizden yaşça büyük değil mi ? Nasıl dayak yediniz ben anlayamadım.

Nasıl anlamadım. Hastanelik edecek şekilde kaynanadan şiddet mi gördünüz siz?

Malesef esim 15 milyar alio isten evler zaten 10 milyardan asagi degil bebeginde masrafı çok dua edin bana ölen babamdan kalan bir mirasim var annem hayatta diye henuz alamıyorum o hak gelsin tasincam zaten
Allah yardımcınız olsun, kalan para şuan annenizdeyse annenizle konuşsanız yardimci olmaz mı ? Annenizle aranız nasıl anlatsanız belki bu yol gösterir. O evden taşinmaniz gerek gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…