Şiddet Ve dayağa katlamamıyorum

Silahlanmalısın ve öldürme tehditlerini gerçeğe dönüştürecek olduğu zaman sen onu öldürmelisin. Boşan ve silahlan.
niye sasiriyorsunuz doğru söylüyor kadın kimse koruyamiyorsa kendini koruyacak
Benim anam aglayacagina onun anası aglasin
Bu durumda olsam bende yapardim

Bir derdim var ne yapacağımı bilemiyorum
21 yaşında bir kızım 11 aylık evliyim Keşke evlenmeseydim de bu durumlara gelmeseydim Cidden insan evlenince değişiyormuş Eşim denilen insanın hakaretlerinden be sözlerinden el kaldırmalarından seni öldürürüm demesinden kötü bişey olmaz heralde 20 yaşında babamdan gördüğüm dayaklar çok kötüydü psikopat bir adamdı belki hala öyledir çocuklarına karşı benim derdim eşimle alakalı ben artık laf duymaktan yoruldum küfürlerinden en çok evlenmeden öncede babamdan duyduklarım yetmezmiş gibi birde bunu çekiyorum çok üzülüyorum hayatta olmak istemiyorum kendime bişeyde yapamam sevgi görmedim hayatım boyunca eşim de bildiği halde bana böyle davranıyor kendi annesinin yanında da öğle davranıyor yerin dibine giriyorum boşanmak zor çok hata yapan biri ama hep iyi niyetimden kaybediyorum ne yapsa zor affediyorum içim acıyor yaralanıyorum herkesin içinde el kaldırdığı bile çok acıtmıştı beni İnan’ın napcam bilmiyorum onun hakaretlerine karşı karşıya kalıyorum ne isterse yapıyıorum ama bana ne saygısı var ne sevgisi gözümden düştü artık hakaret küfür şiddet baban zor geliyor dayanamayıp artık kendime zarar verecem ama olmaz öyle de ne yapsam ben. Bu adama karşı önerilerinizi alabilir miyim 😞😭
Siginma evine gitseniz. Sartlari suresi nedir bilmiyorum ama arastirsaniz en azindan bi sure kalsaniz sonra is bulur kendinize yeni bir hayat kurarsiniz. Allah yardimciniz olsun insallah hakkinizda en hayirlisi olur

En önemli öneri: ÇOCUK YAPMA.
Boşan ve kurtul o adamdan. Şiddet düzelmez, şiddet eğilimli insan gün geçtikçe daha kötü olur. Düzelir diye kendini kandırma.
Yaşın çok küçük. Lütfen kendine bu hayatı layık görme. Gerekirse peynir ekmek ye ama kendine bu kötülüğü yapma lütfen.

Çok zor bi durum. Açıkçası diğer konundan dolayı boşanmak istediğini ya da boşanacağını düşünmüyorum. Ciddi olsaydın farklı yorumum olurdu. Ama şu an hiçbir yorumum yok. Diyebileceğim tek şey kendini sev, kendine değer ver ve kendini koru.

Üyenin yazdığı yorum neden bu kadar eleştirilmiş anlam veremedim. Karşımdaki kişi bana şiddet uygulayacak ve bu neredeyse benim ölümüne neden olacak seviyeye gelecek ama ben hiçbir şey yapmayacağım... Şey mi yapalım 155i arayıp alo polis beni kurtar diyelim... Ülkede hak hukuk çok iyi işliyor ya zaten. Şiddete maruz kalan bunca kadın zamanında kendilerini korumaya alabilselerdi belki de şu an haspite olurlardı evet ama toprağın altında olmazlardı! Ayda yılda bir de olsa anasını babasını çocuğunu görürdü. Kimse kusura bakmasın,benim karşımdaki insan bana şiddet uyguluyorsa ben de silahlanırım. Bu düşünceye bir türlü ulaşamadığımız için kadınlar hâlâ kendini koruyamıyor ve ölüyor.

