- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Evet vurduNasi yani kaynanadan dayak mi yediniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet vurduNasi yani kaynanadan dayak mi yediniz?
Evler pahali kardeş esim asgari ücretli burda en uygun 6500 ev var babasinin evi kira vermiyoruz ama bebeğimizin surekli masrafı çıkıyor enson bronsit ten yattik@CiRiLLA bende şasırdim valla eski konuları okurkeniki üc kez tuvaletten cikip elini yıkamamiş çocuğun ağzına parmagini sokmuş sonra ben kac zamandir yikanmiyorumda uyuz oldum vs diye soylemis cocuk hastalanmis konu sahibi dellenmis kavga etmisler kaynana konu sahibine saldirmis. Komsusuda deli zaten kavga cikarmis. Kaynanası evini dinliyormus evleri yan yana diye bu yuzden tasinmalilaaar
Bn lohusa halimle gittim ittirdim sert konustum cocuguma nasıl yaparsin diye Bn sade ittirdim o eşiyle tokat attı birde nankorsun Bn sana ne iyilikler yaptim cocuguna diyorBu devirde bide kaynananizdan şiddetmi görüyorsunuz dava açarım ben olsam yani nedemek şiddet eşiniz bu duruma ne diyor acaba eşinizin tepkisine bide utanmadan kapinizami geliyor allahim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın insallah Rabbım kötü insanlardanda korusun
Sesiz kaldı ama eskisi gibi konuşmuyor annesiyle param yok muhtacım diyor bu eve kiralar pahali diyor kış günü nereye gitcez diyorEşiniz kv şiddet uyguladığında ne tepki verdi
Zorla yemek veriyorEşiniz gerekirse gitsin falan size gelmesin tabii ki.
sonuçta sizin anneniz değil ki
Evimizde yemegimiz de var bunuda bilioZorla yemek veriyor
Malesef esim 15 milyar alio isten evler zaten 10 milyardan asagi degil bebeginde masrafı çok dua edin bana ölen babamdan kalan bir mirasim var annem hayatta diye henuz alamıyorum o hak gelsin tasincam zatenTaşınma imkanınız yok mu? Keşke uzak olsa sizden
Soledim kardeş ama bir daha gelcek eminim o gun intihar sebep serum yemeseydim hastanede darp raporu cikartcaktim gerçi belirgin bisi yoktu vucudumda cunku kactim yanlarindan ustuste tokat attilar ama bir yapan Bi daha yapar terbiye olsun annem babam değil sonuctaeşine söyle bir daha kapımıza gelirse polisi ararım gerekirse uzaklaştırma çıkartırım diye
Kayınvalideniz mi size şiddet uyguladı? Eşiniz neden hala görüşüyor annesiyle?
Kv ile anlaşmazlık olur gelin görüşmez, oğlu görüşmeye devam eder de bu öyle bir durum değil ki. Eşiniz kapısına gidiyorsa tabii yemekle kapınıza dayanır.
Bilmiyorum kaynanamin büyü bile yaptigini düşünüyorum inanmazdim ama zorla yemek veriyor hiç son zamanlarda Bn yemedim esim yedi nolur cahil cühela demeyn bana cunku esim onceden tavır alırdı onlaraSize siddet uyguladiysa acik acik gelmemesini söyleyin. Esiniz buna nasil müsade etti ve ediyor?
Esim büyülenmiş gibi annesi olunca akan sular duruyor onda hatta yemek getirdi napti diyor çocuğu görmeye içeri girmediki diyoKonuyu bilmiyorum ama eşine şiddet uygulayan annesine yeteri kadar gözdağı veremeyen eşiniz suclu burada
büyü vs konuya dönerse konunuz kapanır. Sitede bu tarz konuşmalar yasakBilmiyorum kaynanamin büyü bile yaptigini düşünüyorum inanmazdim ama zorla yemek veriyor hiç son zamanlarda Bn yemedim esim yedi nolur cahil cühela demeyn bana cunku esim onceden tavır alırdı onlara
Kusura bakmayın unutmusumbüyü vs konuya dönerse konunuz kapanır. Sitede bu tarz konuşmalar yasak
Bu devirde bide kaynananizdan şiddetmi görüyorsunuz dava açarım ben olsam yani nedemek şiddet eşiniz bu duruma ne diyor acaba eşinizin tepkisine bide utanmadan kapinizami geliyor allahim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın insallah Rabbım kötü insanlardanda korusun
İnsanlara neler okuyor ya inanamıyorum.Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Kayınvalidelere inanamıyorum dicem. Ama artık şaşırmıyorum benim kaynana da bu potansiyel var o yüzden hepimizin başına gelebilir. En azından çözüm nedir.... Allah ıslah etsin başka da bir şey diyemiyorum...Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Evet onceki postlarima bakabilirsiniz bebeğime yaptigini falan paylasmistimKim kime şiddet uyguladı?
Kaynananız sizi mi dövdü? Olay nedir?
Kayınvalide sizden yaşça büyük değil mi ? Nasıl dayak yediniz ben anlayamadım.Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Nasıl anlamadım. Hastanelik edecek şekilde kaynanadan şiddet mi gördünüz siz?Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Allah yardımcınız olsun, kalan para şuan annenizdeyse annenizle konuşsanız yardimci olmaz mı ? Annenizle aranız nasıl anlatsanız belki bu yol gösterir. O evden taşinmaniz gerek gerçektenMalesef esim 15 milyar alio isten evler zaten 10 milyardan asagi degil bebeginde masrafı çok dua edin bana ölen babamdan kalan bir mirasim var annem hayatta diye henuz alamıyorum o hak gelsin tasincam zaten