Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

Doğulu degil, g. doğunun suriyesi gibi. Ben şu an doğuda yaşıyorum. Bunlarinki başka bir şey. Yeme içme, konuşma, oturma kalkma, insanlık, eğitim, adap, görgü, kültür, temizlik, Allah korkusu sanki bunlara hiç uğramamış. Hiç tvden bile bir şeyler ogrenmemis gibiler.
Hadi ya, çok zor öylesi. Allah yardımcın olsun. Genelde kültür farkı olunca bile insan aşırı zorlanıyor. Üstelik sizinkilerde hijyen sorunu ağır basıyor :////

Doğulu degil, g. doğunun suriyesi gibi. Ben şu an doğuda yaşıyorum. Bunlarinki başka bir şey. Yeme içme, konuşma, oturma kalkma, insanlık, eğitim, adap, görgü, kültür, temizlik, Allah korkusu sanki bunlara hiç uğramamış. Hiç tvden bile bir şeyler ogrenmemis gibiler.
Hataylı mı ?

Mesleklerin değeri sadece hayati riskle ölçülmez hanımefendi. Askerler bu ülkeyi korur. Öğretmenler ülkeyi koruyacak asker de yetiştirir doktor da. Önemli olan meslek gruplarının hayata ne kattığıdır. Öğretmen olmasa askerde olmazdı değil mi? Ben zaten asker aldığı parayı hak etmiyor demedim. Bizim kendi vatandaşımız haksızlığın başını almış götürüyor. Hemen bir ters tepki gösteriyorsunuz. Bu ülkenin öğretmeni de doktoru da emek veren işçisi de hakkettiği parayı almıyor olay bu
Bunları söyleyenlerde doğuda kaçırılan doktorlardan, şehit edilen öğretmenlerden habersizler sanırım.
Hani Doğuya tek bir meslek grubuda gitmiyor.

Bunları söyleyenlerde doğuda kaçırılan doktorlardan, şehit edilen öğretmenlerden habersizler sanırım.
Hani Doğuya tek bir meslek grubuda gitmiyor.
Yani anlamadım neden böyle bir tepki gösterildiğini. Bu ülkenin hiçbir vatandaşı askerin aldığı parayı çok görmez. Ama ülkenin öğretmeni yeri geliyor asgarinin altında maaş alıyorsa orada bir adaletsizlik var demektir. Buna yok diyen de düpedüz kördür. Bütün meslek gruplarının zorlukları var. Doğu hizmeti birçok meslekte var vs vs

Lan salak kadın banlanicam biliyorum ama cok gerizekalisin. Gerizekalı 3 yıldır hayatımda olan cok cok severek evlendiğim ama bana etmediği eziyeti birakmamasina rağmen sikayetci olmadigim adama simdi niye iftira atayim aptal kadın. Babası sapık işte. Gazetelerde manşet olmuş gozumle görmüşüm. Esim olacak pislik uzman jandarma komando neyin yalanini soyleyim
şu mesaji bana yazacakken bana verdigi cevabi alintilayan arkadaşa yanlışlikla patlamış resmen ya 😂😂😂

IMG_20200926_203223_480.jpg

Arkadaşlar bu bebek de 3 aylık bir bebek ve %95 iyileşme sağlaması için 6 aylık olmadan paranın tamamını toparlayıp ilacı kullanması lazım..Aileyi ve bebeği görmek ve onlara yardım etmek isteyenler fotoğrafta gördüğünüz instagram hesabından aile ile iletişime geçebilir.

Merhaba konu sahibi eski konularını bilmiyorum profilinden bakmaya çalıştım ama göremedim o yüzden sadece Bu konu üzerinden yazacağım. Ben de boşanma aşamasındayım. 2.5 yıldır davam sürüyor ancak benim feto gibi coronadan davaların durdurulması gibi bazı talihsizliklerim oldu nihayet sona geldim 6 ekimde davam sonuçlanıyor ve ben kazanıyorum.
Öncelikle seni suçlayan yorumlara aldırma bu adamlar insanı kendisinden soğutuyor insanı kendi kendine değersiz kılıyorlar yorum yapanlar bu gibi ve bunun türevi adamlarla beraber olmadıkları için empati kuramıyorlar ancak ben seni anlıyorum.
Sen her yönden haklısın kavga eşit şekillerde olur ama bu adam seni darp etmiş geleceğini elinden almış meslek sahibi olmanı engellemiş işin içinde olan biri olarak söylüyorum avukat tut zaten geri kalanı o hallediyor senin hiç basın ağrımıyor dava süreci zannedildiği kadar sıkıntılı bir süreç değil anlaşmak tabi ki en iyisidir ancak yazdıklarına bakılırsa bu adam seninle medenice anlaşır mı sence?
Davada sana hakaret eden msjları falan varsa sun darp raporu zaten süper bir delil bende darp vs yoktu darp etmiyordu hakaret msji falan hiçbir şey yoktu sadece annem teyzem eniştem ve teyze kızı tanıklık etti ona rağmen davayı ben kazandım karşı taraf yalancı şahitler tuttu 10 kişi şahidi vardı abuk subuk konuştular hiçbirini takmadım çünkü allaha şükür kendimi biliyorum tanıyorum.
En sonunda kaybedeceklerini anlayinca eski eşim köpek oldu beni aramaya başladı seni özlüyorum eşyalarına bakıp onları öpüyorum gibi şeyler söylemeye başladı ama ben geri adım atmadım. En sonunda anlaşalım dediler 75 bin lira ödeyecek bana.isi yok gücü yok benimkinin seninki 10bin maaş alıyormuş.
Böyle adamlar zoru görünce kuyruklarını kıstırıp kalıyorlar heleki seninki uzman çavuş böyle bir davada yer almak istemez çevresi ve mesleği tehlikeye düşebilir.
Coook teşekkür ederim cevabınız için. Avukat tuttum. Tedbir nafakası maddi manevi tazminat hepsini açtım. Beyefendi twitterdan falan gondermeler yapıyor hiç muhatap olmuyorum. Heryerden engelledim. Tebligat ulaşmadı ki hala üstü kapalı hakaret yağdırıyor. Cok şükür ki herşeyim yolunda ilerliyor. Avukat tutmak gercekten benim icin cok güzel oldu

Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdi :KK70: Çok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki 🙄

Yaa kaynana linki var mı ben de görmedim 😀 okumak istiyorum 🤣

Hanımefendi sanırım hayatını tehlikeye atan bir meslek grubunun yanında yine çocukları yetiştiren ve hayat kurtaran ve yine hayati riski olan öğretmen ve doktorların da aynı değeri görememesine üzüldü. Şu dönemde şehit düşen saldırıya uğrayan öğretmen de doktor sayısı da çok fazla.
+eğitimli kişilerin eğitimsiz kişilerden daha çok değer görmesine. Bu ülkede her an herkes şehit olabilir değil mi bomba, terör, sağlık terörü , maganda terörü hepimizin her an başına bişey gelebilir. Çok güzel ifade etmişsiniz. Sizin mesajınızı ciddiye aldığım ve sizi konuşmaya değer bulduğum için size yanıt verdim

Umarım tez zamanda boşanmışsınızdır. Evcil hayvan bölümündeki konularınızdan biliyorum sizi, o hayvana da kötü davranıyordu adi herif

Back
X