Siddet uygulayan kaynanam kapima geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

En baştan mesafeliyim çünkü ilk günden sevmedim zaten temizlik takıntısı olan insanı ben sevmem ilk mesafemi öyle koydum....kibirli kendini beğenmiş hava atan insan olduğu için ilk günden elendi...

Şiddet konusunu sorduğunuzda eşiniz size ne cevap veriyor ne diyor merak ettim.
Niye gittin uyardin sen onlari ittirdigin için onlar öle yaptı diyor

@CiRiLLA bende şasırdim valla eski konuları okurken 😄😄 iki üc kez tuvaletten cikip elini yıkamamiş çocuğun ağzına parmagini sokmuş sonra ben kac zamandir yikanmiyorumda uyuz oldum vs diye soylemis cocuk hastalanmis konu sahibi dellenmis kavga etmisler kaynana konu sahibine saldirmis. Komsusuda deli zaten kavga cikarmis. Kaynanası evini dinliyormus evleri yan yana diye bu yuzden tasinmalilaaar
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄yok artık.
İyi ki özet geçmişsiniz
Konu sahibi eşiniz niye hala görüşüyor.
Gittiğinde söylesin anne bizim kapımıza her ne sebeple olursa olsun gelme diye. Deli midir ne?
Yerinizde olsam eşime bunu yapması yönünde baskı yapardım,yapmıyorsa annesinin evine gönderirdim.
Pislik kadin,uyuz olmuş çocuğa bile isteye bulastırıyor,size yapılan zaten fena. Asla asla eşiğinizden adım atamayacağını anlatmanız gerekiyor.
Mümkünse de uzağa taşının. Eşiniz cok merakliysa gitsin pasaklı ,umursamaz annesini görsün ama ne sizi ne çocuklarınızi görmemeli bu kadin.

Eğer gidecek bir yerim yok sa mecbursam bunlara o zaman da en zayıf noktalarını bulur oradan onları test ederim. Onları yola getiririm ekonomim güçlenince postayı koyar çeker giderdim.
Ben biraz kinci biriyim unutmam da unutturmam da. Ekonomimin güçlenmesi beklerim..
Bnde kinciyimdir bugüne kadar yaptıkları birikti bnde ondan gittim sert konustum

Siz de çalışın. Örgü örün, yemek yapın, temizlik yapın yani ne bileyim. Bebeğiniz en azından biraz büyüyünce bari çalışın. Muhtaçlık yaşamazsınız o kadına.
Bebekten vakit bulamıyorum 2 saate bir uyanıyor biraz buyusun yapicam ama alıp çocuğu kacicam hee fırsatta disari çocuğu göremesin

Bnde kinciyimdir bugüne kadar yaptıkları birikti bnde ondan gittim sert konustum
Galiba cahil kendini yetiştirememiş bir k.v var. Iyyyy cahille uğraşılmaz. Benim k.v öğretmen olmuş ama hala daha küfür ediyor iyyy insan kendini yetiştirir gerçekten annemin ve babamın tırnağı olmazlar..

Galiba cahil kendini yetiştirememiş bir k.v var. Iyyyy cahille uğraşılmaz. Benim k.v öğretmen olmuş ama hala daha küfür ediyor iyyy insan kendini yetiştirir gerçekten annemin ve babamın tırnağı olmazlar..
Ya toplum içine çıkmamış kendini geliştirmek dahi istemeyen bir kayınvalide ile sınanıyorum bnm annemde ilkokul mezunu ama insanlardan kendini soyutmalsmaz herkesten akıl alır uygular bnmde annemin tirnagi olamaz

Ya toplum içine çıkmamış kendini geliştirmek dahi istemeyen bir kayınvalide ile sınanıyorum bnm annemde ilkokul mezunu ama insanlardan kendini soyutmalsmaz herkesten akıl alır uygular bnmde annemin tirnagi olamaz
Hayatım sende psikolog uzmanla görüş ne yapman gerekiyor bu durumda bence en sağlıklısı bu hayatım. Cahil insan çok eşim başta cahil olduğunu deseydi ben mesela bu kadar yüz göz olmazdım daha sakin ve net olurdum.... Eşin de seni uyaröaöış olabilir....

Kalbini ve aklını serin tut. Çözüme odaklan şu anda karşındaki insanın huyunu tespit et ve değişmeyeceğini bil ve ben bu durumu nasıl çözebilirim şu an buna odaklanman gerek öfkeli olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun. Sakin kal ve kendin için en uygun çözümü bulmalısın. Öfke de mantık olma önce sakin kal.

Ya toplum içine çıkmamış kendini geliştirmek dahi istemeyen bir kayınvalide ile sınanıyorum bnm annemde ilkokul mezunu ama insanlardan kendini soyutmalsmaz herkesten akıl alır uygular bnmde annemin tirnagi
Kalbini ve aklını serin tut. Çözüme odaklan şu anda karşındaki insanın huyunu tespit et ve değişmeyeceğini bil ve ben bu durumu nasıl çözebilirim şu an buna odaklanman gerek öfkeli olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun. Sakin kal ve kendin için en uygun çözümü bulmalısın. Öfke de mantık olma önce sakin kal.
Tespiti yaptim ama çözüm bulamadim henüz 2 buçuk senedir gozlemliyorum ve hergun daha kötüye gidiyorlar

Ya toplum içine çıkmamış kendini geliştirmek dahi istemeyen bir kayınvalide ile sınanıyorum bnm annemde ilkokul mezunu ama insanlardan kendini soyutmalsmaz herkesten akıl alır uygular bnmde annemin tirnagi

Tespiti yaptim ama çözüm bulamadim henüz 2 buçuk senedir gozlemliyorum ve hergun daha kötüye gidiyorlar
Psikologa baştan gitseydin keşke sırf bu sorun için bile 2 yıl önce bebek falan olmadan...

Bana siddet uygulayan kaynanayla hala görüşen kocayi anasının koynuna yollarım. Buna nasil musade ediyorsunuz? Arkanizdan birlikte cinayet plani yapsinlar diye falan mi

Mirasın çocuğu size kalmıştır yazdığım gibi annenizin vermeme gibi bir lüksü yok.

Bana siddet uygulayan kaynanayla hala görüşen kocayi anasının koynuna yollarım. Buna nasil musade ediyorsunuz? Arkanizdan birlikte cinayet plani yapsinlar diye falan mi
Esimin bahcede işleri oluo oraya sigara içmeye falan da gidio o kadinda orda oluo hep

Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Ne yuzsuz kaynanalar varya birde sizimi dovmuş pes uzaklaştirma çikarin

Back
X