Maalesef sana adalete sığın diyemeyeceğim çünkü ülkede adalet yok çok gençsin Bi iş bir meslek edin ve gerçekten silahlan eğer seni öldürmeye kalkarsa sen onu öldür polismiş devletmiş bunlar hiç bişey yapmaz malum bunca kadın şiddeti cinayeti varken hala ellerini kollarını sallayarak geziyor bu pislikler maalesef kadınlar olarak kendi adaletimizi kendimiz sağlamak zorundayız

sna şiddet uyguladıgı zaman polise gşt şikayet et korunma talebi al.Beni ölümle tehdit ediyor de.

Bir derdim var ne yapacağımı bilemiyorum
21 yaşında bir kızım 11 aylık evliyim Keşke evlenmeseydim de bu durumlara gelmeseydim Cidden insan evlenince değişiyormuş Eşim denilen insanın hakaretlerinden be sözlerinden el kaldırmalarından seni öldürürüm demesinden kötü bişey olmaz heralde 20 yaşında babamdan gördüğüm dayaklar çok kötüydü psikopat bir adamdı belki hala öyledir çocuklarına karşı benim derdim eşimle alakalı ben artık laf duymaktan yoruldum küfürlerinden en çok evlenmeden öncede babamdan duyduklarım yetmezmiş gibi birde bunu çekiyorum çok üzülüyorum hayatta olmak istemiyorum kendime bişeyde yapamam sevgi görmedim hayatım boyunca eşim de bildiği halde bana böyle davranıyor kendi annesinin yanında da öğle davranıyor yerin dibine giriyorum boşanmak zor çok hata yapan biri ama hep iyi niyetimden kaybediyorum ne yapsa zor affediyorum içim acıyor yaralanıyorum herkesin içinde el kaldırdığı bile çok acıtmıştı beni İnan’ın napcam bilmiyorum onun hakaretlerine karşı karşıya kalıyorum ne isterse yapıyıorum ama bana ne saygısı var ne sevgisi gözümden düştü artık hakaret küfür şiddet baban zor geliyor dayanamayıp artık kendime zarar verecem ama olmaz öyle de ne yapsam ben. Bu adama karşı önerilerinizi alabilir miyim 😞😭

Güzel kardeşim git taş taşı yurtlarda kal kal o adamdan boşan daha 21 yaşındasın her türlü ayakta kalırsın bu adamdan bi cacık olmaz

21 yaşındasin yazik günah değil mi sana, senelerce dayak mi yiyeceksin. Gencecik bir kızsın yazik etme kendine

Ah canım benim neden kendini çaresiz hissediyorsun ? Belli ki maddi kaynağın veya gidecek yerin yok. Ama kadın sığınma evleri var lütfen araştır. İnsan değer gormedigi saygı görmediği mutsuz olduğu yerde durmamalı. Lütfen bi işe gir kendi ayaklarının üstünde dur kesinlikle boşan

Sevgili konu sahibi: bu konuda çok akıllı hareket etmeniz lazım. Bence para biriktirip farklı bir şehre kaçın derim. Dizi bulamadın. Ama arkanızda delil bırakmayın. Avukata vekalet verin cam güvenliğim yoktur diyerek davalarda girmeyin. Bizim bir tanıdık kendine çok güvendi kalktı adamın mahallesinde ev tuttu. Adam bunu hırs yaptı kadını öldürdü. Ve tam 1 yıl sonra yani demem şu ki bu adamın gözünün önünden uzaklaşın annenizin kenarda köşede birikimi varsa yada altın yada sizinde varsa alın kaçın. Bu adamıda kaçana kadar idare edin sexle filan erkekler aptaldır zaten ben seni çok seviyorum neden böyle davranıyorsun filan inanırın ama en kıza zamanda başka şehre kaçın.

milletin içinde sizi dövme nedeni neydi cidden merak ettim
(tüm nedenler önemsiz tabiki)
sakın cocuk yapma

Back
X